Home / Actualitate / Marșul Diversității Și Fake News ProTV

Marșul Diversității Și Fake News ProTV

Mortuz
Incorect Politic
Iunie 17, 2018

În timp ce restul “presei” dădea o cifră deja umflată de 5000 de persoane participante la Marșul Diversității, cei de la ProTV au dat o cifră de 10000 de participanți.

Pentru că PRO TV vrea să fie pe primul loc în toate, este de două ori e mai mare minciuna așa-zișilor jurnaliști de acolo, de două ori mai mare manipularea și nerușinarea!

Mai jos aveți capturile (a doua captură e de pe Hotnews) care arată cum se falsifică știrile și cum propagă minciuni ( știri false) o televiziune generală care pretinde să fie tratată cu respect, una dintre cele mai urmărite televiuni din România.

Fake News ProTV

Din păcate, jurnaliștii de la ȘtirileProTV sunt și ei simpli mercenari angajați să se ocupe cu propagandă și manipulare.

Care mai e diferența între aceștia și “jurnaliștii” de la Antena 3? Se pare că niciuna. Observați că vedeta PRO TV, acel bisexual Rengle care “întâmplător” a câștigat recent Românii au Talent (mulți fani ai emisiunii se plâng că totul ar fi fost măsluit și că altcineva merita să câștige), este dintr-o dată și vedeta acestui Marș al Diversității.

Am văzut și eu o filmare panoramică cu grupul de gay mândri și am putut să fac o numărătoare estimativă. Nu par să fie mai mulți de 1500, hai 2000, că să nu ziceți că mint ca “presa” noastră de rahat.

Nu numai că au dublat cifra și au propagat minciuna, dar “profesioniștii” de la ȘtirileProTV s-au gândit să-i întreacă pe toți la neadevăr, înmulțind cu cinci totul.

Pravda ar fi mândră de ProTV! Presa de la noi, progresistă până în măduva oaselor, s-a grăbit să umfle numerele participanților la marșul mândriei de-a fi gay. Pentru pseudo-jurnaliști, când vine vorba de propagandă sexomarxistă, faptele și adevărul nu mai contează.

ProTV e fakenews.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *