Home / Actualitate / Avram Iancu Candidează la Prezidențiale

Avram Iancu Candidează la Prezidențiale

Incorect Politic
August 13, 2019

Buciumul:

Avram Iancu din Petroşani,  bibliotecarul care a trecut înot Canalul Mânecii şi prezenţă marcantă în domeniul sportului extrem, a anunţat miercuri, pe pagina sa de Facebook , că va candida, ca independent, la funcţia de preşedinte al României.

Dragi Români!

Astăzi este o zi istorică pentru noi!

În urmă cu exact 5 ani porneam o revoluție românească la înotul în ape deschise.

Nu mai sunt același om! Iar profunda chemare lăuntrică pe care o simt și starea actuală a nației noastre ma împing spre o nouă revoluție. O altfel de revoluție. O revoluție a poporului român, pașnică și democratică.

Asta este ce voi face în următorii cinci ani.

Orice este posibil. Trebuie doar să credem!

Împreună vom reuși! Pentru că eu nu „intru în politică” la modul clasic. Eu chiar împotriva clasei politice inițiez acestă revoluție.

Dumnezeu să binecuvinteze România!”

Avram Iancu a postat pe blogul personal și „o scurtă viziune despre țară” din care reiese preocuparea sa pentru identitatea națională, Credință– Familie – Patrie, salvarea satului românesc prin antreprenoriat precum și pentru Reîntregirea neamului.

Avram Iancu este cunoscut pentru performanţele sale sportive. El a traversat înot Canalul Mânecii, în august 2016, iar în vara anului 2017 a înotat întreg cursul Dunării, pe o distanţă de 2.860 de kilometri. Lista reuşitelor continuă cu traversarea înot a Mării Negre, în toamna anului 2018. Atunci, Avram Iancu a înotat 680 de kilometri, de-a lungul ţărmului, de la Sulina la Istanbul, timp de 60 de zile, scrie Agerpres.

Ultima reuşită a avut loc în luna martie 2019, când Avram Iancu a ajuns la finalul ultramaratonului „6633 Arctic Ultra” de la Cercul Polar de Nord. El s-a clasat pe locul al III-lea dintre cei 15 concurenţi care au luat startul în această competiţie apreciată ca una dintre cele mai grele din lume.

Bibliotecarul Avram Iancu şi-a lansat marţi, la Deva, volumul „Schimbarea eşti tu”, cartea prezentând întâmplări şi aspecte inedite trăite de acesta în cadrul tentativelor sale de a doborâ recorduri. Volumul „Schimbarea eşti tu” a apărut la Editura Măiastra din Târgu Jiu şi a fost editat în 2.400 de exemplare. Cartea va fi lansată pe 12 august şi în Bucureşti, la Librăria „Luceafărul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *