Home / Internațional / U.E. Alocă 1.8 MILIARDE de EURO Propagandei Sorosiste

U.E. Alocă 1.8 MILIARDE de EURO Propagandei Sorosiste

Mihnea Codreanu
Incorect Politic
Octombrie 14, 2019

Conform lesobservateurs.ch, bugetul-cadru UE 2021-2027 a fost adoptat în sesiunea plenară din 17 ianuarie la Strasbourg, în Parlamentul European.

Conform raportului aprobat cu 426 de voturi împotriva a 152, UE va aloca 1,8 miliarde de euro noului program european „Drepturi și valori” în următorul buget de șapte ani, în loc de cele 642 de milioane planificate inițial de Comisia Europeană.

Așa se face că o treime din eurodeputații sunt în buzunarul lui Soros.

Decizia luată joi de Parlamentul European nu este surprinzătoare, deoarece, ne amintim, am găsit în baza de date internă a Fundației „Soros Open Society” (OSF), o listă a deputaților apropiați de miliardar.

Sub titlul „Aliați de încredere”, citim numele factorilor de decizie și se dovedește că George Soros are o influență directă asupra a 226 din cei 751 de deputați.

Prin aceasta, Soros este cea mai mare facțiune a Parlamentului European, cu o treime din eurodeputații în buzunar, fără să mai socotim reprezentații guvernelor și tesutul de organizații pseudo-naționale , finanțate să distrugă din interior națiunile.

Trăiască democrația…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *