Home / Actualitate / Nicu Covaci și Rareș Bogdan Mari Patrioți

Nicu Covaci și Rareș Bogdan Mari Patrioți

MNR
Incorect Politic
Decembrie 13, 2017

Nicu Covaci (ăla de este solist la Phoenix) și Rareș Bogdan sunt mari patrioți

Pe la sfârșitul lunii octombrie, parafliciul jurnalist de Cluj aka eroul midget al milenialilor activiști de internet, veșnicul iubitor de valori europene, Rareș Bogdan l-a adus în emisiune pe behăitul ăla răgușit de este solist la Phoenix, Nicu Covaci.

Nicu Covaci a fugit în Olanda prin 70 și ceva, și s-a întors în România prin 90 și început să țină concerte pe aici dar nu s-a mutat înapoi.

Prin 2010 și-a luat înapoi cetățenia română.

Fuga să din țară în perioada comunismului se pare că l-a costat viață mamei sale, care, după spusele acestuia ar fi fost tăiată în bucăți și pusă pe foc, însă nu a adus nici o dovadă pentru aceste acuzații. În schimb are iarăși un turneu prin țară și pozează în mare patriot.

Și au discutat ei despre una despre altă până când Nicu Covaci și-a spus durerea dom’ne, se pare că România și-a pierdut omenia.

Nu știu cum a avut el această extraordinară revelație pentru că nu a stat prea mult prin România și față de perioada comunistă s-ar crede că România și-a recăpătat omenia.

Este supărat domnul Covaci că nu mai există omenie și toți se calcă în picioare între ei.

Atacă și clasa politică, susține că sunt niște trădători care sunt făcuți șantajabili și apoi puși în post.

Acuză românii însă că nu au coloană vertebrală…

“Un neam care behăie și nu pune mâna pe bâtă nu schimbă nimic” spune domnul Covaci.

Cui să dăm nene cu bâta-n cap?? Și cum e neamul ăsta behăitor? Tu te-ai ascultat vreodată pe tine? Și cui să dăm în cap?

Nicu Covaci

Mai ne spune că dacă o ținem tot așa România nu o să mai existe, ne înșiră cu o demagogie ieftină averile țării și arată cu mâna spre hoți.

Nu tot el declara acum ceva vreme că au vrut să îl facă primar în Timișoara dar nu se leagă el la cap cu probleme de genul? Probabil că a simțit că nu avea cui să îi dea cu bâta în cap.

Este elogiat și pe Vice. Și o să aibă o serie de concerte.

Trebuie să se țină și omul relevant cumva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *