Home / Actualitate / Poliţia Amendează o Femeie în Caracal

Poliţia Amendează o Femeie în Caracal

Cel Mai Mare Aliat
Incorect Politic
August 13, 2019

Poliţia din Caracal e al naibii de eficientă când vine vorba de aruncat amenzi, de ar fi fost și așa când fata răpită sunase de 3 ori la 112.

Link către articolul original

Poliţia din Caracal a amendat o femeie prezentă în faţa casei lui Gheorghe Dincă fiindcă a adus „injurii organelor de poliţie fără a avea un motiv întemeiat”. Femeia a primit 300 de lei amendă fiindcă le-a strigat poliţiştilor „să vă fie ruşine”, dar nu este singura sancţionată.

Cristina Diceanu, din Deveselu, a primit 300 de lei amendă fiindcă le-a strigat oamenilor legii „Să vă fie ruşine”. În procesul verbal poliţiştii susţin că „a adus injurii şi expresii jignitoare organelor de poliţie fără a avea un motiv întemeiat de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, lezând onoarea şi demnitatea acestora”, informează liberatea.ro.

Poliţiştii care stau în faţa casei lui Gheorghe Dincă au început să îi amendeze pe oamenii care se strâng în zonă şi protestează. Cristina Diceanu a fost ridicată de poliţişti în seara zilei de 28 iulie pentru că le-a spus să le fie ruşine, fără să le aducă alte injurii.

Bun venit în România, țara unde te trezești cu 300 lei amendă dacă le zici gaborilor să le fie rușine, faci pârnaie sau ești urmărit penal dacă nu crezi în povești cu zâne sau îți ridici mâna dreapta la un unghi nepotrivit.

„Le-am strigat poliţiştilor că trebuie să le fie ruşine. Că degeaba mai stau acum de pază la casă. Nu i-am jignit, nu i-am înjurat. Doar le-am strigat să le fie ruşine. Imediat m-au apucat de braţ şi mi-au spus să-i însoţesc la secţie”, spune femeia, conform libertatea.ro.

Nici măcar nu pare așa jignitor sincer, femeia nu le-a adresat înjurături sau insulte severe.

Femeia spune că la secţie a văzut mai mulţi oameni care au fost aduşi fiindcă protestau în faţa casei lui Gheorghe Dincă. Aceasta a fost dusă într-o cameră din subsolul Poliţiei să dea o declaraţie. „Mi-au spus să le dau adresa, le-am spus că nu ştiu unde stau, stau la soacra mea. Până la urmă, m-au lăsat să plec. Mi-a venit amenda acasă”, povesteşte femeia în vârstă de 50 de ani.

Amenda este motivată în felul următor: „Aflându-se pe strada Craiovei, nr. 169, din municipiul Caracal, a adus injurii şi expresii jignitoare organelor de ordine, organelor de poliţie, fără a avea un motiv întemeiat, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, lezând imaginea şi demnitatea acestora”.

Se pare că nu este singura persoană care a protestat.

În Caracal, poliţia lasă clanurile țigănești să facă ce vor în schimbul unui bănuț în plus sau după niște șantaje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.