Home / Educativ / Curtezanele Serviciilor Secrete

Curtezanele Serviciilor Secrete

Dan Cristian Ionescu
Incorect Politic
Noiembrie 26, 2019Curtezanele Serviciilor Secrete

Preluat de pe Justițiarul:

TEST DE CULTURĂ GENERALĂ

Alegerile au trecut așa că hai să vă supun unui test de cultură generală.

Cîte femei general erau în oastea lui Mihai Viteazul? Cum, nu știți? Vai, ce rușine! Nu era nici una!

Cîte femei general au luptat la Cotul Donului? Cum, nu știți? Vai, ce rușine! Nu era nici una!

Cîte femei general sînt în serviciile secrete române? Stați liniștiți, nu este nici o capcană, nici eu nu știu. Știu însă că de cînd s-a terminat epoca războaielor clasice și s-a instaurat egalitatea de gen, la birouri foarte elegante și cu salarii foarte bune, au apărut tinerele.

Personal, nu am cunoscut nici una, dar intuiția îmi spune că la momentul promovării toate aveau picioare lungi și foarte flexibile, sîni mari, rotunzi și tari, buze fiebinți, genunchii tociți (se pare că în zilele noastre acestea sînt condițiile obligatorii pentru așa zisa promovare de gen) – nu neg utilitatea lor socială, dar totuși tariful pe care îl percep de la bugetul de stat (nu de la beneficiar) este exagerat de mare.

Curtezanele Serviciilor SecreteGeneral SRI Elena Istode zisă „Anaconda”

Mă uit la Anaconda. Nu știți cine este Anaconda? Anaconda este numele de cod pe care l-a primit o genereleasă SRI (nu l-a primit de la instituție ci de subalterni).  Este generăleasa SRI Elena Istode, pensionată în 2017 (uitați-vă ce pensionară încă bună de Playboy primeste de la casa de pensii cred că vreo 20.000 de lei lunar – ce să fac, să o critic pe răposata mea mamă că nu ma făcut curvă deșteaptă?).

Citez din presă: „Este vorba despre Elena Istode, prima femeie general, în urma unui decret semnat de Traian Băsescu. Cunoscută sub numele de cod Anaconda, aceasta a fost recrutată din zona civilă in postul de secretară a unui centru sindical din Giurgiu și ulterior a ajuns să conducă Direcția de Securitate Economică, pentru ca mai apoi să devină șefa acoperiților SRI din presă și ANAF.

Curtezanele Serviciilor Secrete

Este ceva care mă face să cred că Traian Băsescu (și despre el știu mai mult decăt se scrie) a chemat-o la un interviu.

Acest renume, sau cognomen (că nu pot să îi spun poreclă) l-a dobîndit încă de cînd a intrat în sistem, adică de cînd a ajuns la școala SRI de la Grădiștea.

Fac o paranteză. Știați că atunci cînd s-a construit la Grădiștea hotelul SRI, însuși directorul instituției, agentul KGB Virgil Măgureanu, s-a dus să aleagă gresia și faianța? Avea un interes, întrucît pe banii SRI el a cumpărat gresia și faianța folosită și pentru enorma lui vilă de la Giurtelecu Hododului. Îmi pare rău că bunul meu prieten Samoilă (Ilă) Joarză, procuror militar, general de justiție, un om foarte corect înainte de 1989 (Dumnezeu să îl ierte), nu a văzut nimic în neregulă cu cheltuielile pentru această vilă. Nici măcar cine a suportat chetuielile pentru zidul înalt care împrejmuia enorma proprietate –  a fost munca patriotică și contribuția (tot patriotică) a unor oameni de afaceri din zonă.

Se pare că Anaconda a fost trecută în rezervă din cauza concediilor petrecute pe un iaht în Mediterană cu infractorul Cristian Rizea, fost deputat PSD condamnat definitiv la 4 ani şi 8 luni de închisoare – acum fugit din țară – și soția lui, fostă colegă! Elena Istode adora vacanțele la Cannes și Monaco (Valer Marian are multe de povestit pe marginea Anacondei).

Curtezanele Serviciilor SecreteGeneralul Elena Istode (Anaconda) încadrată de infractorul fugar Cristian Rizea și soția acestuia.

Anaconda a fost trecută în rezervă prin același decret cu alte două generălese SRI, Mariana Morgoș și Emilia Cristina Posaștiuc.

În orice caz, din pozele pe care le-a expus, din punct de vedere fizic nu pot să îi aduc nici o critică.

Elena Istode (Anaconda).

Trec la un grad inferior, coloneleasa SPP și apoi STS Daniela Iuliana Tobă, care avea, nu știu de ce, numele de Cicciolina de România.

Curtezanele Serviciilor SecreteColonel STS Daniela Iuliana Tobă.

Soția ofițerului MApN Francisc Tobă care în zilele revoluției  alegea în spitalele din Sibiu cine merită să trăiască și care merită să moară. A ajuns între 1992-1996 deputat PDSR de Sibiu.

[Nota redacției „Justițiarul”: „ …Şi celuilalt serviciu secret preluat de Armată la «revoluţie», STS-ul (Ser­vi­ciul de Telecomunicaţii Speciale), i-a fost legiferată activi­ta­tea tot de un prieten al lui Emil Străinu, de Francisc Tobă, bun prieten la rândul lui cu Virgil Măgureanu şi cu toţi conspiratorii din decembrie 1989, după ce la data de 22 decembrie 1989 (zi în a cărei noapte au fost li­chi­daţi la MApN ofiţerii Usla), gaşca «revoluţionară» kaghebisto-fesenistă a înfiinţat aşa-zisul «Consiliu Militar Superior», ce avea în subordine, decla­ra­­tiv, Armata, ministerul de Interne, Se­cu­ri­ta­tea şi Procuratura Militară, iar Măgureanu trans­mi­tea, în numele acestui consiliu mi­li­tar, «diferite di­rec­tive» către unită­ţile din teritoriu ale sus-numitelor instituţii de stat, găsind destui ama­tori-aventurieri care să se subordoneze în numele «revoluţiei» şi care s-au pretat ast­fel la crimele necesare confiscării puterii. Tobă, care repre­zenta Direc­ţia Generală de Înzestrare a Armatei la Sibiu, împreună cu militarii pe care şi i-a subordonat, a sechestrat aproape 600 de per­soa­ne, printre care şi comandanţii Securităţii şi Miliţiei Sibiu, pe care i-a şi schin­­giuit. Procurorii militari din Dosarul Revoluţiei au arătat că Tobă e implicat în distrugerea a 96 de imobile, în uciderea a 93 de persoane şi rănirea altor 218. El a comis toate aceste isprăvi împreună cu locotenent-colonelul (pe atunci) Aurel Dragomir – şeful garni­zoa­nei şi al şcolii militare din Sibiu – îşi ţinu­se­ră prizonierii, la Sibiu, în bazinul de înot al UM 01512. (…)

Unul din vehiculele intereselor acestui grup de militari, printre care se află şi Francisc Tobă, este organizaţia de tip societate secretă Semper Fidelis, care, împreună cu generalul Emil Străinu, şi-au dovedit toată cor­di­alitatea faţă de generalul rus Fonareff, devenit între timp un vestit «pa­ra­nor­mal» mondial, în timp ce Străinu mai degrabă unul local.

Cei circa 150 de militari de la Semper Fidelis, de care s-a lipit şi Vir­gil Măgureanu, dovedesc un viu interes şi atracţie faţă de masonerie, de noua ordine mondială, de ordinele iniţiatice globale şi de spionajul in­ter­na­­ţi­onal.”] (Dezvăluiri șocante despre păpușarii evenimentelor din decembrie 1989: De la Dimitri Fonareff la agentura sovietică din Armată şi ofiţerul Emil Străinu)

Curtezanele Serviciilor SecreteColonelul Daniela Iuliana Tobă.

A săvîrșit acte de trădare, nu intru în amănunte, ofer doar două linkuri (din mai multe):

http://semperusfidelus.blogspot.com/
http://rustraiandaniel.blogspot.com/2010/07/in-atentia-serviciului-de.html

S-a făcut plîngere penală împotriva numitei Daniela Iuliana Tobă, dar un procuror (despre care se scrie că îi era rudă) a închis dosarul. Informațiile pe care le trimitea prin mail, după ce spărsese unele conturi (deci se pricepe și la altceva!) plecau în general în SUA și Israel.

Daniela Iuliana Tobă

Dacă s-ar întîmpla ca o femeie să mă oprească pe stradă (desigur că nu se va întîmpla!) să îmi spună că în ultimii ani a fost demnitară, m-aș uita în primul rînd la genunchii ei (iar dacă ar purta pantaloni, i-aș cere să-i dea jos în stradă) .

Nu insist pe tema asta pentru a nu fi catalogat drept misogin sau sexist, dar milioanele de femei cinstite și muncitoare din România nu simt nevoia de a se revolta?

O pleiadă de curve proaste, plătite regește, numai fiindcă se pricep să fac sex oral șefilor?

Dan Cristian IONESCU

Leave a Reply

Your email address will not be published.