Home / Evenimente / EVENIMENT – Protest Împotriva GDS ONG-ul înființat de Silviu Brucan

EVENIMENT – Protest Împotriva GDS ONG-ul înființat de Silviu Brucan

Sterie Ciumeti
Incorect Politic
Aprilie 16, 2019

Via Activenews:

Miercuri, de la ora 17:00, la sediul Grupului de Dialog Social (GDS), va avea loc un protest împotriva premierii Procurorului General, Augustin Lazăr de către respectiva ONG.

Protestul a fost organizat pe facebook de către publicistul Iulian Capsali, artistul Paul Hitter și alte persoane.

„Având in vedere dezvăluirile din ultimele zile, care au demonstrat activitatea Procurorului General al Romaniei, Augustin Lazăr, din perioada anilor ’80, acesta făcând parte din aparatul represiv al dictaturii comuniste, vă invităm să vă alăturați acțiunii noastre de protest din fața sediului Grupului pentru Dialog Social.

Grupul pentru Dialog Social, ONG fondat în 1990 prin intervenția lui Silviu Brucan – o figură odioasă în procesul bolșevizării României – a decis premierea procurorului Lazăr.

Vedem acest gest de recunoștință ca o palmă aruncată pe obrazul detinuților politici ce au suferit de pe urma deciziilor procurorului Lazăr, acesta refuzând-le, în mod repetat, eliberarea condiționată, una dintre motivații fiind aceea că ”deținutul nu s-a reeducat„.

Astfel, invităm alături de noi toate Organizațiile Non-Guvernamentale ce s-au raliat de-a lungul anilor cauzei deținuților politici, martirilor din închisorile comuniste, Organizațiile Non-Guvernamentale creștine, Organizațiile Non-Guvernamentale anti-comuniste, Asociațiile Eroilor Revoluției din 1989 și, nu în ultimul rând, pe orice cetățean ce aderă încă la cauza anti-comunistă și la dezideratele formulate în Punctul 8 de la Timișoara.

Fuhrerul artist are nevoie de susținerea noastră împotriva bolșevicilor de la GDS.

Să mergem în număr mare!

Heil Hitter!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *