Home / Chestiunea Jidănească / Ipoteză șoc: Israel distruge estul Beirutului cu o nouă armă?

Ipoteză șoc: Israel distruge estul Beirutului cu o nouă armă?

Incorect Politic
August 9, 2020

Israel distruge estul Beirutului

Via Justițiarul:

Primul ministru israelian a ordonat distrugerea unui depozit de arme Hezbollah din Beirut folosind o nouă armă. Acest lucru necunoscut a provocat pagube considerabile în oraș care a ucis mai mult de 100 de oameni, a rănit 5.000 și a distrus multe clădiri. De această dată, va fi greu să nege Benjamin Netanyahu.

Primul ministru israelian Benjamin Netanyahu a autorizat atacul împotriva unui depozit de arme Hezbollah cu o nouă armă, care a fost testată timp de șapte luni în Siria. Nu se știe dacă a fost de acord cu cel de-al doilea premier și ministru al apărării Israelului, Benny Gantz.

Atacul s-a desfășurat pe 4 august 2020, în locația exactă desemnată de Benjamin Netanyahu în timpul discursului său către Națiunile Unite din 27 septembrie 2018 [1] Hezbollah și-a scos armele din acest depozit imediat după discursul lui Netanyahu.

La 27 septembrie 2018, Benjamin Netanyahu desemnează depozitul care va exploda pe 4 august 2020 de pe podiumul Adunării Generale a Națiunilor Unite ca depozit de arme Hezbollah.

Nu se știe care este arma folosită. Cu toate acestea, a fost deja testată în Siria din ianuarie 2020. Este o rachetă al cărei cap are o componentă nucleară tactică care provoacă o ciupercă de fum caracteristică armelor nucleare. Evident, nu este o bombă atomică în sens strategic.

Această armă a fost testată în Siria pe o câmpie rurală, apoi în Golful Persic, pe apă, împotriva navelor militare iraniene.

Este prima dată când a fost utilizată într-un mediu urban. Departe de a distruge doar portul Beirut, acesta a ucis peste o sută de oameni, a rănit cel puțin 5.000 de alții și a distrus în mare parte partea de est a orașului (partea vestică a fost protejată în mare parte de silozul de cereale).

Pe aceste fotografii din satelit, înainte și după explozie, putem vedea distrugerea depozitului Hezbollah și a unei părți din port. Click pe imagine pentru mărire!

Israelul și-a activat imediat rețelele în mass-media internațională pentru a-și acoperi crima și a da credință ideii exploziei accidentale a unui depozit de îngrășăminte. La fel de des, sunt evidențiați mincinoși vinovați, iar mașina internațională de presă repetă această minciună din nou, în absența vreunei investigații. Cu toate acestea, exista într-adevăr o ciupercă de fum incompatibilă cu teza unei explozii de îngrășăminte.

Ciuperca de fum observată la Beirut nu are nicio legătură cu ceea ce ar fi fost cauzat de un exploziv convențional.

Așa cum nici Siria, nici Iranul nu au comunicat despre această armă atunci când au fost lovite, partidele politice libaneze au ajuns imediat la un acord pentru a nu spune nimic pentru a nu demoraliza populația lor. A fost deschisă o anchetă, nu pentru cauza exploziei, ci pentru responsabilitatea personalului portului în depozitarea acestor îngrășăminte care ar fi fost cauza exploziei. Totuși, această minciună nu v-a dura mult ca să se întoarcă împotriva partidelor politice care au imaginat-o.

Tribunalul Națiunilor Unite pentru Liban, care urma să-și facă public verdictul în cazul asasinării fostului premier Rafic Hariri în 2005, a decis să îl amâne pentru câteva zile. În mod identic în acest caz, explozia unei autoutilitare a mascat arderea unei rachete care cuprinde o armă nouă, deoarece de data aceasta explozia de nitrați a mascat arderea unei rachete cuprinzând o altă armă nouă.

Am dezvăluit, cinci ani mai târziu, cinci ani prea târziu, într-o revistă rusă despre cum a fost ucis Rafic Hariri  [2] , în timp ce Hezbollah a publicat un videoclip care atestă implicarea Israelului.

Este important de menționat că asasinarea din 2005 a vizat un fost prim ministru sunnit, iar atacul din 2020 nu a fost împotriva lui Shia Hezbollah, ci a Rezistenței libaneze în ansamblu.

De această dată, mai multe ambasade au efectuat sondaje, în special luând probe de boabe și filtre de aer din ambulanțe care au mers imediat la fața locului. Acestea sunt deja în curs de examinare în țările respective.

Thierry MEYSSAN

[1] „ Comentarii ale lui Benjamin Netanyahu la cea de-a 73-a sesiune a Adunării Generale a Națiunilor Unite ”, de Benjamin Netanyahu, Rețeaua Voltaire , 27 septembrie 2018.

[2] „  Revelații despre asasinarea lui Rafiq Hariri  ”, de Thierry Meyssan, Оdnako (Rusia), Rețeaua Voltaire , 29 noiembrie 2010.

Sursa: https://www.voltairenet.org/article210672.html via https://reseauinternational.net/israel-detruit-beyrouth-est-avec-une-arme-nouvelle/

2 comments

  1. Nuuu… Guvernu libanez draga… Si-a pus singur sub perna sute de tone cat o bomba atomica, si-a distrus singur propriul port, si apoi si-a aranjat si de niste proteste violente impotriva lui, tot singur, ca sa i se ceara demisia si sa urle americanii drepturile omului. Si bineinteles sa faca si pe bunul plac Israelului caruia ii convine situatia, manusa, ca un bun vecin ce este. E clar, toate semnele duc catre guvernu libanez.

  2. Distinsi oameni de stiinta inventează armament sofisticat care, apoi poate fi la mina unor nebuni ce vor sa distrugă lumea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *