Home / Educativ / Cenzura Internetului îl SUPRIMĂ pe Florin Dobrescu și pe Gogu Puiu

Cenzura Internetului îl SUPRIMĂ pe Florin Dobrescu și pe Gogu Puiu

Incorect Politic
Iulie 2, 2019

Scris chiar de către Florin Dobrescu, preluat de pe Buciumul: (boldările aparțin redacției Incorect Politic)

Îmi amintesc de un banc care spunea așa: „Ce înseamnă USA?” „Uniunea Sovietică Ailaltă.”

Din SUA, în anul 2019, compania Facebook sancționează utilizatorul Florin Dobrescu pentru postarea pe pagina Fundației Ion Gavrilă Ogoranu a unei postări cu biografia lui Gogu Puiu. Atât. Un articol cu caracter eminamente istoric. Sancțiunea: blocarea contului pt 30 zile.

Florin Dobrescu

Paradoxul face ca Gogu Puiu să fi fost trimis, în 1947, chiar de serviciile secrete americane, într-o misiune în România comunistă, pentru a organiza Rezistența anticomunistă. 

Un paradox la fel cu acela prin care, pentru activitatea mea pe tărâmul perpetuării memoriei Rezistenței anticomuniste, de ani de zile, sunt marginalizat, izolat, blocat pe plan profesional, interzis la televiziuni, interzis în sălile publice ale Primăriei Capitalei, evitat cu prudență de instituțiile statului, supus unei campanii de denigrare, fiind acuzat fără temei de fascism și antisemitism.

Mediul on-line a rămas practic singura posibilitate de publicitare a activității mele de promovare a Memoriei. Memoriei autentice. Nu trunchiate. Nu cenzurate. Nu falsificate, așa cum dorește Institutul Elie Wiesel din cadrul Guvernului, televiziunile Securității, Administrația Prezidențială, Comisia Europeană …

Un paradox, asemenea celui prin care, după 45 de ani de așteptare a americanilor, sub jug comunist, și încă alți ani de luptă pentru smulgerea din toxica orbită a Moscovei, sub hărțuielile regimului Iliescu, ne-am trezit parteneri cu o Americă devorată de cancerul neomarxist si de o Europă occidentală sedusă de un comunism bleumarin și de ideologia corectitudinii politice. O lume care l-a alungat pe Dumnezeu pentru a-l înlocui cu nebunia nefirescului și descompunerii morale.

Ion Gavrilă Ogoranu și Gogu Puiu sunt din nou nume tabu, Rezistența în general e un subiect de evitat, pentru apartenența politică a 70% din combatanții ei.

Nu mai departe de 2 săptămâni în urmă, o altă companie din SUA, Google, a închis fără nici o explicație sau vreun aviz, canalul video al portalului media Buciumul de pe Youtube.

Felicitari, tovarășe Mark Zukerberg! „Lupta de clasă se ascute, tovarăși!” Iar eu mă simt tot mai mult ca în 1949, nu în 2019… Ce urmează, căci cu dosarele penale deja suntem obișnuiți?

Florin Dobrescu

Pregătiți-vă, iubiți camarazi, de o nouă etapă în viața noastră. Internetul nu ne mai vrea… Se apropie vremea catacombelor. Doar acolo vom mai putea fi găsiți de cei ce îi caută pe martirii noștri… Așa cum le șade bine unor strigoi, în progresismul acestui secol al luminilor stinse…

P.S. Progresiștilor care vor sări să mă acuze și pe mine ca sunt filorus și putinist, le recomand să consulte materialul publicat de mine ieri, ca protest față de ofensa nemăsurată adusă poporului român de Ambasada Rusiei la București, care a postat pe pagina sa Facebook un articol în care prezenta ocuparea de către URSS a Basarabiei si Bucovinei drept un act de dreptate si o eliberare a acestor provincii de sub ocupația românească…

A fi conștient de pericolul Rusiei, nu înseamnă sa accept să tac și să nu mai mărturisesc adevărul istoric despre Rezistența anticomunistă, crimele comunismului și autorii acestora. Indiferent de etnia lor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *