Home / Chestiunea Jidănească / Liviu Dragnea Preferă Israel peste România

Liviu Dragnea Preferă Israel peste România

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 23, 2018

Un episod interesant din circul politic a fost momentul când Ludovic Orban a depus o sesizare penală împotriva Vioricăi Dăncilă.

Pentru înaltă trădare.

Această acțiune l-a răscolit atât de tare pe Liviu Dragnea încât l-a acuzat pe Orban de…ați ghicit, antisemitism!

Digi24:

Săptămâna trecută, Ludovic Orban a depus o sesizare penală împotriva acesteia, acuzând-o de uzurparea funcţiei, de prezentarea cu rea-credinţă de informaţii preşedintelui României, de înaltă trădare şi de divulgarea de informaţii secrete de stat.

Preşedintele PSD îl acuză pe Ludovic Orban de „antisemitism instituţional”, după plângerea penală pe care acesta a făcut-o împotriva premierului Viorica Dăncilă. Liviu Dragnea consideră că liderul PNL tratează Statul Israel ca pe o putere cu care România ar fi în conflict. Preşedintele PSD a dat asigurări că premierul Viorica Dăncilă are întreaga susţinere a partidului.

Ca și ceasul spart care arată ora exactă de două ori pe zi, Ludovic Orban are dreptate implicând faptul că Israel este o putere cu care România, ca și restul lumii, se află în conflict.

Modelul sionist urmat de Israel pretinde tuturor neamurilor să slujească pe jidani ca și cum ei ar fi poporul suprem al cărui destin este să conducă lumea.

Liviu Dragnea se dă peste cap să facă pe plac stăpânilor cu nasul mare și își aruncă pe fereastră capitalul electoral de care ar putea dispune dacă ar susține națiunea română deasupra unei puteri străine.

Nici măcar oportunismul legendar al lui Liviu Dragnea nu poate sta în calea subminării naționale.

În mod susprinzător, au apărut voci pe Reddit care îl ironizează pe Dragnea pentru servilismul său, folosind cele trei paranteze, parodiând și black lives matter.

Liviu Dragnea Preferă Israel peste România

Memele pătrund pretutindeni.

Liviu Dragnea Preferă Israel peste România

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *