Home / Actualitate / Agenda gender începe să fie implementată și în școala românească în cadrul săptămânii “egalității de șanse între femei și bărbați”

Agenda gender începe să fie implementată și în școala românească în cadrul săptămânii “egalității de șanse între femei și bărbați”

Vlad Voicu
Incorect Politic
Mai 8, 2022

Text primit pe email

Agenda gender începe să fie implementată și în școala românească în cadrul săptămânii “egalității de șanse între femei și bărbați”. Materialele din linkul de mai jos sunt grupate în 12 fișiere pdf și ppt în care găsim conținuturile ideologiei stângii radicale în problema concepției asupra sexualității. Neomarxismul care, în virtutea egalității, vă discriminează. Sau care pretinde că prin discriminarea majorității luptă împotriva discriminării, tot așa cum azi se face război pentru pace.

Unul dintre materiale e un manual de teorie a „identității de gen” produs de Fundația Soros-Moldova. Un document de 168 de pagini condensate de militantism ideologic.

În „Alice în țara manualelor” se fac investigații pe „suprareprezentarea stereotipă” a băieților în fotografii din manuale la anumite meserii sau ocupații.

Sofistică, procese de intenție, egalitarism ipotetic și selecție observațională – tot arsenalul perfid al militanților ideologici.

https://drive.google.com/drive/folders/1WwWY47QorUcDNiokdxEmqSSnk9QeDtvn

Toată ideologia radicalilor pornește, în această problemă, de la ignorarea manipulativă și falsă a relației de implicare reciprocă ce există între egalitate și inegalitate: ei pretind că inegalitatea = nedreptate, iar egalitatea = dreptate. Or, vorba lui Aristotel: a trata ca egale lucruri care sunt prin natura lor inegale e tot o formă de nedreptate.

Dreptatea și nedreptatea, prin urmare, nu sunt sinonime exclusiv cu cele două noțiuni și, mai mult, se judecă în funcție de mai multe raporturi, nu univoc, ba, mai mult, în concret ele depind de context.

Toată ideologia acestor radicali e o colecție de clișee pe care se bazează doar indigestia lipsei de gândire. Nici un text dintre acestea nu rezistă în fața unui scrutin riguros.

Se iscă următoarele interogații și imperative: ce caută ideologia de gen în școli?

Constituția și legea interzic propaganda ideologică în școli.

Aceste campanii neomarxiste trebuie interzise.

Și Agenția Națională de Egalitate de Șanse trebuie desființată.

Și CNCD-ul.

Și institutul terorist Elie Wiesel.

 

5 comments

 1. În primul rând ce caută ministerul educației să facă reclamă la google? De fiecare dată când o instituție a statului îți condiționează ceva de acceptarea condițiilor impuse de o anumită firmă privată mi se pare normal să refuzi acele condiții, însă tocmai am dat peste asta:

  https://utcb.ro/wp-content/uploads/2020/04/Regulament-activitati-online.pdf

  “UTCB asigură la nivelul universității platforma de învățământ on-line Microsoft Teams și licențele necesare pentru cadrele didactice și studenți. Activitățile didactice asistate desfășurate on-line stabilite prin acest regulament se efectuează utilizând platforma Microsoft Teams.”

  Ce caută o universitate să facă promovare (și încă la modul cel mai agresiv) pentru o firmă? Bineînțeles că n-am putut să accesez fișierele de la google dar:

  https://www.weforum.org/agenda/2019/03/an-economist-explains-why-women-get-paid-less/

  “all else being equal, there is a negative relationship between a woman’s wage and the number of children she has. According to OECD data, the motherhood penalty amounts to about a 7% wage reduction per child. There is also some evidence of a fatherhood premium: a positive relationship between a man’s wage and the number of children he has.”

  E vorba de banii primiți pentru aceeași muncă. În poză se menționează și “eliminarea stereotipurilor”, care cred că e o idee bună, mai ales că ar trebui să ducă și la eliminarea “ideologiei de gen”:

  https://www.mayoclinic.org/healthy-lifestyle/childrens-health/in-depth/children-and-gender-identity/art-20266811

  “Most children typically develop the ability to recognize and label STEREOTYPICAL gender groups…”

  La adresa de mai sus se găsește scris în mod incorect, de vreo 12 ori, “gender expression”. Nu e vorba de nici un “gender” ci doar de “expression” iar cine a băgat cuvântul “gender” în mod evident vrea să facă propagandă, însă asta oricum se face la școală cât cuprinde (istorie, economie, psihologie, filozofie, literatură, religie).

  https://www.clb.ro/Produse/psihologie-clasa-a-x-a—-1165.aspx

  https://www.clb.ro/Produse/religie-clasa-a–x-a–cult-ortodox—sam-37611.aspx

  http://www.edecon.ro/carte/571/economie-manual-pentru-clasa-a-x-a_ilie-gavrila_paul-tanase-ghita_dan-nitescu_constantin-popescu/

  Deci problema e mult mai extinsă.

  • Statul National Legionar

   CNCD, INSTITUTUL NEVĂSTUICĂ, CNA, ASOCIAȚIILE POPONARILOR ȘI ALE FEMINISTELOR, TOATE TREBUIE DESFIINTATE URGENT!

 2. “Ne occidentalizăm mai iute decât e sănătos.”
  -istorici jidovi,lingvisti jidovi:NU E SANATOS DELOC!

 3. ” inegalitatea ” exista,unii au luat monopolul,o trateaza cu biciul si cu zaharelul,
  depinde cum tii mortzish, 🙂 (de exemplu: penalizarea pentru “incitare la ura ” nu se poate face decat prin incitarea la ura a judecatorului- care poate fi incitat la ura impotriva paratului f.f. usor, va imaginatzi in ce combinatie(instanta…):judecator incitabil,procuror incitabil,avocat incitabil,public incitabil…..

 4. Celor care vor egalitatea de gen trebuie sa le aplicam inaintea oricui egalizarea gender: taierea penis+anexe si extirparea vaginului si ugerelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *