Home / Problema Țigănească / Țigancă Traficantă de Droguri – Reabilitare la Măturat Strada

Țigancă Traficantă de Droguri – Reabilitare la Măturat Strada

Incorect Politic
Februarie 7, 2019

Via Naționaliști.ro:

Țigancă Traficantă de DroguriȚiganca de la traficantă de droage la măturat de străzi

O țigancă buzoiancă acuzată de procurorii DIICOT de constituire a unui grup infracțional organizat, dar și de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii, a fost obligată de instanță să măture strada timp de 60 de ore în perioada de supraveghere. Orele de muncă în folosul comunității, neremunerate,  vor fi  prestate cot la cot cu angajații RER Ecologic Service sau Urbis Serv Buzău.

Tiganca și-a recunoscut vina, iar procurorii au mers în instanță cu acordul de recunoaștere a faptelor și, astfel, a scăpat cu o condamnare cu suspendare, dar are interdicție să calce, timp de doi ani, în barurile, cluburile, cafenelele de pe raza municipiului Buzău, acolo unde, se pare, aceasta distribuia drogurile.

,,În baza art. 485 alin. (1) lit. a) C. proc. pen. admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de DIICOT- Biroul Teritorial Buzău cu inculpata Medeleanu Veronica Mirabela, cercetată pentru infracțiunile de constituire a unui grup infracțional organizat prev. de art. 367 al. 1,3 c.pen și de efectuare, fără drept,de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii, prev. de art. 16 al. 1 din legea 194//2011, cu aplic.art. 35 al. 1 c. pen., obiect al cauzei penale nr.121/D/P/2014.

În baza art.367 al. 1,3 c. pen condamnă inculpata Medeleanu Veronica Mirabela la 1 an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de constituire a unui grup infracțional organizat și aplică pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev. de art. 66 lit. a,b (de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat), lit. d (de a alege) și lit. m (de a se afla în barurile, cluburile, cafenelele de pe raza mun. Buzău pe o durată de 2 ani).

În baza art. 16 al. 1 din legea 194/2011 cu aplic. art. 35 al. 1 c. pen condamnă inculpata la 1 an și 2 luni închisoare pentru infracțiunea de efectuare, fără drept,de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.

În baza art. 39 al. 1 lit. b c. pen aplică inculpatei pedeapsa cea mai grea ,de 1 an și 2 luni, la care adaugă un spor de 4 luni, în total 1 an și 6 luni închisoare.

În baza art. 45 al. 1 c. pen va executa și pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev. de art. 66 lit. a,b cod. pen( de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat), lit d ( de a alege) și lit. m ( de a se afla în barurile, cluburile, cafenelele de pe raza mun. Buzău pe o durată de 2 ani). Conform art.68al.1 lit b c. pen.,  pedeapsa complementară va fi executată începând cu data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.

Țigancă Traficantă de Droguri

În baza art. 65 alin. (1) raportat la art. 66 alin. (1) lit. a, b , d și m C. pen. interzice inculpatei, ca pedeapsă accesorie, exercitarea drepturilor de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, de a alege și de a se afla în localurile de pe raza mun. Buzău, de la rămânerea definitivă a prezentei sentințe și până la executarea sau considerarea ca executată a pedepsei principale.

În baza art. 91 C. pen. dispune suspendarea executării pedepsei sub suprave­ghere și stabilește un termen de supraveghere de 3 ani și 6 luni, conform dispozițiilor art. 92 C. pen.

În baza art. 93 alin. (1) C. pen. obligă inculpata ca ,pe durata termenului de supraveghere, să respecte următoarele măsuri de supraveghere:

a) să se prezinte la Serviciul de Probațiune de pe lângă Tribunalul Buzău, la datele fixate de acesta;

b) să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa;

c) să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile;

d) să comunice schimbarea locului de muncă;

e) să comunice informații și documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existență.

În baza art. 93 alin. (2) lit. b) C. pen. impune inculpatei să execute următoarea obligație: să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de Serviciul de Probațiune.

În baza art. 93 alin. (3) C. pen., pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității în cadrul RER ECOLOGIC SERVICE S.A.. Buzău sau SC URBIS SERV SRL Buzău pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare.

Conform art. 96 c. pen atrage atenția inculpatei că măsura suspendării executării pedepsei va fi revocată și va executa pedeapsa în regim de detenție dacă, cu rea credință, nu respectă măsurile de supra­veghere, nu execută obligațiile impuse sau comite o nouă infracțiune”, se precizează în încheierea instanței.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *