Home / Uncategorized / Academia Română cenzurată de Klaus Iohannis

Academia Română cenzurată de Klaus Iohannis

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 14, 2017

A ajuns Academia Română cenzurată de un neamț. Apelul Academiei Române asupra căruia Iohannis a impus cenzura:

Având în vedere poziţia Academiei Române, de instituţie identitară fundamentală, aflată de un secol şi jumătate în serviciul Naţiunii Române, semnatarii acestui Apel, îngrijoraţi de evoluţiile interne şi internaţionale din ultimele decenii, caracterizate printr-o continuă şi alarmantă încercare de erodare a identităţii, suveranităţii şi unităţii naţionale a României, cu multe acţiuni plasate sub semnul globalismului nivelator sau al unei exagerate „corectitudini politice”, dar şi cu multe acţiuni îndreptate direct împotriva Statului şi Poporului Român (rescrierea tendenţioasă, lacunară sau chiar mistificatoare a istoriei, denigrarea simbolurilor naţionale, subminarea valorilor şi instituţiilor fundamentale, sabotarea viitorului, dezmoştenirea generaţiilor care vin după noi prin vânzarea pământului, a resurselor solului şi subsolului, prin defrişări masive, prin înstrăinarea sau falimentarea unităţilor economice, prin degradarea învăţământului şi a sistemului sanitar, prin politizarea excesivă a tuturor subsistemelor statului şi societăţii, ceea ce are ca efect deprofesionalizarea, confuzia valorilor, corupţia, lipsa de eficienţă, apariţia unor tensiuni sociale), preocupaţi în mod deosebit de încercările recurente de „regionalizare” a României sau de crearea de enclave autonome pe baze etnice, contrare Constituţiei României şi tendinţelor de integrare europeană, total neproductive din punct de vedere economic, social, al calităţii vieţii în aceste zone, ne exprimăm ferm împotriva tuturor acestor acţiuni, ne pronunţăm cu tărie în favoarea identităţii, suveranităţii şi unităţii naţionale, solicităm instituţiilor abilitate ale Statului Român, de la toate nivelurile, să vegheze şi să acţioneze pentru a preveni, pentru a contracara şi, atunci când se încalcă legea, pentru a pedepsi toate diversiunile şi agresiunile la adresa identităţii, suveranităţii şi unităţii naţionale a României şi a stabilităţii statului de drept.

Să ne cinstim eroii, să fim la înălţimea lor, lăsând generaţiilor următoare, tuturor locuitorilor României, o ţară unită, suverană, cu dragoste pentru trecut şi pentru cultura sa, cu respect de sine, stăpână pe pământul său, educată şi prosperă, o ţară a Europei Unite, dar cu identitate proprie, românească.

Aşa să ne judece viitorul!

Așa…deci ce este greșit la apel?

Este prea românesc, desigur.

Faptul că Academia Română este o instituție pro-româneasca și nu se închină la o etnie străină înseamnă că trebuie cenzurată.

Cunoscutul Apel al academicienilor către poporul român şi instituţiile fundamentale ale statului, dat publicităţii în luna februarie a.c., a fost scos de pe site-ul Academiei Române, la cererea expresă a Cotroceniului, gest incredibil şi incalificabil, care aminteşte de sinistra perioadă comunistă, când până şi cel mai reprezentativ for al ştiinţei şi culturii din ţară era considerat o feudă a cuplului dictatorial.

Daniel Dăianu este membrul Academiei Române care a susținut cenzurarea documentului, oare (((cine))) il plateste?

Ionel Valentin Vlad, le-a spus colegilor din sală că a scos Apelul de pe site-ul instituţiei în urma cererii exprese a preşedintelui României, formulată printr-un consilier, amănunt care, cum era şi firesc, a provocat consternare în sală, întrucât ne aflăm la începutul anului 2017, iar aşa ceva nu se mai petrecuse niciodată în istoria de după 1990 a Academiei, ci în vremea comunistă, când, indiferent de instituţie şi numele ei, se aplica rolul conducător al partidului, exprimat prin dictatură!

Azi, Cotroceniul este egal cu: nesocotirea statutului celui mai reprezentativ for al ştiinţei şi culturii româneşti – Academia Română; ignorarea jertfei sutelor de mii de ostaşi români în ultimul război mondial; abandonarea iresponsabilă a comunităţii românilor din Ucraina.

Intr-adevăr Iohannis este cel mai bun dintre Goyim.

De Preşedintele Iohannis nu se mai miră nimenea, prin faptul că a promulgat legea 217/2015 ne-a transmis tuturor că este trădător de neam şi doreşte să impună dictatura corectitudinii politice.

 

Domnule președinte, vă salut!

 

Sunt curios ce s-ar întâmpla dacă Academia Română refuză să dea jos apelurile pe care ‘președintele’ le considerate incorecte politic. Poate el să dizolve Academia? Sau o va declara fascistă în fața camerelor? Poate în viitorul apropiat vom afla.

S-a început, deci, să se cenzureze dialogul public. Asta înseamnă că există o nemaipomenită spaimă. Le e şi mai frică de oamenii care refuză să sară când latră preşedintele, care este defapt secretar general, slujbaș al unei alte nații.

Aceștia se vor ivi în spațiul public la momentul potrivit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *