Home / Internațional / Zelenskyy interzice toate partidele care nu se aliniază politic cu guvernul său

Zelenskyy interzice toate partidele care nu se aliniază politic cu guvernul său

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Martie 21, 2022

Zelenskyy interzice toate partidele care nu se aliniază politic cu guvernul săuGlobo-Homo

Zelenskyy interzice toate partidele care nu se aliniază politic cu guvernul său

Via STRATINFO:

 

Opoziție, da… dar de partea guvernului?! Adică opoziția este permisă doar dacă este pro-SUA, interzisă dacă nu este anti-Rusia.

Mă întreb cum vor explica acest lucru democrațiile occidentale opiniei televizate publice? Cel mai probabil, pur și simplu nu vor vorbi despre asta.

RIA Novosti:

„Consiliul de Securitate Națională și Apărare al Ucrainei a suspendat orice activitate a unor partide politice, inclusiv „Platforma de opoziție – Pentru viață”, în timp ce legea marțială este în vigoare în țară, a spus Volodymyr Zelenskyy. Platforma de opoziție – Pentru viață (OPZZ) a lui Viktor Medvedchuk, Partidul Shariya și Nashi. În plus, Blocul de Opoziție, Opoziția de Stânga, Uniunea Forțelor de Stânga, Derzhava, Partidul Socialist Progresist din Ucraina, Partidul Socialist din Ucraina, Socialiștii și Blocul lui Volodymyr Saldo au fost de asemenea suspendate. Ministerul ucrainean al Justiției a fost instruit să ia măsurile corespunzătoare „fără întârziere” împotriva forțelor politice de pe listă.”

Democrațiile occidentaliste funcționează pe principiul vicios al alegerilor controlate de Capitalul extern-prădător și Mass-Media. Principiul este de a ține puterea permanent instabilă pentru a împiedica oamenii să se unească în jurul unui lider puternic, capabil să apere interesele țării sale împotriva prădătorilor internaționali.

Societatea este prea ocupată să se împartă în facțiuni, pentru a se coagula, ceea ce este exploatat până la capăt de Mass-Media interne deținută de Capitalul extern-prădător.

Nimic nu funcționează pe aceste baze vicioase afară de cel mai important lucru din viața unui stat, conducerea țării. Nici o afacere, armată, familie, educație, etc., nu funcționează democratic. Democrația este război civil perpetuu în beneficiul prădătorilor, nimic altceva.

Democrațiile susțin că acest modus operandi ne-organic nu este negociabil. Din acest motiv, Ucraina putchistă ar trebui să fie de partea binelui, iar Rusia de partea răului, chiar dacă V. Putin este, fără urmă de îndoială, majoritatea în opinia publică rusă și este ales fără intervenția CIA-Soroș.

Acest concept este valabil doar atâta timp cât rezultatele alegerilor le permit prădătorilor aliați cu SUA să-și atingă scopurile. Ucraina putchistă nu este sigură că va împiedica o revoluție în estul țării când armata rusă este deja foarte avansată spre Nipru. Drept urmare, omul de paie instalat la Kiev a decis să interzică orice partid care arăta ca un bloc electoral de opoziție.

Nu cred că Mass-Media vorbesc prea mult despre asta în România sau în Occident. În cel mai bun caz, dacă totuși se află, vor vărsa lacrimi de crocodil din cauza acestei decizii aparent contradictorii cu Ucraina democratică pe care o vând maselor occidentale uluite în fața televizoarelor.

Cu toate acestea, dacă înțelegeți principiul democrației Bancare, nu este nimic contradictoriu în această situație. Scoateți un partid anti-U.E., anti-NATO, anti-FMI și opus institului de certerera a holocaustului din România și o să înțelegeți limitele democrației Mass-Media din spațiul mioritic ocupat.

Mihnea Codrescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *