Home / Actualitate / Eveniment pe 28 noiembrie 2022 – Lansarea cărții „Manual de-ntors acasã – de la Stalingrad” de Cristian SĂILEANU

Eveniment pe 28 noiembrie 2022 – Lansarea cărții „Manual de-ntors acasã – de la Stalingrad” de Cristian SĂILEANU

Incorect Politic
Noiembrie 25, 2022

Eveniment pe 28 noiembrie 2022 - Lansarea cărții „Manual de-ntors acasã – de la Stalingrad” de Cristian SĂILEANU

Eveniment pe 28 noiembrie 2022 – Lansarea cărții „Manual de-ntors acasã – de la Stalingrad” de Cristian SĂILEANU

Via Buciumul:

Editura SÂNZIANA, alãturi de Marius OPREA și Sorin LAVRIC vă invită la lansarea cărții „Manual de-ntors acasã – de la Stalingrad” de Cristian SĂILEANU, cu participarea autorului.

Lansarea va avea loc Luni 28.11.2022, ora 18, la sediul Fundației Ion Gavrilă Ogoranu din București, str. Veseliei 21, Sector 5.

Intrarea este liberă.

Detalii la Tel./WhatsApp +40722749249 sau ogoranu@gmail.com.

În povestea vieții lui Mircea Săileanu se regăsesc, ca într-o oglindă, poveștile de viață a mii și mii de români care și-au pierdut tinerețea și camarazii prin stepele frontului de Est, trăind fiecare dintre ei o frântură de Apocalips și întorcându-se în propria țară pentru a primi răsplata despre care vorbește vechiul proverb: „nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită”. Iar fiul său, Cristian Săileanu, cel care și-a luat răspunderea punerii pe hârtie a unei vieți demne de scenariul unui film, se dovedește un scriitor înzestrat cu talent și cu o vervă narativă care fac ca această carte să fie citită cu sufletul la gură. (Editorul)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *