Home / Problema Țigănească / Medic Bătut pe Hol de un Pacient Țigan

Medic Bătut pe Hol de un Pacient Țigan

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 5, 2019

De pe Naționaliști:

Imagini incredibile surprinse de camerele de supraveghere, pe holul unui spital din Galaţi. Un medic ginecolog a fost atacat şi lovit de un tigan, sub privirile altor pacienţi.

Incidentul a avut loc în dimineaţa zilei de 20 februarie 2019. În urmă cu câteva ore, medicul Costache Botezatu a publicat pe pagina lui de Facebook înregistrarea cu momentul atacului.

În imagini se vede tânărul de etnie tiganeasca îl împinge din spate pe medic, acesta din urmă fiind trântit la pământ.

În cădere, doctorul s-a lovit la cap de mobilierul aflat pe hol.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Costache Botezatu spune că a depus deja plângere la parchet împotriva agresorului.

„Miercuri, 20.02.2019, ora 9.39. Am cugetat mult daca sa postez inregistrarea agresiunii. Am ajuns la concluzia ca, pe langa actiunea penala, este necesara si o constientizare a unor asemenea situatii de catre toti colegii – nu numai din relatari verbale ci si video. PS – nu ma victimizez, am postat doar pentru ceilalti colegi, pentru a realiza la ce se pot astepta.

Am inaintat plangerea la parchet. Astept procedurile. Apropos – in Moldova (pe care multi o desconsideram) pentru asa ceva respectivul individ ar face 15 ani puscarie.

La noi – intre 6 luni si 3 ani (daca nu vor fi sase luni cu suspendare). Ca sa fie clare anumite aspecte si sa nu apara intrebari : unitatea la care lucrez a chemat imediat paza si politia, a facut toate demersurile legale necesare in asemenea situatii. Eu am depus plangere penala.

Vom vedea cum se va rezolva. Postarea a fost doar un strigat (sper ca nu in van) asupra comportamentului multor pacienti, ajungandu-se si la aceste agresiuni fizice. Nu este teama ci revoltă!”, este mesajul care însoţeşte imaginile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *