Home / Educativ / Politician Român: Uniunea Europeană e un concept gol

Politician Român: Uniunea Europeană e un concept gol

Incorect Politic
Martie 18, 2020

Via Justițiarul:

În fuga lor după voturi, în parșivenia încăierării românilor cu românii începută odată cu Colectivul și cu Piața Universității și continuată cu vestita apologie a muii, PNL a inventat Mitul Diasporei, a unei așa-zise comunități care ar acționa unitar, care ar avea nu știu ce valori comune și ar fi un fel de cetățeni de rang superior românilor rămași în țară.

Atât li s-a spus că ei sunt deosebiți, încât muncitorii plecați cu cârca pe șantierele de construcții, căpșunarii, îngrijitoarele de bătrâni și cei care au pus umărul la bunăstarea capitaliștilor din țările în care au plecat, la care se adaugă șuții, peștii și producătoarele, chiar au crezut că sunt speciali, că lor li se cuvin drepturi mult peste celor ale noastre, ale celor care am rămas acasă.

Odată cu apariția noului coronavirus, așa-zisa diaspora, a lăsat dracu’ totul baltă și a rupt granițele, dorind să vină din nou acasă. Țările pe care le lăudau le-au tras un șut fix în cur și le-au spus că nu pot să-i mai țină, nu le pot asigura îngrijirea medicală. Italia, Spania, Germania, Marea Britanie capotează pe rând și îi lasă baltă.

Speriați, așa-zișii diasporezi, de fapt niște români cărora începuse să le pută România, au implorat să fie lăsați să intre în țară.

Arsenie Boca a prorocit în acest sens: „Să-ți înjuri țara și pe cei rămași acasă până faci bulbuci la gură după care să-i implori să vii înapoi acasă, chiar că doar sfinții puteau vedea.

Marcel Vela, ministrul de interne care coordonează Situația de Urgență, membru PNL, le spunea să stea în țările în care au ajuns.

Puțină lume știe, cei dintre granița cu Austria-Ungaria sigur, că ieri, până la postarea mea și la Reportajul RTV, Ambasadele nu le mai răspundeau, Ministerul de Externe NU, Digi 24, de exemplu, se fofila după care nu a mai răspuns, iar alte televiziuni pur și simplu le închideau telefonul în nas.

După ce m-au înjurat cum le-a venit la gură ani de zile, am decis să le arătăm că noi suntem oameni, că ne-a rămas același spirit românesc ancestral. Dumnezeu e Mare!

Uniunea Europeană este un concept gol, țările au fost lăsate de izbeliște, Italia plânge, Spania plânge, Germania se închide în ea și nu vrea să dea nici o mască din cele pe care le produce. Fiecare țară este pe cont propriu. Atunci de ce și cui ne-ați vândut la suprapreț? Multiculturalism, corectitudine politică, LGBT, multă ură, ne-ați distrus industriile, le-ați adus pe ale voastre pe care acum le închideți. Dar mai ales ne-ați încăierat. Iar acum noi trebuie să ne împăcăm cu noi înșine.

Până acum, criza aceasta ne dă pe bandă rulantă lecție după lecție: Prima este aceea că diaspora nu există, există doar români plecați în patru zări, speriați și care au dat buzna înapoi acasă.

Gelu VIȘAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *