Home / Actualitate / EVENIMENT! Trei zile de Românism la Sarmizegetusa! România la Grătar – Ediția 2023

EVENIMENT! Trei zile de Românism la Sarmizegetusa! România la Grătar – Ediția 2023

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 7, 2023

EVENIMENT! Trei zile de Românism la Sarmizegetusa! România la Grătar - Ediția 2023

Trei zile de Românism la Sarmizegetusa! România la Grătar – Ediția 2023

A venit ceasul să reluăm legătura cu sufletul străbunilor, pășind pe acelasi pământ binecuvântat de la Sarmizegetusa. A venit vremea să ne adunăm, cei cu inima română, cu sânge de dac și cu mentalitate de învingător.

Naționalistul oltean Marian Motocu ne adună în munții lui Decebal pentru trei zile de Românism aprins. “Premiat” în raportul institutului terorist Elie Wiesel, menționat de admiratoarea lui Andrew Tate, Adina Marincea, în articolul de pe Libertatea, Marian Motocu a ajuns în foarte scurt timp să fie o amenințare reală pentru sistem.

Statul antiromânesc, instituțiile uzurpate de alogeni și întreg stabilimentul corect politic se cutremură cu fiecare transmisiune în direct pe care o face olteanul.

Dacă s-ar rezuma doar la transmisiuni și postări pe internet, sistemul ar răsufla liniștit. Însă Marian nu face doar atât, el trece în plan fizic, organizează, adună oamenii, formează nuclee, iar acest lucru dă insomnie antiromânilor.

România la Grătar este mai mult decât pare

Evenimentul nu constă într-un grătar de dragul de a mânca, ci este o reunire a naționaliștilor care vor să consolideze o rețea, să întărească legăturile dintre ei și să formeze o societate civilă autentică, organică.

România la Grătar înseamnă o etapă organizațională în coagularea forțelor naționaliste, o ocazie să lărgim anturajul, să cunoaștem alți patrioți și să vedem cum putem colabora împreună pentru a afecta viitorul într-o direcție pozitivă, spre suveranitate, libertate și demnitate națională.

Cum au așa-zisele elite mondiale au grupurile lor care se reunesc anual, grupul Bilderberg, Comisia Trilaterală, Forumul Economic Mondial, așa și România la Grătar este o întrunire anuală a Românilor conștienți de rolul lor în istorie, a elitei în devenire. Toți cei care doresc să participe sunt îndemnați să-l contacteze pe organizatorul Marian Motocu: 0721739158

Marian Motocu a mai organizat revopsirea tricolorului de la Mărășești, unde au fost prezenți români de toate vârstele, inclusiv veteranul de război și marele patriot, domnul general Radu Theodoru.

Este actualmente singurul om care are curajul să spună tot adevărul de pe acoperișul casei și acest lucru i-a turbat pe teroriștii de la institutul Elie Wiesel.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *