Home / Știrea zilei / Degenerata Lume Nouă

Degenerata Lume Nouă

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 7, 2023

Iată un clip produs de tinerimea română, un semnal de la firul ierbii, o expresie a înțelegerii situației în care ne aflăm.

În ciuda cenzurii de pe rețelele principale (Facebook, Instagram, YouTube), videoclipul circulă nebiruit pe Internet.

Fără să fie plătiți de cineva, fără să fie obligați, fără să fie constrânși sau manipulați, tinerii naționaliști din România au început să promoveze adevărul prin cele mai eficiente forme de media contemporană: Clipuri și meme. Efortul este demn de legenda titanilor într-o epocă în care creativitatea unui bărbat tânăr este sugrumată de școală, uneori chiar de familie, apoi la locul de muncă.

Câtă vreme izvorul inspirației divine curge liber, sacrificiul personal pe altarul Adevărului determină munca depusă să se cristalizeze în nestemate informaționale capabile să mute munți în mintea, inima și sufletul noii generații de soldați angajați până la moarte în războiul spiritual pentru Învierea Neamului.

 

 

 

Notă de Claudiu Egregor: Steaua cu cinci colțuri  (pentagrama) cu vârful în sus semnifică cele patru elemente și spiritul. Spiritul primează în școala păgânismului precreștin, fiind reprezentat de vârful orientat în sus, acest lucru semnifică importanța și dominația spiritului asupra materiei. Sataniștii folosesc pentagrama inversată, cu vârful în jos. Aceasta semnifică dominația materiei asupra spiritului, particularitate definitorie pentru satanism.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *