Home / Știrea zilei / “A venit timpul Revoluției!” – Florin Măneanu ține un discurs în Italiană cu transcriere în limba româna

“A venit timpul Revoluției!” – Florin Măneanu ține un discurs în Italiană cu transcriere în limba româna

Florin Măneanu
Incorect Politic
Ianuarie 26, 2022

"A venit timpul Revoluției!" - Florin Măneanu ține un discurs în Italiană cu transcriere în limba româna

“A venit timpul Revoluției!” – Discurs în Italiană cu transcriere în limba româna

Pe data de 23.01.2022, am ținut un discurs în fața a mii de italieni adunați în Torino, despre cum am luptat și învins, noi, românii, dictatura politico-sanitară care a dorit să ne întoarcă înapoi la sclavagism.

Mai jos, am tradus pentru voi, iubiții mei români, prezentarea făcută de organizatori și discursul susținut de mine din limba italiană în limba noastră maternă, română.

Vă doresc vizionare plăcută și o lecturare la fel de plăcută!

PREZENTARE

Am onoarea să vi-l prezint pe unul dintre cei mai cunoscuți activiști civici din România, inginerul Florin Măneanu, un tânăr care luptă de ani de zile cu clasa politică coruptă din România.

La fel ca și noi, Florin Măneanu a organizat sute de proteste și acțiuni de stradă pentru drepturile și libertățile poporului român.

Este un luptător extraordinar, un om care este gata oricând să moară pentru libertate. Discursurile sale revoluționare au aprins inimile compatrioților săi, iar astăzi, cu voia lui Dumnezeu, le va lumina și pe ale noastre.

Haideți să-l întâmpinăm cu aplauze pe acest om inimos, care face un efort să vă țină un discurs în limba italiană, prin care instigă la nesupunere civică și la continuarea luptei, până la recâștigarea libertăților pierdute și a drepturilor omului!

DISCURS

Mulțumesc, Italia! Mulțumesc, Torino! Salutare, frați latini! Numele meu este Măneanu Florin, sunt un luptător neînfricat pentru libertate, și vă vorbesc din România, din Timișoara.

Vreau să vă mulțumesc pentru invitație, și pentru oportunitatea de a vă vorbi despre drepturi și libertăți, în limba italiană, și vă rog să mă scuzați pentru micile greșeli de exprimare pe care le pot face.

Suntem în pragul celei mai odioase dictaturi din istoria omenirii, iar acest lucru a fost posibil din cauza politicienilor perfizi, trădători care ne-au vândut pe un pumn de arginți, Noii Ordini Mondiale.

Este de datoria noastră ca cetățeni, ca oameni liberi, să luptăm să ne luăm țările înapoi din mâinile acestor tirani, iar acest lucru îl vor putea realiza decât dacă trecem peste fricile pe care ni le-au inoculat politicienii, doctorii, polițiștii,  și mai presus de toți presa și televiziunile care printr-o lege specială au fost plătite să vorbească numai despre Covid și să transmită frică, și toți cei care fac parte din acest plan ocult de înrobire a poporului italian, român și al întregii planete.

A venit timpul Revoluției, iar voi, frați italieni, aveți datoria să luptați până la capăt pentru drepturile și libertățile voastre, ale copiilor și nepoților voștri, și, implicit, ale întregii națiuni italiene.

Luați exemplul nostru, al luptătorilor români, care în ciuda faptului că am fost amendați cu mii și mii de euro, și ni s-au deschis dosare penale, am dus lupta la un alt nivel, preferând să ne jertfim decât să facem pact cu diavolul, și să ne acceptăm sfârșitul agonizant pe care ni l-au pregătit călăii umanității.

Personal, am primit zeci de amenzi în valoare de peste 3000 de euro, dar asta nu m-a oprit, dimpotrivă m-a întărit, transformându-mă într-o baricadă vie în fața obuzelor trase de autorități.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, voi găsi resursele de care am nevoie pentru a plăti aceste amenzi, pentru că, după cum bine știți, de două lucruri nu putem scăpa în această viață: de moarte și de taxe.

De aceea vă spun, frați italieni, nu vă fie frică! Aveți credință și îi veți birui pe acești sataniști care încearcă să aducă iadul pe pământ! Nu vă mai supuneți niciunor restricții de drepturi sau libertăți!

Nu mai folosiți masca de protecție și nici certificatul verde! Mergeți în piață și dați-le foc! Fiți demni și stați drepți în fața călăilor voștri! Îngenuncheați numai înaintea lui Dumnezeu!

Nu vă mai lăsați călcați în picioare de autorități! Faceți ce am făcut noi, românii, din Timișoara sau Constanța, din Severin sau București, am intrat peste ei în parlament, și au cedat pentru că li s-a făcut frică. Politicienii nu vor renunța de bună voie la putere, așa că duceți-vă peste ei! Luați-i de gât! Nu uitați, poporul unit nu poate fi învins!

Domnul să vă binecuvânteze pe voi toți și familiile voastre! Ne vom revedea pe câmpul de luptă! Salut, Italia! Salut, Torino!

3 comments

 1. Aaaabsolut genial !
  Felicitari prodigioase, Domnule Florin Maneanu !

  Trageti un discurs si austriecilor caci tocmai li s-a ordonat sa respecte legea care-i condamna la

  20.000 euro amenda pe an !!!!!!!!

  daca nu se injecteaza cu otravurile vaxxxului diabolic !!!

  Tocmai am aflat treaba de la nemti :

  https://odysee.com/@Corona-Ausschuss:3/Sitzung-88-de-online:0
  Sitzung 88: Den Atem im Nacken
  January 21st, 2022

  din cadrul comisiei corona ausschuss.de

  care intr-o saptamana baga procesul international a la Nurnberg – dar cinstit !!!

 2. Bravo, Mănene!

 3. Bravo camarade!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *