Home / Actualitate / Medicii au ales să fie călăi în loc de eroi – IMAGINI REVOLTĂTOARE – O pacientă zace pe jos în secția Covid-19 a spitalului din Cavnic

Medicii au ales să fie călăi în loc de eroi – IMAGINI REVOLTĂTOARE – O pacientă zace pe jos în secția Covid-19 a spitalului din Cavnic

Vlad Voicu
Incorect Politic
Aprilie 4, 2021

Probabil că eroii din linia întâi sunt prea ocupați să facă videoclipuri pe tik-tok și să se victimizeze pe Facebook în timp ce pacienții zac pe jos și se îmbolnăvesc mai tare.

Medicilor li s-a urcat la cap ideea că ei sunt deținătorii adevărului absolut pe timp de plandemie, că ei au drept de viață și de moarte asupra oamenilor, iar acest lucru i-a transformat în monștri. Ar putea fi eroi, dar au ales să fie călăi.

Via R3Media:

Imagini terifiante cu o pacientă care zace pe jos în secția Covid-19 a spitalului din Cavnic au apărut în spațiul public, după ce un bărbat a filmat scena dramatică, anunță Antena 3.

Potrivit sursei citate, femeia este internată în secția Covid-19 a spitalului, același spital în care a avut loc un incendiu în urmă cu câteva săptămâni. În imagini se poate vedea cum femeia este întinsă pe podea și nimeni nu o ridică.

Bărbatul care a trimis filmare susține că ele au fost realizate la etajul întâi al Spitalului din Cavnic, partea care a fost transformată în secție Covid-19 cu zece paturi. Mai mult decât atât, el a filmat și o baie care este distrusă și nu poate fi folosită.

„Ceea ce am văzut în aceste imagini este neplăcut și vom dispune măsuri. Nu știu cum doamna aceea a ajuns jos și cum s-a ajuns acolo. Eu ca primar nu pot să intru în spital, spitalul este în carantină. Dacă ar fi după mine aș demite tot personalul, dar nu îmi permite nimeni acest lucru (…) Deocamdată voi lua măsurile pe care legislația mi le permite”, a spus primarul din Cavnic, la Antena 3.

Spitalul de Psihiatrie din Cavnic este în administrarea autorităților locale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *