Home / Internațional / ILEGAL! Carduri de Debit la Două Milioane de Migranți

ILEGAL! Carduri de Debit la Două Milioane de Migranți

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 3, 2019

Carduri de Debit la Doua Milioane de Migranți

Activenews:

Peste două milioane de migranți au primit carduri de debit anonime cu suma totală de 1,55 miliarde de euro, potrivit guvernului ungar.

„Peste două milioane de migranți au primit carduri de debit. Echivalentul a 500 de miliarde de forinți (1,55 miliarde de euro) a fost cheltuit în acest fel” a declarat György Bakondi, președintele Consiliului de Securitate al premierului ungar, la televiziunea maghiară M1, conform site-ului kormany.hu.

Uniunea Europeană redefinește toleranța și socialismul.

El a explicat că aceste carduri sunt ilegale, deoarece cetățenii europeni nu pot deține carduri bancare anonime, nu pot fi monitorizați și nu a fost lansată nicio procedură de achiziții publice pentru emiterea acestora.

Astea sunt detalii de care se leagă fasciștii. Dacă vrem să respectăm valorile europene și dreptul fundamental la libera circulație a oamenilor, nu ne putem împotmoli în legalisme ieftine.

„Această soluție, care nu a fost gândită și este absolut ilegală, și alte eforturi din partea Uniunii Europene de a legaliza migrația ilegală, cum ar fi viza migranților și stabilirea unor canale legale pentru imigrație, reprezintă un risc de securitate în ceea ce privește asistența medicală, și cu consecințe culturale pentru cetățenii maghiari și europeni”, a afirmat el.

Defapt ceea ce reprezintă un risc de securitate este retorica naționalistă, neo-nazistă pe care o promovează guvernul ungar.

În opinia oficialului ungar, UE nu vrea să oprească migrația, ci să o legalizeze. ”Ungaria nu este de acord cu acest lucru. Opinia Ungariei este că problema nu trebuie adusă în Europa. Trebuie acordată asistență pentru a permite rezolvarea problemelor la fața locului”, a adăugat el.

De ce să oprim migrația? Multiculturalismul este bun și diversitatea este o virtute.

În 2018, cele 28 de state-membre au acordat regim de protecție pentru peste 300.000 de solicitanți de azil din care o treime sunt sirieni, potrivit datelor Eurostat publicate recent. Concret, în 2018, cele 28 de state membre UE au acordat protecție pentru 333.400 de solicitanți de azil, cifră mai mică cu aproximativ 40% față de 2017 (533.000), potrivit Kathimerini, citată de Rador.

Mult prea puțin, Europa datorează maimuțelor ambulante din lumea a treia mult mai mult decât găzduirea a câtorva milioane de migranți și finanțarea lor cu miliarde de euro. La urma urmei să nu uităm ce-au făcut nemții în al doilea război mondial.

Pentru că germanii au gazat șase milioane de evrei în camerele de duș unde au construit sovieticii după război hornurile prin care să iasă gazul, Europa acum trebuie să își folosească fondul de pensii pentru a asista social violatori viitorii medici și savanți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *