10-9=100?

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
August 20, 2020

În timp ce Franța decretează unanim interdicția de a sufla lumânările de pe tortul de aniversare, miliardarii americani, covârșitoare majoritate de etnie jidovească, și-au dublat averile de la începutul pandemiei imaginare.

Că tot vorbeam cu un camarad despre dimensiunea paralelă în care trăim, mărturisesc că m-am înșelat, am fost prea optimist. De fapt, am ajuns la un grad de decuplare totală cu realitatea pre-COVID, realitate care deja era foarte dificilă de descris.

Ne aflăm într-un moment în care satira și ironia au devenit desuete.

În februarie, acest articol ar fi putut apărea în Adevărul sau în Justițiarul. Dar de atunci, este un concept, o paradigmă care a devenit, de asemenea, desuetă. Această nouă paradigmă cognitivă creată de Mass-media, face din ce în ce mai dificil pentru oricare dintre noi să trecem teferi prin spațiul-timp pe care îl numim, prezent.

Eu chiar mă întreb dacă scriu ceea ce scriu? Sunt o iluzie care crede că există? Are rost să cred că exist și scriu? Chiar nu știu. Cel puțin, când stau de vorbă cu ce-mi servește de interlocutori vorbitori de limbă română, totul este făcut astfel încât să nu mai fiu sigur pe nimic, nici eu, nici ei în general. Aparent trăim o confuzie, dar pe de altă parte, arhitecții acestei pandemii au picioarele clar ancorate în realitatea paralelă pe care au creat-o.

Averea celor mai mari 12 miliardari din Statele Unite a crescut cu mai mult de un trilion de dolari, potrivit cercetărilor Institutului pentru Studii Politice (IPS). Iată și arhitectura matematică pentru cei care au timp să numere zerourile:

1.000.000.000.000.000

„Acesta este un pas tulburător în istoria concentrării bogăției și a puterii în Statele Unite”, a declarat Chuck Collins, directorul programului inegalității de la Institutul pentru Studii Politice (IPS), adăugând: „Este mult prea multă putere economică și politică în mâinile a douăsprezece persoane. Din punctul de vedere al unei societăți democratice autonome, aceasta reprezintă o duzină de oligarhi…”.

Nu vreau să dezvolt pe panseul lui Chuck, dar mă întreb dacă anul trecut problema nu era similară?

Pe măsură ce piețele au scăzut la nivel mondial de la începutul pandemiei, unele averi individuale au sărit dramatic de mult față de realitatea pieței. Acești 12 miliardari și-au văzut averile crescând până la 1.015.188.210 USD începând de joi, 13 august:

Jeff Bezos – 189 490 763

Bill Gates – 114 101 127

Mark Zuckerberg – 95 537 853

Warren Buffett – 80 573 878

Elon Musk – 73 113 798

Steve Ballmer – 71 506 461

Larry Page – 67.404.945

Sergey Brin – 65 609 204

Alice Walton – 62 551 444

Jim Walton – 62 348 885

Rob Walton – 62.030.872

IPS și-a publicat cercetările pe Inequality.org cu documente sursă detaliate.

Începând cu 18 martie, la începutul pandemiei, această duzină de oligarhi au văzut că averea lor combinată crește cu 283 miliarde de dolari, o creștere de aproape 40%. Elon Musk a fost cel mai mare profitor al pandemiei, văzând că averea sa a sărit de la 24,6 miliarde dolari la 18 martie la 73 miliarde dolari la 13 august, o creștere de 48,5 miliarde USD sau 197%.

Co-fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a fost revalorizat la 189,5 miliarde de dolari la 13 august, o creștere de 76 de miliarde de dolari sau 68% de la 18 martie.

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, valora 95,5 miliarde de dolari la 13 august, în creștere cu 40,8 miliarde de dolari sau cu 75% de la 18 martie.

Chiar în momentul în care, prin ordinul acelorași miliardari, economia Occidentală s-a cufundat într-o depresie nemaivăzută din 1929, averile acestor oligarhi au explodat literalmente.

Spuneți-mi cum, în mijlocul unei prăbușiri economice, cei mai puternici oligarhi pot aduce profituri istorice până la punctul de a-și vedea capitalul crescând cu 75% în două sau trei luni, cum este cazul jidovului Zuckerberg?

Răspunsul este evident și este cel pe care l-am explicat aici încă de la începutul acestei pandemii imaginare: ne confruntăm cu o lovitură psihologică disimulată după o lovitură sanitară globală ale cărei obiective reale sunt ascunse populațiilor datorită terorismului viral al tripticului Mass-media, rețelele sociale și lucrătorii interni, politicienii. Aceste câteva zeci de oligarhi au planificat distrugerea economiei mondiale pentru a forța instituirea unui model monopolitic sanitar, economic și ecologic, pe care îl vor stăpânii în toate sectoarele strategice viitoare pentru o bucată de pâine, dat fiind sărăcirea organizată a ceea ce numesc optimiștii, națiuni.

Acești oligarhi știu dinainte când vor avea loc mișcările de capital pe piețe, deoarece comandă direct guvernele care duc economiile naționale la stagnare completă în timpul „retenției” planificate de acești miliardari cu ajutorul politicienilor cumpărați, asupra cărora popoarele nu mai au nici o armă democratică de contracarare, nu există opoziție, doar fum în ochi, votul nu are nici o relevanță în această lucrare. Acești tirani știu dinainte care sunt sectoarele care vor genera o valoare adăugată maximă în tirania sanitară globală pe care o stabilesc. E logică elementară.

„Bogăția totală a acestor oligarhi este mai mare decât PIB-ul Belgiei și Austriei”, a declarat Omar Ocampo, cercetător pentru programul IPS privind inegalitatea și binele comun. „Între timp, zeci de milioane de americani sunt fie șomeri sau trăiesc cu mâna în gură, iar 170.000 de oameni au murit din cauza COVID-19 în Statele Unite”, a spus el.

Din nou, nu dezvolt ce spune Omar, dar nu există date reale care să dovedească că oamenii a murit strict din cauza Covid-19, fără să prezinte alte complicații care, combinate cu Covid-19, au dus la decese. Fără să mai vorbim de nefolosirea la timp a protocolului Raoult sau, pur și simplu, imposibilitatea oamenilor de a fi luați în primire de un spital.

În prima fază a pandemiei, între luna ianuarie și 18 martie, bogăția colectivă a acestor oligarhi a scăzut cu 96 de miliarde de dolari. Dar averea lor a revenit rapid și a depășit nivelul de avere Forbes 400 din septembrie 2019. Singura excepție este Warren Buffett, care este încă cu 2 miliarde de dolari sub averea sa din septembrie 2019, dar în prezent valorează 80 de miliarde de dolari. În cauză, cel mai probabil, lipsa de încredere a oamenilor în presă și Media, fapt care a scăzut masiv vânzarea de hârtie scrisă și cererea contractelor de publicitate.

Înțelegeți de ce Lukașenko se confruntă cu o revoluție condusă de Uniunea Europeană și Washington cu ajutorul ONG-urilor și FMI: el este singurul șef de stat din lume care a refuzat să-și lichideze țara. Imediat ce a demonstrat această nesupunere radicală în fața hienelor jidovești internaționale – hiene precum Bernard Henri Levy, gânditor apreciat în România… – s-a luat decizia de a-l da jos cu orice preț. Lukașenko a stabilit un precedent periculos și acest precedent de nesupunere trebuie șters rapid, indiferent de preț. Tot ceea ce auziți la ProTV și RRA despre „democrație” și „alegeri libere” din Belarus sunt doar pretexte pentru a rezolva această manevră de pauperizare globală.

De asemenea, acesta este și motivul pentru care jidovii au ridicat un puternic baraj mediatic pentru a discredita adversarii – eu am fost cenzurat de ANCOM încă din luna aprilie… – a impune purtarea măștii, justificând astfel presupusul consimțământ popular pentru viitorul mega-vaccin planetar. Însă, dacă opoziția crește în continuare, o vedem în Franța, Germania și, mai ales, în Elveția, aceasta riscă să învingă strategia oligarhiei internaționale care se bazează exclusiv pe teroare virală în masă, adică pe prostia oamenilor care se informează direct de pe Facebook și de pe jidanul electric (TV).

Nu este surprinzător, vedem foarte clar cum adevărații conspiratori se folosesc de toate mijloacele lor pentru a cenzura masiv și a-i acuza pe cei care li se opun frontal denunțând cacealmaua, acuzându-i de populism și antisemitism. Nu crezi în pandemia și soluția vaccinală a unor jidovi, ești populist și antisemit! Doar că populismul este cea mai înaltă virtute politică, iar antisemitismul este simptomul negării acestei realități. Nu înțeleg unde este problema?

În timp ce acești paraziți vor să împiedice copiii să sufle luminările de pe tortul de ziua lor de naștere, ei adună averi continentale ca să distrugă viitorul întregii omeniri. Acest lucru se întâmplă acum. Aceasta este ceea ce Iohannis administrează în România în numele jidovimii financiare transnaționale.

Dacă nu oprim aceste hiene internaționale la timp, cu Mass-media și democrațiile aflate sub cizmele lor, nu vom mai avea viitor. Nici copiii noștri. În cel mai bun caz vom supraviețui în ruinele a ceea ce au fost odată națiuni prospere și avansate, adică în sărăcia endemică, sub supraveghere perpetuă, privind spre fluxul constant de subumani importați din toate colțurile pământului, cu condiția să fie negri, maro și bineînțeles musulmani. Că doar nu o să ne înlocuiască cu ruși sau belaruși…

4 comments

 1. Precizia lui Mihnea este, ca de fiecare dată, una chirurgicală. Dar tare mi-e frică că nu este înțeles decât pe jumătate, oamenii cred mai mult în Andreea Esca…

 2. 5 din primii 9 sint jidani – Zuckerberg mai recunoaste, ceilalti se dau ne-practicanti.
  Partea lor de imbogatire cand 40 de milioane americani au intrat in somaj: $110 miliarde.

  Ca observatii:
  Ultimii pe lista sint trei dintre copiii (in viata) ai lui Sam – fondatorul Walmart; impreuna sint pe … locul 2.
  Curios, nu e trecuta divortata lui Bezos care a devenit mai bogata americanca acum – MacKenzie Bezos – cu $62,3 mld in iulie!

  Aici e tabelul detaliat:
  https://docs.google.com/spreadsheets/d/1_r1vMj-6FJ2B3J_DnQ5ccvFKqdwLcRZ6FwpPDHQxNYQ/edit#gid=0

  Vremuri grele, de aia e penurie de hartie igienica.
  Si astia nu produc echipamente medicale!

 3. Pe cine mai mira ca zeul jidanilor astora e mamona? De ce tot aratati cat de bogati sunt si cat le-au crescut averile? E o atitudine puerila.
  Grav este ca se forteaza vaccinarea cu scopul modificarii genetice a oamenilor, si apoi cu substanta luciferaza, adica ID . Peceta.
  Faceti publice doua clipuri despre vaccinare si Omul 2.0. Trebuie sa-i constientizam pe toti despre ce se ascunde in vaccinuri.

  Doua video din care putem vedea ca oculta a demarat inceputul sfarsitului vremurilor. Cele doua video sunt in legatura

  Informatiile sunt de pe situl de incredere: https://www.technocracy.news/the-siamese-twins-of-technocracy-and-transhumanism/

  Humans 2.0: GMO Vaccinations and Transhumanism

  GMO-Modificat genetic
  Am gasit un site care extrage subtitrarea in engleza, o traduce in romana, si o putem descarca.
  Descarcati videoul de pe youtube la adresa https://getvideo.org/en#youtube/vjHAcZY6l00

  descarcati subtitrarea tradusa in romana la adresa subtitle.to/https://www.youtu.be/vjHAcZY6l00 facand click pe butonul SRT din dreptul limbii romane.
  Si apoi il puteti viziona in propriul computer, tragand fisierul pe ecranul de vizionare al videoului (sa aveti VLC media player)
  Apocalipsa a inceput, odata cu plandemia. Dumnezeu sa ne aiba in paza Lui si Maica Domnului sa ne acopere de tot raul sub preasfantul ei Acoperamant! Doamne, ai mila de noi toti!

  “Human 2.0”? A Wake-Up Call To The World Humans 2.0: GMO Vaccinations and Transhumanism

  NU LUATI VACCINUL! APEL CATRE LUME AL DR. CARRIE MADEJ

  Pentru a viziona filmul in limba romana in propriul computer, am scris o instructiune mai jos. Am gasit un site care extrage subtitrarea in engleza, o traduce in romana, si o putem descarca.

  Descarcati videoul la adresa: https://getvideo.org/en#youtube/ywuCRVJVDqs

  descarcati subtitrarea tradusa in romana la adresa subtitle.to/https://www.youtu.be/ywuCRVJVDqs dand click pe butonul SRT din dreptul limbii romane.

 4. Da, ai dreptate și sunt de acord cu acel obiectiv de pauperizare, dar nu ca Scop ci ca mijloc. Aici nu este vorba despre a câștiga bani din vaccinuri, această teorie are o problemă legată de genealogia dictaturii, în general. Presupunând că companiile farmaceutice vaccinează cele 8 miliarde de persoane și pun în buzunar un profit net de 10 dolari pe vaccin, acestea vor culege doar 80 de miliarde. Adică nimic în comparație cu ceea ce generează activitatea farmaceutică în ansamblu. Pentru mine, lucrarea vaccin lucrativ nu ține pe apă.
  Cu toate acestea, am descoperit în ultimii ani că:
  1) Raportul Meadows din 2005 (actualizat) recomandă închiderea totală a economiei în termen de maximum 15 ani. Ce ar putea fi mai bun decât un virus!
  2) că eugenistii globalieni au avut o carte pe noptieră (Ecoscience), în care autorii descriu cu toții o serie de măsuri pentru diminuarea populației mondiale. Unul dintre autori (Holdren) este un democrat american (fost consilier Obama) și apropiat de Bill Gates, dar mai ales un protejat Rockefeller.
  3) că tatăl lui Bill Gates, care era, de asemenea, foarte bogat și foarte apropiat de rockefeleștii, era un eugenist de neclintit. Visul lui nebun era să controleze populația lumii. Așa am înțeles de ce Bill Gates s-a implicat atât de mult în acest proiect global de vaccinare. Ideea nu este a lui. El doar își pune talentele corporatiste și instrumentele sale în slujba acestui obiectiv.
  4) că toți acești miliardari de carton liberal ce constituie GAFAM + sateliții lor, nu sunt decât uneltele Capitalului profund, care urmăresc stăpânirea țărilor europene, dizolvarea omului alb, dușmanul de moarte al veterotestamentarilor și instaurarea proiectului iscălit în talmud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *