Home / Internațional / Statul Supraeuropean și Tratatul de la Aachen

Statul Supraeuropean și Tratatul de la Aachen

Incorect Politic
Martie 7, 2019

Statul Supraeuropean și Tratatul de la Aachen

Dr. Eike Hamer despre Tratatul de la Aachen:

„germanii nu vor un stat supraeuropean!“

 

Să nu uităm că Germania favorizează structura sugerată de Charles de Gaulle, cu state europene suverane, care cooperează între ele, nu modelul escrocului Monnet, care predica un suprastat monolitic european. Pentru viziunea lui Monnet nu are nimeni nici un mandat, fapt ce nu înseamnă nici o clipă că escrocii care-l urmează  nu ar calca în picioare lipsa mandatului sau stipulările Constituției Germaniei.

În două cuvinte despre Aachener Vertrag / le Traité d’ Aix la Chapelle – acesta ar fi un ajutor doar pentru interesele guvernului francez la putere azi (respectiv și pentru Merkel și ai ei, în caz că se va revolta populația indigenă, de care ea își bate joc actualmente în Germania),  în caz de explozie populară datorită revoltei care se intensifică pe zi ce trece – contra macronitei.

În acest caz specific, interesele franceze se contrazic diametral cu interesele germanilor, care prin Constituție, nu au voie să lupte pe teritoriu străin.

Avem aici  o tentativă ilegală de a sparge și a vida de conținut Constituția Germaniei, conform căreia trupelor germane le este radical interzis să lupte în străinătate (actualmente ele luptă în Siria ilegal, sub comandă franceză, subterfugiu prin care Constituția Germaniei este călcată în picioare, utilizând o escrocherie pentru a ocoli legea acestei țări, aflată, de fapt, sub ocupație americană).

Această tentativă, din care cele două popoare nu înțeleg nimic, căci planul e ștampilat cu titlul fals de „antiterorism”, de fapt, este un plan îndreptat contra popoarelor indigene, tentativa, deci, fiind  inițiată de Macron,  care s-a speriat  de populația indigenă a Franței datorită protestului Gilets Jaunes și datorita unui grup de generali care s-au retras din funcție, refuzând să  tragă în popor.

Același lucru se petrece și în Germania, unde mai mulți generali se pregătesc să se retragă dacă mișcarea Gilets Jaunes – sau alte revolte populare –, ar prinde forță și consistență și în Germania, precum a prins în Franța (și unde, chiar dacă se va topi pentru un timp, ea va reveni, adăugăm noi,  cu o furie și mai mare, căci oamenii nu au de ales decât să meargă cu revolta până la capăt, întrucât plutocrația, deja, de multă vreme, „suge sângele“ poporul francez suplimentarea de taxe impuse artificial).

Elitele de ambele părți sunt așa de speriate că se pot revolta populațiile indigene din ambele aceste țări, încât își dau mâna prin acest pact spre a-și sări în ajutor reciproc cu o armata comuna în caz de pericol! Deci elitele îș pregătesc tancurile (au și un proiect de a reintroduce pedeapsa cu moartea contra noastră! Nota bene!).

În dezinformarea practicată de macronie și de viperele perverse ale lui Merkel, aceste două popoare, care vor neapărat prietenie între ele, nu  își imaginează  că, prin acest pact, se practică, de fapt,  Die Aushebelung des Grundgesetzes = anularea Constituției. Acest contract, deci, reflectă frica elitelor, care, în urma actului Brexit, și-au dat seama că popoarele resping un suprastat în sensul lui Monnet. Germanii, în tot cazul, nu vor să audă de așa ceva, și nici francezii.

Fapt pentru care aceste „elite” încearcă să-și impună prin forța militară și prin trucarea constituțiilor în acest suprastat european, pentru cazul în care utopia lor criminală  asupra Europei, zisă „E.U.“, se va dezagrega.

Acesta este adevăratul scop al acestui pact!

22 ianuarie 2019

Dr. Eike Hamer, Consiliul de administrație al întreprinderilor mici și mijlocii ale Saxoniei Inferioare

Dr. Eike Hamer zum Vertrag von Aachen: Deutsche wollen keinen europäischen Superstaat, pe https://www.youtube.com/watch?v=DK6DrWO0hBc

RT Deutsch

Traducere comentată de Rodica Brătulescu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *