Home / Educativ / Legionarismul și Chestiunea Politică

Legionarismul și Chestiunea Politică

Haiduc
Incorect Politic
August 2, 2019

Legionarismul și chestiunea politică

Articol scris de Haiduc

Naționalismul în România a început să ia o latură moderată și pacifistă deoarece anumiți indivizi și anumite partide, care se pretind a fi   naționaliste, spun că e mai bine să ne conformăm acestui sistem decât să luăm o atitudine mai radicală. Acești „naționaliști” ii dau mereu ca exemplu pe Corneliu Zelea Codreanu, Ion Moța, Vasile Marin, sau pe alți legionari care au murit pentru Neam și Țară și care au ales să ducă o luptă împotriva (((lor))) prin sistemul care a fost și este deținut tot de (((ei))).

Mulți uită un lucru destul de important: legionarismul, deși nu a fost creat de Corneliu Zelea Codreanu, ci a fost și este manifestarea strămoșilor noștri, o idee pe care Vlad Țepeș, Mircea cel Bătrân, Mihai Viteazu și toți ceilalți români care au murit pentru acest Neam o aveau, în ochii oamenilor era o nouă idee, o nouă viziune care nu s-a mai manifestat în acest mod până la implicarea lui Corneliu Zelea Codreanu în lupta împotriva sistemului de atunci.

Fiind o viziune nouă în ochii românilor, automat (((ei))) nu puteau să caute un defect acestei idei/viziuni, pentru că au fost destul de bulversați. Abia dupa 1930, când legionarii au început să fie persecutați, deși nu au comis nici o crimă impotriva Poporului Român, jidanii și-au dat sema că Legionarismul și legionarii sunt o amenințare la adresa lor, pentru că acești paraziți nu vor ca noi, românii albi, să renaștem spiritual și național, să ne aducem aminte cine sunt eroii noștri și să ne croim o altă soartă.

Niciodată nu o să existe un partid sau orice formațiune politică, fie ea o mișcare sau un ONG care se vrea a deveni un partid politic care să servească cu adevărat interesele Țării și să aducă justiția pe care mulți români albi o așteaptă. Soluția nu stă în partidele politice actuale, nici în cele viitoare, deoarece orice partid, fie el de stânga sau dreapta, o sa fie ușor corupt și o să se abată de la viziunea și scopul lui inițial.

Noua generație trebuie să conștientizeze faptul că toți „naționaliștii” care intră în politică sunt șarlatani care vor să lupte pentru propriul lor interes, în nici un caz pentru interesul României. Trebuie să lăsăm calea politică și partidele politice și să privim situația mai obiectiv și mult mai realist. Totul pare o joacă la început, când tu, ca un nou naționalist, vrei să lupți pentru țară. Totul pare foarte ușor și crezi că printr-un partid politic poți să iei puterea și să trezești neamul. Din păcate nu mai este așa. Sistemul este făcut să fie împotriva noastră încă din 1945.

La ora actuală, dacă vrei să intri in politică, trebuie să îți vinzi sufletul ca să poți ajunge unde vrei tu să ajungi, iar fără suflet, nu o să mai poți ajuta pe nimeni, ci doar o să-ți vezi de interesul tau la fel cum fac toți politicienii și la fel cum o să facă și copiii lor.

Nu intrați in jocul lor, căci este o capcană, una fatală.

Tânărul care intră într-un partid politic este un trădător pentru generația lui și pentru Neamul lui.” – Corneliu Zelea Codreanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *