Home / Chestiunea Jidănească / În curând va fi ilegal să nu iubești jidanii

În curând va fi ilegal să nu iubești jidanii

 

Titlul actual din ziarul evreiesc Jerusalem Post din 5 mai: „SUA vor împinge țările să-i iubească mai mult pe evrei, spune monitorul de antisemitism”.

„OPUSUL antisemitismului nu este toleranța”, a declarat Elan Carr„monitorul de antisemitism” al SUA. „Opusul antisemitismului este filosemitismul, aprecierea, respectul și afecțiunea pentru valorile evreiești și comunitatea evreiască.” Carr este evreu.

Elan Carr„monitorul de antisemitism” al Departamentului de Stat, vrea să-i determine pe oamenii din alte țări să „iubească mai mult evreii” ca mijloc de „combatere a antisemitismului”.

Luni, într-un apel de presă pentru a marca „Luna Moștenirii Evreiești Americane”, Carr a prezentat demersurile pe care Statele Unite le fac la nivel mondial pledând pentru „apărarea” evreilor, cel mai bogat și mai puternic grup etnic din lume.

Elan Carr, „monitorul de antisemitism” al Departamentului de Stat.

Unele dintre aceste etape includ folosirea banilor contribuabililor americani pentru a plăti măsuri de securitate multimilionare pentru organizațiile evreiești deja bogate, urmărirea penală a celor care pun la îndoială sau lucrează împotriva puterii evreiești, și condamnarea „discursului antisemit”*Vezi și Ordinul executiv al lui Trump privind „Antisemitismul” combate critica Israelului

„Pe lângă toate aceste măsuri de apărare importante, suntem hotărâți să colaborăm și cu aliații noștri în dezvoltarea și conducerea poveștilor filosemitice pentru țara lor, în speranța că vom putea ajunge la ziua în care fiecare societate se dedică, precum Statele Unite, să-și îmbrățișeze și să-și prezinte comunitatea saevreiască „, a spus el.

El nu a conturat ce formă vor lua narațiunile filosemitice sau cum le-ar conduce Departamentul de Stat.

„Opusul antisemitismului nu este toleranța”, a spus Carr. „Opusul antisemitismului este filosemitismul, aprecierea, respectul și afecțiunea pentru valorile evreiești și comunitatea evreiască. Moștenirea evreiască americană este un vehicul important pentru a conduce această narațiune filosemită critică.”

Carr a enumerat luminile evreilor americani demne de promovat, inclusiv compozitorii Irving Berlin și Leonard Bernstein, oamenii de știință Jonas Salk și Albert Einstein, precum și judecătorii Curții Supreme Louis Brandeis și Benjamin Cardozo.

„De fapt, am reunit diferite autorități care lucrează în acest domeniu, în guverne, ale noastre și ale altora, precum și în sectorul privat sau cu scop lucrativ, dar și ONG-uri care abordează în mod special discursul de ură pe internet”, a spus el. „Și reunim aceste autorități special cu scopul a produce un cadru pentru a aborda acest lucru.”  The National Vanguard

*Vezi și Trump și evreii:”Este bine pentru America să fie conectată cu Israel

Trump: „Relatiile dintre SUA si Israel nu au fost niciodata atat de bune”

Evreii îi cer lui Trump să creeze „Task Force pentru antisemitism” a FBI

Departamentul de Educatie al Statelor Unite declara critica Israelului ca „antisemitism”

Invictus  

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *