Home / Chestiunea Jidănească / Alison Chabloz condamnată la închisoare pentru că a vorbit despre jidani

Alison Chabloz condamnată la închisoare pentru că a vorbit despre jidani

Incorect Politic
Aprilie 8, 2021

 

Alison Chabloz condamnată la infracțiune pentru că a vorbit despre jidaniBazată?

Alison Chabloz este recidivistă în infracțiuni de incitare la gândire independentă.

Via RFI:

 

O cercetătoare a holocaustului a fost condamnată la închisoare în Londra ca urmare a faptului că a susținut că jidanii controlează “tot ceea ce merită controlat. Alison Chabloz, o muziciană în vârstă de 57 de ani, a fost găsită vinovată de o “infracțiune de comunicări răuvoitoare” (au englezii o astfel de lege pe baza căreia un tânăr de 20 de ani a fost recent arestat pentru că a făcut glume pe internet) și a primit o pedeapsă de 18 săptămâni de închisoare, din care va executa nouă săptămâni.

Curtea de Magistrați de la Westminster a constatat că Chabloz a susținut pe rețeaua de socializare Gab că “orice lucru care merită controlat îi va avea în spate pe jidani controlându-l” și i-a acuzat pe jidovi că și-au transformat copiii în “maniaci psihopați”, în special prin barbarul ritual al tăierii împrejur de ziua a 8-a.

Ea a mai declarat că jidanii au fost persecutați în Germania nazistă pentru că “s-au comportat într-un anumit mod, așa cum vedem astăzi din nou” și că unii iudei ar trebui expulzați.

“Infracțiunea”, actul de gândire independentă și de mărturisire a adevărului a fost comis în timp ce Chabloz era condamnată la închisoare cu suspendare pentru o “infracțiune” similară în 2019.

Opiniile respingătoare ale lui Alison Chabloz despre evrei își au originea în berăriile din Germania anilor 1930”, a declarat Stephen Silverman, de la Campania împotriva Antisemitismului la Jewish News.

În ciuda faptului că a fost deja condamnată pentru infracțiuni similare, ea a continuat, în timp ce își ispășea pedeapsa cu suspendare, să folosească internetul pentru a încerca să-i radicalizeze pe ceilalți și să-i transforme în modul ei oribil de a gândi despre evrei.” a adăugat el.

Verdictul și sentința de astăzi conferă în cele din urmă comunității evreiești dreptate și protecție împotriva cuiva care și-a făcut un obicei de a nega Holocaustul și de a-i hăitui pe evrei. De asemenea, aceasta trimite un mesaj clar celor care ar putea fi tentați să meargă pe același drum.” a mai spus Stephen Silverman.

3 comments

  1. Juie midanilor !

    • Asta nu i o rezolvare, putin le pasa. Ei controleaza sodomia si sclavia sexuala pt ca le place. Tot ce e patima, bani, sex,vrajitorie(medicina si psihologie), putere, justitie, e domeniul fiilor satanei.

      Sa zicem mai bine din psalmii lui David :::

      Să se scoale Dumnezeu şi să se risipească vrăjmaşii Lui şi să fugă de la faţa Lui cei ce-L urăsc pe El
      ,Precum se stinge fumul, să se stingă; cum se topeşte ceara de faţa focului, aşa să piară păcătoşii de la faţa lui Dumnezeu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *