Home / Actualitate / Gunoiul PSD-ist și Muistul USR-ist

Gunoiul PSD-ist și Muistul USR-ist

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Aprilie 2, 2019

O radiografie a gunoiului psd-ist versus o radiografie a muistului usr-ist, preluată de pe facebook, din nefericire am uitat de unde:

Sa incepem cu gunoiul psd-ist:

Voteaza pt mici si bere, asculta manele, este analfabet si dependent de ajutoare sociale sau face parte din aristocratie bugetara (da, aia care sunt platiti ca sa joace Solitaire la birou sau detinatori de firme asa-zis “private” abonate la contracte cu statul). Se uita la haznaua 3 si te eticheteaza ca “basist” daca te iei de partidul lui.

Daca maine psd-ul nu i-ar mai oferi ajutor social, mici, bere si contracte cu statul, dar alt partid politic s-ar oferi s-o faca, n-ar mai vota cu psd-ul ci cu acel partid. D

e asemenea, este tigan sau roman tiganizat. PSD-ul nefiind altceva decat o copie a partidului democrat american pentru africanii din SUA din acest punct de vedere, care voteaza pentru PD in majoritate covarsitoare datorita faptului ca acest partid execrabil le ofera pomeni fara sa munceasca, totul pe banii adevaratilor platitori de taxe din sectorul privat.

In concluzie, PSD-ul este in Romania pt tigani ceea ce este PD-ul in SUA pt africani. De asemenea, se considera conservator din punct de vedere social, fara sa aiba habar ca mizeria psd-ista a votat in parlamentul european TOATE initiativele pro gay, dar e prea prost ca sa stie asta.

Sa trecem acum la muistul usr-ist plus-ist:

Este o forma de viata esuata care se inchina la “zeii” sai supremi Ciolos si Barna. Orice critica constructiva si/sau obiectiva i-ai aduce impotriva “zeilor” sai mentionati anterior, te va eticheta drept psd-ist si iti va spune ca imitatia de post de televiziune haznaua 3 este viata ta.

Nu conteaza cate dovezi ii vei aduce impotriva gunoaielor ca Ciolos, Barna sau Oana-Maria Pauker. Acesta-ti va spune ca faci jocurile Rusiei si ale psd-ului daca nu votezi cu imitatia politica USR-Plus.

De asemenea, crede cu tarie ca p0p0nariz@rea si islamizarea Romaniei inseamna progresul care va transforma tara noastra intr-o adevarata putere economica, nucleara si care va domina spatiul cosmic in detrimentul marilor superputeri mondiale (SUA, China si Rusia). Daca Ciolos, Barna sau Oana-Maria Pauker i-ar ucide mama cu sange rece si cei oripilati de o asemenea crima ii vor improsca cu noroi pe buna dreptate “zeii” mentionati anterior, se va lupta pana-n panzele albe sa-ti explice ca n-ai inteles contextul in care a facut-o.

Concluzia? Aceste lepre merita izolate intr-un loc spatios, cum ar fi Insula Mare a Brailei si sa li se ofere posibilitatea sa se casapeasca unii pe altii si daca mai ramane vreunul viu, sa fie adusi jandarmii ca sa-i casapeasca cu bastoanele pe cei ramasi inca in viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *