Home / Educativ / Nu-i de la vaccin

Nu-i de la vaccin

Incorect Politic
Februarie 7, 2022

Nu-i de la vaccin

Nu-i de la vaccin

Via trenduri:

Graficul atașat prezentei e crud în duritatea sa: ne arată negru pe alb o situație neîntâlnită până azi, anume moartea jucătorilor de fotbal pe teren. În timpul jocului; prăbușiți și morți! Chiar așa, câți au fost și câți sunt?

În primul și-n primul rând trebuie să definim termenii. Un fotbalist nu joacă țurca pe marginea șanțului. El aparține unui club, care e obligat să-i facă o groază de teste medicale. De altfel, fără un  minim de teste medicale făcute, jucătorul nu poate activa. Așadar e o chestie serioasă, cu care n-ai cum să te joci. Vă amintiți vreun caz în care un fotbalist s-a prăbușit în timp ce juca pe teren? Eu îmi amintesc foarte bine cazul bietului Cătălin Hîldan. La doar 24 de ani s-a prăbușit în mod tragic pe terenul de fotbal și aia a fost. Un atac de cord și gata.

Moartea lui Hîldan a fost șocantă, fanii dinamoviști, împreună cu oficialii clubului, au hotărât ca numărul 11(numărul tricoului purtat de Hîldan) să nu mai fie dat de niciunui jucător de la Dinamo. Una dintre peluze i-a luat numele. De asemenea, știri despre moartea sa au apărut în numeroase ziare din afara țării, în condițiile în care pe atunci comunicațiile nu erau nici pe departe atât de rapide ca acum.  Și nu doar atât: s-a declanșat un scandal imens în ceea ce privește controalele medicale ale fotbaliștilor și dotarea cu ambulanțe a stadioanelor. De-atunci au mai fost câteva decese. Probabil cel mai răsunător a fost cel al lui Patrick Ekeng, prezentat pe larg de BBC, Marca sau The Guardian.

Ce trebuie să înțelegeți din exemplele anterioare? De fapt nu e corect spus „să înțelegeți”, ci doar să vă reamintiți. Să vă reamintiți că fenomenul morților subite în timpul meciurilor era unul deosebit de rar, atât de rar încât fiecare asemenea moarte era subiect de breaking news. Ceea ce s-a întâmplat însă în 2021 întrece orice înțelegere: au murit de patru ori mai mulți fotbaliști pe teren decât media de până acum. E vorba de peste 30 de fotbaliști profesioniști activi, declarați apți, adică fără probleme de sănătate. Există însă o statistică și mai înfiorătoare din lumea fotbalului care ne spune că în ultimele șase luni au murit peste 100 de profesioniști activi din domeniu, asta cuprinzând antrenori, arbitri s.a.m.d. A fost suficient să se extindă în acest fel perspectiva pentru ca cenzorii lumii de azi – precum Reuters – să califice automat știrea la categoria fake news pe motiv că respectivii n-ar fi fotbaliști activi. Zău? Stau totuși să mă gândesc, un arbitru dacă arbitrează trebuie să aibă o stare bună de sănătate. Un antrenor, la fel. Nu prea te duci mort-copt să urli la arbitru c-a fost sau n-a fost fault. Oricum am da-o, fenomenul e unul unic, absolut nemaivăzut până în prezent.

Copleșiți cu numărul morților subite, oficialii nu se mai pot ascunde în fața „fact check”-urilor de doi bani efectuate de propagandiștii regimului globalist. Indiferent cum am da-o, numărul morților subite în sport este de peste 5 ori mai mare decât media(unele surse ajung până la de 12 ori numărul morților!). Cifrele sunt cât se poate de clare. Doar că industria farmaceutică s-a pregătit din timp cu măsluieli, deoarece probabil știau că va veni momentul în care se vor despărți apele. Și uite-așa, o nouă minciună e aruncată pe piață sub forma unui studiu așa-zis științific. Cică în cazul sportivilor riscul unei morți subite la contactarea COVID ar fi de 1/200, în timp ce în cazul vaccinurilor acest risc ar fi de 1/20 000. Cum ar veni de o sută de ori mai mic în cazul vaccinurilor.

Minciuna are însă picioare deosebit de scurte. Sunt două elemente care ne arată cât de ticăloși sunt indivizii aceștia. În primul rând, riscul este infinit mai mic de 1/200 deoarece aici ar fi vorba de sportivii care au contactat boala. Se știe că, într-o comunitate, indiferent cât de contagioasă ar fi o maladie, ea nu este luată de toți membrii comunității. Așadar, indiferent cum am da-o, n-am avea cum să ajungem la un raport de 1/200 în cazul tuturor sportivilor. Este însă o chestiune care ridică serioase semne de întrebare, anume anul 2020. Atunci, numeroși sportivi(în special cei din sporturile de echipă) au fost infectați cu COVID. E vorba de variantele anterioare care oricum erau mai violente decât actualul omicron. Ei bine, în 2020 au murit mult mai puțini sportivi decât media anuală. Asta în timp ce s-au infectat masiv. Doar țineți minte câte meciuri sau alte manifestări sportive au fost anulate pe motiv de COVID. Cu alte cuvinte, într-un an cu vârf de infectări am avut mai puțini morți, însă „studiile științifice” ale infractorilor din farma spun că rata ar fi de 1/200. Absolut fals! Se vede de la o poștă că datele au fost în așa fel aranjate încât să „le iasă la număr”. Culmea e că fenomenul morților subite n-a apărut decât după campaniile de vaccinare. O bună parte a lui 2021 – adică începutul său – a avut o dinamică a morților subite similară anilor anteriori. Pe măsură însă ce s-a introdus vaccinarea obligatorie, numărul de cazuri a început să explodeze. Însă ei susțin că nu e nicio legătură.

Ceea ce vedem acum este, totuși, înfiorător. O mână de golani globali au exersat o crimă în masă, de proporții globale. În ciuda faptului că totul se vede cu ochiul liber, oamenii stau în continuare să argumenteze pe baza datelor furnizate de aceeași infractori. Oare când se vor lumina oamenii? O vor face ei înainte de a fi prea târziu, astfel încât infractorii să fie pedepsiți exemplar?

3 comments

  1. Asemenea știri și studii (din alea serioase, nu făcute de diplomați cu diplome cumpărate la talcioc !) vor veni în cascadă în următorii ani…

    Problema este că în deceniul de până în 2019, grupurile oculte de interese financiare și antiCreștine au făcut să se întrunească un ghem de condiții teribile, ce le-au permis un prim experiment la scară mondială care implică manipulări fără precedent asupra unor grupe extrem de diverse de populație. Această populație a ajuns să nu mai reacționeze normal și să nu poată gândi într-o logică a prezumției de vinovăție.

    Pare greu de crezut, dar faptele ne dovedesc tot mai clar că experimentul a conținut:

    1 – genocid la modul medical = injectări de lichide cu proprietăți de modificare genetică a celulelor umane
    2 – asasinare în masă – determinarea sutelor de mii de medici și colective medicale să aplice protocoale greșite/ să evite analizele pertinente și tratamentele ieftine/ să nu facă autopsii/ să injecteze gravide, copii de toate vârstele și bolnavi cu contraindicații la seruri experimentale/ să accepte injectarea obligatorie de seruri experimentale, etc.
    3 – tipărirea compulsivă de bancnote din cele mai diverse valute, pentru a mitui cu sume colosale instituții, conduceri politice și ad-tive, echipe și colective științifice, inclusiv de la reviste de prestigiu, vectori din întreaga mass-media mondială, guverne și ong-uri, inclusiv grupuri de presiune tip lobby sau tip anarhiști de stradă, concomitent cu înregimentarea majorității instituțiilor de represiune, care au ajuns adevărate armate de supunere civică (după modele asiatice gen china, coreea de nord, myanmar…)

    În această situație, mișcările civice care au mai rămas fidele normalității tradiționale, mass-media necoruptă și asociațiile profesionale oneste ( medici, avocați, procurori, servicii speciale, etc.) trebuie să se grupeze și să conducă acțiuni urgente – PROCESE PENALE, ÎNCARCERĂRI, CU PUBLICITATEA LA SCARĂ MONDIALĂ AFERENTĂ, DESTRUCTURAREA GRUPURILOR DE INTERESE OCULTE ȘI A REȚELELOR CRIMINALE DE PE INTERNET, pentru ca asemenea experimente social-medicale să nu mai fie posibile și forțele respective să se afle în imposibilitatea continuării acțiunilor lor criminale.

    Ar mai fi de subliniat că în situația de acest tip, creată pe plan mondial, guverne și conducători autocrați, paranoici, au posibilitatea să-și desfășoare planuri militare și de presiune internațională care pot prăbuși echilibrele strategice construite după 1945…

    • Domnu’ Iosif,
      Foarte clar si corect expus…

      Insa, cu privire la “PROCESE PENALE, ÎNCARCERĂRI” am alta opinie, simpla:
      – “ei”, servitorii nostri (!) au facut reguli criminale FARA sa ne ceara voie (de altfel, doar omposibila unanimitatea poate autoriza anuarea dreptruilor castigate prin plata cu sange!)
      – faptele “lor” au dus la omorarea a mii de oameni
      – faptele lor au sabotat, au distrus economia Tarii
      CE SA MAI JUDECI?
      S-au judecat singuri.
      Acum – direct: streangul su / si glontul – obisnuita plata criminalilor de razboi si tradatorilor, justa distrugere a vrajmasilor lui Dumnezeu caci ei distrug Creatia.

  2. “pe motiv că respectivii n-ar fi fotbaliști activi”-Chauncey Hardy,s-a născut în Middletown, Connecticut si a murit in Giurgiu, Romania-apropos de cum aleg ASTIA victimele:cine i-a pus sa devina “sportivi”? cine l-a drogat pe Lance Armstrong?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *