Home / Chestiunea Jidănească / HoloKLAUSUL lui Iohannis

HoloKLAUSUL lui Iohannis

Incorect Politic
Octombrie 12, 2019

HoloKLAUSUL lui Iohannis

Muzeul național al holocaustului din România și holoKLAUSUL lui Iohannis

Preluat de pe Justițiarul:

Motto: „ Ce fel de oameni, cât de ne-oameni pot fi cei care au falsificat istoria transformându-ne din salvatori ai evreimii în asasini ai unor oameni nevinovați?! Această mistificare, istoria acestei manipulări nerușinate, odioase, va fi să fie și ea consemnată într-un muzeu al istoriei adevărate a evreilor din România! Dar până atunci se cuvine a fi demascată fără nicio reținere această mistificare criminală! Fără reținere și fără întârziere! (…) Istoria evreilor din România merită un muzeu la București, cu o singură condiție, a adevărului! Această condiție nu poate fi îndeplinită atâta vreme cât se menține în discursul public minciuna instituționalizată cu privire la genocidul anti-evreiesc produs în România.” (Prof. Ion Coja, „Infamie evreiască”) https://ioncoja.ro/infamie-evreiasca/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+ioncoja+%28Ion+Coja%29

Cu atâtea subiecte tip „breaking news”, ca moțiunea de cenzură, campania electorală pentru alegerile prezidențiale și cazul „Dincă din Caracal”, a trecut aproape neobservată următoarea știre: „Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru înființarea Muzeului Național de Istorie a Evreilor și al Holocaustului din România”.

Klaus Iohannis a promulgat marți, 8 octombrie 2019, legea privind înființarea Muzeului Național de Istorie a Evreilor și al holocaustului din România, conform site-ului administrației prezidențiale presidency.ro, ocazie cu care acesta a susținut un discurs la Palatul Cotroceni, după cum informează aceeași sursă. Au fost prezenți Aurel Vainer, președintele Federației Comunităților Evreiești din România, Silviu Vexler, reprezentantul comunității evreiești în Parlamentul României și alți senatori și deputați.

Acesta este discursul, adică textul scris de consilieri și citit de Klaus Werner Iohannis. Merită citit și de dumneavoastră în întregime pentru a observa până unde merge nemernicia impostorului numit Gauleiter peste colonia numită, încă, România. Sublinierile ne aparțin:

Domnule Președinte al Federației Comunităților Evreiești,

Domnule deputat – reprezentant al comunității evreiești,

Doamnelor și domnilor senatori și deputați,

Excelențe,

Doamnelor și domnilor,

Am promulgat această lege cu gândul la istorie, la prezent, dar mai ales la viitor.

Acum 30 de ani, românii și-au câștigat libertatea cu sacrificiul suprem. Printre visurile și aspirațiile celor care s-au jertfit pe baricadele ridicate cu brațele goale împotriva unui regim criminal a fost și dorința de a nu mai trăi în minciună, adică și de a putea scrie propria istorie. O istorie sinceră, adevărată, care să cuprindă atât faptele de vitejie, cât și ce a fost greșit și dezonorant în trecutul nostru.

O asemenea moștenire, minunată și tragică deopotrivă, a fost ascunsă nouă și părinților noștri vreme de decenii întregi.

Este vorba despre istoria evreilor români și contribuția lor inestimabilă la dezvoltarea țării noastre, dar și tragedia lor din al Doilea Război Mondial.

Fie că au pus umărul la crearea primelor instituții moderne, ori și-au dat viața pe câmpurile de luptă de la Mărășești sau Oituz(Nota redacției „Justițiarul”: Aici aveți demontarea acestei minciuni Falsificarea istoriei: Evreii din România, eroi în Primul Război Mondialfie că au onorat cultura română prin realizările lor, ori au impulsionat dezvoltarea economică (Nota redacției „Justițiarul”: Aici aveți o dovadă a „impulsionării economiei” de către evrei Pagini din istoria falsificată: Banca Marmorosch Blanksau au contribuit hotărâtor pe tărâmul științei, moștenirea evreiască a îmbogățit identitatea noastră.(Nota redacției „Justițiarul”: Despre „bunele intenții” ale evreilor aici Ce vor khazarii? )

Patrimoniul evreiesc este reprezentativ pentru cultura națională, iar viitorul Muzeu Național de Istorie a Evreilor și al Holocaustului din România va avea misiunea de a-l pune în valoare.

Oameni de știință, medici, avocați, actori, pictori, scriitori, filosofi, gazetari de origine evreiască se înscriu în Panteonul marilor personalități ale României. Dadaismul îi datorează apariția poetului român de origine evreiască Tristan Tzara, iar dezvoltarea esteticii literare și a stilisticii românești se leagă de numele lui Tudor Vianu.

Câți dintre noi știu oare că primul fotoreporter din presa românească, Iosif Berman, era fiul unui evreu naturalizat? Acestea sunt doar câteva exemple din istoria bogată a evreilor români.

Doamnelor și domnilor,

Avem aici, alături de noi, pe unii dintre ultimii supraviețuitori ai Holocaustului. Mărturisitorii celui mai cumplit episod din istoria noastră recentă poartă în suflet răni adânci. Ei și semenii lor au fost persecutați pentru cine sunt, ce cred și pe cine iubesc.

Generațiile tinere nu vor înceta niciodată să se întrebe cum a fost posibil Holocaustul. De asemenea, mulți dintre noi am încercat să înțelegem ceea ce nu poate fi înțeles.

Și astfel, în mod natural, acest muzeu va fi poate nu un răspuns, ci, cum a spus cineva, un semn de întrebare. Ce a fost și cum a fost posibilă uciderea de bătrâni, femei și copii, închiși în trenurile morții de la Iași, asasinați în Basarabia și Bucovina ori aruncați în pustietatea de peste Nistru((Nota redacției „Justițiarul”: Afirmații fără acoperire, devoalate ca atare în materialul care urmează după aberațiile klausiste din acest discurs.)

Elie Wiesel spunea: „Pentru cei morți și pentru cei vii, trebuie să depunem mărturie”.

Aceasta este, cred, și misiunea fundamentală a viitorului muzeu, aceea de a ne asigura că va fi protejată și respectată memoria tuturor celor care, cu demnitatea călcată în picioare, căzuți pradă frigului, foametei și bolilor, au fost torturați și, în final, uciși.

Încă de la debutul mandatului meu, am sprijinit acest proiect al muzeului, pentru că eu cred că acest proiect este unul care unește, nu unul care dezbină. Unirea memoriilor noastre este un bun comun. De aceea, speranța mea este că acest muzeu ne va aduce împreună.

Distinși oaspeți,

Probabil știți că, înainte de a fi politician, am fost dascăl. Și un dascăl nu poate decât să îi îndrume pe ceilalți să învețe. Iar astăzi simt mult optimism deoarece, împreună, clădim o instituție care își propune să îi învețe pe oameni. Vom învăța împreună multe lecții din istoria noastră, lecții de vitejie, de curaj, dar și lecții despre barbarie și tiranie. Însă cea mai importantă lecție pe care acest muzeu o va transmite, din generație în generație, este aceea de a nu uita.

Există încă în lume dictaturi, abuzuri nenumărate, oameni care mor pentru credința lor și pentru ceea ce sunt. Viitorul nu trebuie să aparțină însă violenței, puterii despotice, urii și minciunii, ci toleranței și respectului față de semeni, indiferent de credința, etnia și cultura lor.

Din fericire, România noastră s-a schimbat mult față de momentul de acum 30 de ani. Statul român demonstrează consecvență în îndeplinirea obiectivelor care vizează recuperarea memoriei Holocaustului, consolidarea educației despre Holocaust și combaterea antisemitismului.

Prin realizarea acestui muzeu, România apără cu tărie istoria, moștenirea și cultura celor care au contribuit la devenirea națiunii noastre.

Veți fi cu toții de acord că muzeul trebuie să fie o instituție a viitorului, un aliat al educației împotriva ignoranței, o fortăreață a solidarității și patriotismului civic în fața intoleranței, antisemitismului și discriminării.

Cine îi va trece pragul va fi mai câștigat, pentru că va înțelege câteva lucruri care vor rămâne în inima și în sufletul său: că indiferența poate ucide, că responsabilitatea de cetățean înseamnă a-l apăra pe cel defavorizat, că diversitatea nu e toxică, ci necesară, că fragilizarea democrației înseamnă atentat la pacea socială, că toleranța și buna înțelegere încep cu învățătura.

În definitiv, misiunea sacră a acestei instituții va fi să afirme dreptul tuturor oamenilor de a trăi în demnitate.

Muzeul va deschide, totodată, un nou capitol al asumării și recunoașterii trecutului istoric ca element fondator pentru înțelegere, progres și pentru omagierea tuturor celor care au trudit pentru valorile României de astăzi.

A fost nevoie de un drum lung și de multe străduințe pentru ca ideea înființării muzeului să ajungă în această etapă. Sunt profund recunoscător tuturor celor care au contribuit la acest demers de anvergură, inițiat de domnul deputat Silviu Vexler și sprijinit de toate partidele politice din Parlamentul nostru.

Am încredere că Institutul „Elie Wiesel” are puterea și priceperea de a organiza noua instituție la cele mai înalte standarde.

În opera sa temerară de a cultiva nevoia de memorie și de amintire, muzeul va fi ghidat de un Consiliu de Onoare, a cărui primă întrunire voi fi bucuros să o găzduiesc, dacă se acceptă, la Palatul Cotroceni.

Vă îndemn să sprijiniți în continuare, cu aceeași hotărâre ca și până acum, viitorul muzeu și să fim încredințați cu toții că, astăzi, România a mai făcut un pas decisiv pe calea democrației și a valorilor umanității!

Iar pentru că doar peste puțin timp membrii comunității evreiești din România vor marca sărbătoarea de Yom Kippur, profit de ocazie pentru a le ura „Gmar Hatima Tova” – să fiți înscriși cu bine în Cartea Vieții!

Vă mulțumesc!”

                                 Arc peste timp, remember:

4.08.2005: Hotărârea de Guvern nr. 902 din 4 august 2005 privind înființarea Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” (INSHR), instituție guvernamentală aflată în subordinea prim-ministrului României și susținută financiar din bugetul național. A fost înființat ca rezultat al „Raportului final al Comisiei Internaționale «Elie Wiesel» de Studiere a Holocaustului în România” și la propunerea președintelui Ion Iliescu.

9.10.2005: Deschiderea oficială a Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” (INSHR) de „Ziua Națională de Comemorare a Holocaustului în România”, eveniment creat cu un an înainte, când a și fost prima comemorare oficială, în 9 octombrie 2004.

6.03.2016 – 11.03.2016: Vizita de stat a președintelui Klaus Werner Iohannis în Israel.

8.03.2016: Președintele Iohannis vizitează Muzeul holocaustului „Yad Vashem” din Ierusalim, unde declară: Sunt pe deplin hotărât să sprijin înfiinţarea în România a unui Muzeu al Evreilor şi Holocaustului. Voi discuta cu Guvernul să avem un plan concret cât de curând”… „profesorii şi elevii români să vină şi să înveţe despre Holocaust” … „un astfel de muzeu ar produce transformări în planul mentalităţilor societăţii”.

2.07.2016: Moare impostorul Elie Wiesel în Manhattan, New York (SUA) .

7.07.2016: Comitetul Evreiesc American își trimite directorul executiv în România pentru a stabili împreună cu președintele Iohannis și cu primul ministru Cioloș înființarea unei  „structuri educaționale instituționalizate care să furnizeze cursuri de pregătire pe tema Holocaustului”.

30.08.2016: Primul ministru Cioloș semnează Hotărârea de Guvern nr.  625/2016, care este baza juridică pentru înființarea unui muzeu de istorie a evreilor din România și holocaustului, cu bani publici, de către „Institutul Național pt Studierea Holocaustului din România –Elie Wiesel”. Simultan, HG 625/2016 trece Institutul „Elie Wiesel” în directa subordine a primului ministru, astfel încât finanțarea acestuia se face discreționar de către primul ministru.

20.09.2016: Doi reprezentanți ai Muzeului Holocaustului din Washington vin în România și dicută cu liderii PSD, PNL și UDMR.  „Este vorba de o simplă construcție de agendă”, a precizat directorul Institutului „Elie Wiesel”… Liviu Dragnea: „Nu am renunțat să le ofer tuturor tinerilor din România promovarea toleranței…

21.07.2017: Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a primit „Medalia de onoare – Prieten al comunităţilor evreieşti din România”. Medalia a fost acordată în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Templul Coral. „Președintele Federației Comunităților Evreiești din România, Aurel Vainer, și-a exprimat recunoștința față de primarul general pentru implicarea personală în realizarea pieței «Dr. Alexandru Safran», sprijinul constant acordat Teatrului Evreiesc de Stat și pentru punerea în valoare a culturii idiș din România, respectul arătat față de evreii din România cu referință specială la decizia privind Piața «Elie Wiesel», implicarea dedicată în soluționarea problemelor apărute în activitatea Federației Comunităților Evreiești din România.”, a informat municipalitatea, prin intermediul unui comunicat de presă.

Gabriela Firea primește medalia în poziție disciplinară de drepți în fața stăpânilor.

20.09.2017: Președintele Iohannis se întâlnește la New York cu liderii principalelor organizații evreiești din SUA: American Jewish Committee, B’nai B’rith International, World Jewish Congress, Anti-Defamation League, Conference of the Presidents of Major American Jewish Organizations și National Coalition Supporting Eurasian Jewry, World Jewish Restitution Organization…. s-a discutat și despre „promovarea educației privind Holocaustul, inclusiv prin proiectul înființării Muzeului Național de Istorie a Evreilor și al Holocaustului din România”.

17.01.2018: SUA trimite la București un emisar special care se ocupă de Holocaust, Thomas K. Yazdgerdi, să discute cu reprezentanți ai guvernului și cu conducerea Institutului Elie Wiesel despre muzeu. … „Am auzit că în curând va avea loc licitaţia internaţională. (…) Înţeleg că se doreşte ca muzeul să fie deschis în 2020. Sunt multe de făcut, vorbim de o investiţie de 25 de milioane de dolari”.

19.01.2018: Președintele Comitetului Evreiesc American vine în România și le cere lui Liviu Dragnea și președintelui Iohannis să-și exprime angajamentul în dezvoltarea și implementarea proiectului Muzeului Istoriei Evreilor și a Holocaustului din România.

16.05.2018: Prim ministrul Viorica Dăncilă acordă 3 milioane lei către Institutul „Elie Wiesel” din fondul alocat Secretariatului General al Guvernului, pentru a demara o licitație internațională (cea de care a vorbit emisarul special al SUA la 17.01.2018) pentru organizarea muzeului în Palatul Dacia-România. Nota de fundamentare NU precizează nimic despre litigiul asupra amplasamentului muzeului, ca și cum nu ar exista!

6.12.2018: Președintele Iohannis se întâlnește la Palatul Cotroceni cu ambasadorul SUA, însoțit de doi directori ai Muzeului Holocaustului din SUA și de directorul Institutului Wiesel. Iohannis „a subliniat importanța expertizei pe care partenerii internaționali o pot oferi în demersurile privind amenajarea Muzeului Național de Istorie a Evreilor și al Holocaustului din București… acest muzeu trebuie să devină o resursă educațională importantă, mai ales pentru tinerele generații.

7.02.2019: Bruxelles, Conferința „Lupta împotriva antisemitismului: o abordare comuna pentru o mai buna protejare a comunitatilor evreiesti din Europa – de la practici la actiuni” cu participarea reprezentanților liceului evreiesc Lauder-Reut din București prin invitația adresată președintelui si fondatorului Complexului Educațional Lauder-Reut, doamna Tova Ben Nun-Cherbis de către premierul Romaniei, Viorica Dancila, în contextul deținerii Presedintiei rotative a Consiliului Uniunii Europene. Cu aceasta ocazie, Viorica Dăncila a reafirmat „angajamentul constant al României în lupta împotriva antisemitismului și a mulțumit pentru implicarea Complexului Educațional Lauder-Reut din București în derularea unor proiecte educaționale destinate tinerei generații, în prezența președintelui Congresului Mondial Evreiesc, ambasadorul Ronald S. Lauder(…)”.

26.02.2019: Primarul general Firea pune din nou pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu General propunerea de hotărâre care numai ce a fost anulată de Tribunal. La dezbateri, viceprimarul Florescu Michaela-Tomnița (arhitect și cadru universitar) a ținut un discurs care va rămâne de referință în favoarea păstrării Palatului Dacia-România pentru Pinacotecă. Cu doar 15 voturi DA din 34 necesare, propunerea este respinsă.

27.02.2019: „Newsweek” publică un articol partizan despre respingerea proiectului muzeului evreilor în Palatul Dacia-România, în care prezintă numai punctul de vedere al Institutului Wiesel, prin directorul său Alexandru Florian. Este pentru a doua oară când se spune că ceva este în neregulă cu muzeul evreilor, în cei doi ani de proces.Majoritatea presei tace în continuare.

11.03.2019: Primarul general Firea pune pentru a treia oară pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu General propunerea de transformare a Palatului Dacia-România într-un muzeu evreiesc. Institutul Wiesel a trimis un reprezentant la ședință și dezbaterile sunt aprinse. Se remarcă trei discursuri: cel patriotard-caragielesc al vice-primarului Aurelian Bădulescu și argumentațiile juridice și logice ale consilerilor Iliescu Cătălin Lucian și Orlando Culea. Cu 34 de voturi DA din cele 36 necesare, propunerea primarului general Firea a fost din nou respinsă.

13.03.2019: Ministerul Afacerilor Externe organizează o conferință la care sunt aduși primul ministru Dăncilă, ministrul de externe Meleșcanu și ministrul culturii în fața ambasadorului Israelului și a ambasadorului SUA. Acesta din urmă le amintește de toate intervențiile la nivel înalt pe care le-a făcut de când este el în România pentru înființarea muzeului evreilor în Palatul Dacia-România și îi urechează că au trecut doi ani și nu au făcut nimic. Directorul Institutului Wiesel: „Vă asigur că în 2022 veţi fi invitaţi să participaţi la deschiderea acestui muzeu.” Prim-ministrul Dăncilă: „Sunt necesare, la nivel naţional, măsuri suplimentare în direcţia fixării în conştiinţa publică a societăţii româneşti, a unor elemente legate de responsabilitatea României în evenimentele din perioada Holocaustului.

13.03.2019: Guvernul României organizează un eveniment cu titlul „Viitorul memoriei: Muzeul Naţional de Istorie a Evreilor şi al Holocaustului în România” la care participă reprezentanți ai organizației evreiești internaționale B`nai B`rith, Federația Comunităților Evreiești din România, Institutul „Elie Wiesel”, Muzeurile Holocaustului din SUA, din Ierusalim, din Berlin, din Paris și din Belgia (comunicatul nu precizează pe banii cui s-au deplasast acești oameni) și copii aduși de la Complexul Educațional evreiesc Lauder-Reut din București. Viorica Dăncilă: „Unul dintre cele mai importante proiecte în curs de desfășurare în acest moment este deschiderea în România a Muzeului Național de Istorie Evreiască și a Holocaustului.

24.03.2019: Prim ministrul Dăncilă merge în SUA și participă la conferința AIPAC (Comitetul Americano-Israelian pt Politici Publice). La întrevederea cu liderii AIPAC „a prezentat acțiunile Guvernului României menționând deschiderea unui Muzeu Național de Istorie a Evreilor și al Holocaustului la București.”

27.03.2019: „Newsweek” și viceprimarul PSD Bădulescu încep o campanie de presă diversionistă cu scopul de a da impresia că consilierii generali au avut motivații antisemite când s-au opus transformării Pinacotecii în muzeu evreiesc. Bădulescu a jucat rolul antisemitului de serviciu, amenințând că va ridica o statuie Mareșalului Antonescu și cerându-le evreilor „să se întoarcă de unde au venit”. Astfel, a ridicat mingea la fileu organizațiilor evreiești din SUA și le-a oferit pretextul să informeze la nivel internațional că există antisemitism în Consiliul General al BucureștiuluiÎn realitate, Bădulescu a votat de fiecare dată în favoarea muzeului de istorie a evreilor!

                                                    Sursa:http://procesmuzeuholocaust.info/rezumatul-cazului/

De ani buni asistăm pasivi la acuzații halucinante privind un așa-zis holocaust împotriva evreilor din România și la apariția unor legi staliniste prin care cei care neagă „holocaustul” din țara noastră sunt pasibili de închisoare.  Am privit stupefiați lupta pentru a impune un muzeu al acestui „holocaust” în buricul Capitalei. Mai întâi la palatul „Dacia” și acum în parcul muzeului „Grigore Antipa” din Piața Victoriei prin construirea unui sediu pentru acest muzeu de către institutul „Elie Wiesel”.

Institutul „Elie Wiesel” din România, plătit generos din banii românilor ca să-i transforme în neam de criminali, nu face altceva decât să ne scoată vinovați de un oarece holocaust petrecut pe pământ românesc, așa cum îl arată și propria denumire: Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”. Lucru total neadevărat, deoarece se știe că mareșalul Ion Antonescu a salvat mii de evrei din Polonia și nordul Ardealului ocupat de unguri de la deportarea în lagărele naziste. Pe de altă parte, nimeni nu vorbește de evreii comuniști din Basarabia care în 1940 au schingiuit și omorât zeci de soldați români și populație civilă de origine română. La fel, aproape nimeni nu vorbește despre crimele comise de bolșevicii evrei, veniți călare pe tancurile sovietice după 23 august 1944, împotriva românilor! Puțini au curajul să vorbească despre holocaustul roșu îndreptat împotriva românilor!

Trebuie să se dovedească cu probe concrete, nu cu povești inventate, că pe teritoriul României  s-a produs holocaust. România nu a deportat evrei în lagărele de concentrare naziste, așa că nu poate să fie acuzată de holocaust! A fost singura țară dintre cele aliate Germaniei naziste în Europa sau ocupate de aceasta care nu a permis deportarea evreilor în lagărele germane!!! 

De ce pe vremea comuniștilor – cu toată liota de evrei bolșevici înfiltrați la vârf peste tot! – nu se discuta despre un holocaust în România, deși atunci au fost publicate toate cărțile despre holocaust ale lui Oliver Lustig, un evreu deportat real – nu în mod mincinos ca impostorul Elie (Eliezer) Wiesel, dovedit ca escroc cu această înșelăciune (Elie Wiesel, escroc à la Shoah)!  –  din nordul Ardealului ocupat de Ungaria horthystă și supraviețuitor al Auschwitzului? Nu exista nici un institut evreiesc de studiere a holocaustului. Doar conducătorii pe care i-a avut România în ultimii ani 30 de ani au susținut ideea de holocaust, acuzele devenind tot mai vehemente, în special sub președinția lui Băsescu și a lui Iohannis.

Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” judecă cu dublă măsură! În timp ce acest Institut, plătit din banii românilor, a început o prigoană demnă de Gestapo împotriva Mareșalului Ion Antonescu, Armatei Române și a intelectualilor simpatizanți ai Mișcării Legionare, același institut „Elie Wiesel” tace mâlc în privința Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) și a fostului președinte al acestuia, Klaus Iohannis, care s-au declarat oficial, prin decizie judecătorească, succesori ai organizației hitleriste Grupul Etnic German din România!

Nu Mareșalul Antonescu și Armata Română sau Mişcarea Legionară din  România au fost declarate „fasciste“ la Nürnberg, ci Grupul Etnic German, succedat oficial de FDGR-ul condus de Klaus Iohannis în anul 2007! Conform sentinţelor Tribunalului de la Nürnberg, singura organizaţie de pe teritoriul României care a fost declarată ca fiind „fascistă“ și care a putut avea un rol în prigonirea evreilor a fost Grupul Etnic German. Puterile Aliate au impus României, prin articolul 15 al Convenţiei de Armistiţiu  din 12 septembrie 1944, dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc. Astfel, Grupul Etnic German a fost desfiinţat și patrimoniul acestuia confiscat prin Decretul-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai I al României. Acest patrimoniu a fost preluat după evenimentele din decembrie 1989 de Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), care s-a autodeclarat ca succesor al Grupului Etnic German! Acest abuz s-a petrecut în anul 2007 prin cârdășia dintre F.D.G.R., Primăria Sibiu  –  ambele conduse de Iohannis Klaus Werner  –  și Judecătoria Sibiu. Detalii aici: Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din Al Doilea Război Mondial

În mod normal, după apariţia Ordonanţei Guvernamentale 31/2002, după fățuirea ei prin Legea nr. 107/2006 şi, mai cu seamă, după promulgarea Legii 217/2015prima organizaţie din România despre care ar fi trebuit să se sesizeze din oficiu Parchetul General spre a fi interzisă ar fi fost tocmai Forumul Democrat al Germanilor din România, în frunte cu fostul său președinte, Klaus Werner Iohannis, pentru reactivarea organizației hitleriste Grupul Etnic German. Situația este deosebit de gravă fiindcă evreii din România știau de aceste fapte încă din vara anului 2010: Evreii din România au decorat un hitlerist autodeclarat! Însă acum, după ce l-au decorat și ca primar, cum scrie în articol, îl invită la toate sărbătorile lor, iar ipocritul nu pregetă să participe cu kipa așezată fățarnic pe creștet.

Ca să-și spele păcatele față de evrei dorește acum Klaus Iohannis să-i scoată pe români ca participanți la holocaust? Vrea să-și asigure și al doilea mandat de președinte, cu acceptul sioniștilor, transfomându-ne într-un popor de criminali, gata să plătească despăgubiri în valoare de miliarde de euro? Vă invit să citiți cu mare atenție acest material documentat, care devoalează intențiile antiromânului Klaus Werner Iohannis: Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (II)

Nu cumva este un compromis pe banii poporului român? Nu cumva evreii au închis ochii la succesiunea sașilor după fosta lor organizație nazistă, în scopul retrocedărilor ilegale a unor imobile valorând sute de milioane de euro (Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German), pentru ca sasul Iohannis, devenit președinte al României – posibil instalat tot de evreii sioniști, să plătească Israelului miliarde de euro despăgubiri pentru așa-zisul holocaust din România? Se spune că Traian Băsescu a achitat 20 de miliarde de euro pe șest statului Israel, prin acordul de împrumut din anul 2009, atunci când România a făcut enormul împrumut de la FMI (adică tot de la evrei!), mințindu-ne că trebuiesc plătite salarii și pensii, dar guvernul Boc a scăzut, exact atunci, salariile și pensiile! Dacă-i adevărat, atunci Klaus Iohannis mai are de achitat jumătate din cele 40 de miliarde de euro solicitate ca despăgubiri pentru holocaust conform scurgerilor de informații de la negocierile ultrasecrete. Lăsând bârfele și zvonurile deoparte, reamintesc adevărul istoric că România nu a deportat evrei în lagărele de concentrare naziste, așa că nu poate să fie acuzată de holocaust!

Cazul Transnistriei este de o importanţă crucială în acuzarea Statului Român de Holocaust. Peste o sută de mii de evrei au fost deportaţi în Transnistria nu spre a fi exterminaţi, ci pentru a asigura siguranţa statului român faţă de o minoritate ce dovedise puternice atitudini antiromâneşti, stat aflat atunci în război cu un inamic de moarte, Uniunea Sovietică. De altfel, dacă România lui Antonescu ar fi practicat cu adevărat Holocaustul, evreii nici n-ar mai fi fost deportaţi peste Nistru, putând înfăptui crima în ţară.

Deportările din Transnistria nu înseamnă exterminare, dincolo de Nistru nu au existat lagăre de exterminare româneşti de tipul celor naziste. Numărul evreilor ucişi, chipurile, de statul român în Transnistria, în viziunea Comisiei Wiesel, atinge cifre halucinante, de necrezut: 280 de mii – 380 de mii, Comisia hotărând aceste cifre ca definitive, ameninţând pe oricine are alte opinii, cu puşcăria. Greu de crezut că la începutul mileniului III se mai pot adopta şi impune judecăţi arbitrare, nedrepte, de tipul bolşevico-nazist.

De reţinut: exact în aceşti ani, când unii evrei au fost deportaţi în Transnistria, majoritatea murind din cauze naturale (după cum o recunosc cercetătorii evrei oneşti), în Siberia şi regiunea arctică sovietică au fost deportaţi şi exterminaţi peste 300.000 de români din Basarabia şi Nordul Bucovinei. Din Siberia nu se va mai întoarce nici un român, din Transnistria mai mult de jumătate dintre evreii deportaţi vor reveni acasă. Iată două tragedii paralele, a două popoare pentru care se folosesc criterii de judecată arbitrare. Cu ce ar valora, impresiona mai puţin tragedia (genocidul) românilor din Basarabia decât tragedia evreilor din Transnistria?” (Prof. dr. Gică Manole, De ce nu cred că a existat un „holocaust” românesc

Cât despre pogromul de la Iași, despre care se bate cel mai mult monedă calpă atunci când se vorbește de „holocaustul din România”, acesta a fost săvârșit de armata germană, conform mărturiilor celor care au trăit acele timpuri. Despre restul poveștilor cu Transnistria sau „evreii din cârlige de la abatorul din București”, acestea au fost demontate „pas cu pas” – vorba lui Klaus Iohannis! – în articolul acesta Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? și prin linkurile din interior către alte materiale explicative. Iată declarațiile uneia dintre victimele de la Iași privind călăii:

Leizer Finkelstein, supraviețuitor al pogromului făcut de armata germană la Iași (în 2004): „Trecand prin fata cladirii Filarmonicii, transformata in spital nemtesc, cei de-acolo ne-au turnat in cap toate laturile adunate. Pe drum zarisem de acum oameni impuscati. Am ajuns in curtea chesturii unde erau adunati sute de oameni. Ne pazeau cei din SS. Aici am dat peste cadavre. Va dati seama ce impresie mi-a facut. Nu aveam nici 18 ani si nu vazusem pana atunci un om mort, iar acolo eram obligat sa calc peste cadavre. Unii tineri curajosi au incercat sa scape, sa sara gardul, dar au fost impuscati pe loc. Aici in curtea chesturii ne-am intalnit aproape toti fratii. Pe cel casatorit nu l-am mai vazut deloc. Nu stiu cum a murit, unde este inmormantat. Si in familia sotiei au fost victime. De aceea venim in fiecare an la toate cele trei cimitire – din Iasi, Podul Iloaiei si Targu Frumos. Poate osemintele lor se afla in vreo groapa comuna.”  (http://www.curierulnational.ro/Specializat/2004-07-28/Leizer+Finkelstein%2C+ultimul+supravietuitor+din+%26quot%3Btrenurile+mortii%26quot%3B%2C+se+destainuie)

Leizer Finkelstein (în 2009): „La intrarea în curtea chesturii coloana a fost luată în primire de trei soldaţi nemţi, SS-işti cu caschetă şi insigna cu cap de mort, înarmaţi cu bâte. Pe cine nimereau în cap acolo rămânea. Am călcat peste cadavre, peste creier de om… Şi atunci mi-am zis că acolo îmi găsesc sfârşitul.”   https://acum.tv/articol/9887/

Leizer Finchelstein a murit în anul 2013 (https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/a-murit-leizer-finchelstein-supravietuitor-al-pogromului-de-la-ia-i-i-al-trenurilor-mortii–7299.html), dar este citat și în anul 2015: Finkelstein Leizer povesteste ca „erau militari cu insemne SS care loveau la pura intamplare cu batele in evrei. Pe cine nimereau in cap nu se mai ridica, iar partea de-a dreptul socanta era ca urmatorii trebuiau sa calce peste creierii imprastiati”  https://huff.ro/stil/marturiile-socante-ale-oamenilor-care-au-supravietuit-holocaustului-din-romania-58069

Mai mult, postul american de televiziune NBC News a dezvăluit că germanii își asumă crimele de la Iași. Un reportaj de la această televiziune a tratat subiectul responsabilității pentru crimele de la Iași din perioada 27 – 29 iunie 1941 și plata despăgubirilor.  (https://www.nbcnews.com/nightly-news/video/will-germany-finally-pay-the-holocaust-survivors-of-the-romanian-death-train-981487683508) Există discuții avansate pe marginea acestui subiect între reprezentanți ai urmașilor evreilor omorâți la Iași și guvernul german, potrivit acestui reportaj realizat de jurnaliștii americani Kevin Monahan și Bill Neely de la cunoscuta televiziune NBC News, intitulat „Trenurile morții: Va plăti Germania, în cele din urmă, supraviețuitorilor Holocaustului din Iași?”. (Detalii aici: Domnule Iohannis, ce faceți cu holocaustul pe care vreți să-l băgați pe gâtul românilor? Germania și-a asumat pogromul de la Iași!

Revenind pe meleagurile românești, eu îmi permit să întreb: Cine l-a mandatat pe domnul Iohannis Klaus Werner să transmită mesaje de învinovățire a întregului popor român? Participant la Holocaust poate a fost bunicu’-său care s-a înrolat voluntar în Waffen S.S.! Bunicii mei nu au omorât evrei și nici nu i-au trimis în lagărele germane, ca să fie foarte clar!!! Iohannis poate să-și tot pună cenușă în cap și pentru că a declarat oficial FDGR-ul lui ca succesor al organizației naziste Grupul Etnic German, dar să nu tragă în mizeria asta România!

Românii nu mai sunt apărați de nimeni, „pesedeii” fac și ei temenele la greu în fața evreilor. Astfel, Gabriela Vrânceanu Firea Pandele, primărița pesedistă a Bucureștilor, a pus la dispoziția Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” imobile și spații ultracentrale pentru construirea muzeului respective.

Gabriela Firea: „Susțin necesitatea realizării la București a Muzeului Holocaustului și Istoriei Evreilor, pentru că astfel vom demonstra lumii că românii nu-și uită istoria, iar părțile sale întunecate trebuiesc reamintite mereu generațiilor viitoare, pentru ca tragediile petrecute să nu se mai repete.”

Adică, românii oferă spații comunității evreilor din România din care urmează să fie acuzați că ei, românii, sunt neam de asasini!

Iată cum anticipa Mihai Eminescu apariția iohannișilor, koveșoaielor, hellvigilor, arafaților, weberoaielor, seidlerilor, patapievicilor, vainerilor, alistarilor, katzilor și siegfrizilor: „Elemente străine, îmbătrânite şi sterpe, s-au amestecat în poporul nostru şi joacă comedia patriotismului şi a naţionalismului. Neavând tradiţii, patrie hotărâtă ori naţionalitate hotărâtă, au pus, totuşi, mâna pe statul român. Conştiinţa că ele sunt deosebite de neamul românesc nu le-a dispărut încă – ele se privesc ca o oaste biruitoare într-o ţară vrăjmaşe.” (Mihai Eminescu, ziarul „Timpul” – 22 martie 1881) Mă înteb cât vor mai accepta românii să fie batjocoriți și călcați în picioare de toți alogenii și românii trădători care au pus stăpânire pe țară?

                                                                                                                   Marius Albin MARINESCU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *