Home / Actualitate / Liberal complet reeducat susține delațiunea pe un forum public

Liberal complet reeducat susține delațiunea pe un forum public

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 25, 2020

Liberal complet reeducat susține delațiune

Vom studia un specimen complet reeducat, care gândește în paradigma Covid-19, are încredere totală în autorități și nu numai, ci contribuie activ, prin delațiune, raportându-și semenii care nu sunt spălați pe creier, crezând că face un bine suprem. Textul a apărut pe forumul liberal Reddit. Îl publicăm în întregime:

*

“Is de vina aia cu conspiratiile bill gheit”

“Ba nu, is de vina aia din guvern”

“Ba nu, is de vina aia de merg in club”

“Ba nu, is de vina aia de merg la mare”.

Si tot asa..

Nu, suntem TOTI de vina. Suntem de vina pentru ca ramanem complacenti nepasatori si ignoranti la toate neregulile din jurul nostru.

Suntem mari razboinici de tastatura pe reddit si pe facebook, dar in viata reala cand vedem o neregula plecam capu jos, tacem si ne facem planuri in gand cum o sa postezi diseara despre cum ai vazut 3 in supermarket fara masca sau o tanti care tusea pe paine.

Postam, vorbim, si nu facem nimic. Avem prieteni care merg in club, sau la mare, sau nu cred in purtarea mastii si totusi ne intalnim cu ei la o cafea si nu le zicem nimic, nu refuzam intalnirea.

Toti suntem de vina pentru ca ne complacem.

Sa revin la titlul postarii. Crestera numerelor de cazuri ne afecteaza MULT si direct chiar daca te protejezi si nu iei virusul. Ne afecteaza pe plan personal, fie ca sunt vacante sau iesiri, pe plan profesional ramanem fara locuri de munca, si pe termen lung ramanem fara bani, devenim (sau am devenit) oaia neagra a europei, efecte care le vom simtii la buzunar FIECARE dintre noi.

Asa ca, de ce ne complacem cand numerele ne afecteaza pe toti in mod personal? De ce ne complacem cand casierita de la X supermarket nu poarta masca si nu ii zicem nimic?

De ieri am inceput sa iau toate neregulile astea personal. Le iau ca si cum fiecare idiot care nu poarta masca, ma ataca pe pe mine personal si “are ceva cu mine”. Normal ca e o exagerare si in realitate nu are nimic cu mine. Dar actiunile lui nepasatoare se revarsa negativ in viata mea personala, si in viata tuturor.

Ieri, merg la mega, casierita nu purta masca. I-am zis sa isi puna masca. Si-o pune in timp ce isi da ochii peste cap. Nu i-am mai zis nimic, macar si-a pus masca, chiar daca deja a “infectat” micul magazin. Trebuia sa ii spun “ba proasto, masca are rol de preventie mai mult decat de protectie. Deci daca tu nu porti masca imi dai dovada ca nu iti pasa de mine si lipsa de respect, in timp ce eu port masca sa te prootejez pe tine si iti respect dreptul la sanatate”. Nu i-am mai zis nimic pentru ca nu sunt justitiar, dar nici nu am mai plecat capul si complacut.

Tot ieri, am mers sa iau niste marfa en-gros pentru cineva. Marfa se lua dintr-un tir la marginea orasului. Tir-ul cu numere de VL. Stim in ce situatie e zona cu numere VL… Soferul si cel care imi facea factura ambii fara masca. Factura se facea in remorca tirului, deci un spatiu foarte mic. Eu, de afara, ii zic “masca nu avem?” raspunde indignat “ce?!?!?” eu mai raspicat “MASCA NU PURTATI?” el rade “aaah am si din-aia pe aici pe undeva” ii raspund “atunci eu nu intru, veniti cu factura la mine la masina” si am plecat. A venit, indignat, dar fara drept de apel, la masina sa imi aduca factura si sa isi ia banii, frumos prin geamul deschis 2cm.

Ieri, la o patiserie mica, Scrie clar pe usa maxim 2 persoane. Intru dupa ce iese o persoana, inauntru toata lumea cu masca.. toate bune ei frumoase. Intra o ceafa lata ca a 3-a persoana, fara masca, si se propteste in spatele meu la 30cm si imi respira in ceafa.. de parca se termina painea. Ii zic pe un ton raspicat “poti sa nu imi respiri in ceafa?! Pastreaza distanta, te rog”. Imi faceam griji ca imi fute una.. dar nu. S-a dat la o parte, si si-a pus tricoul peste față.

E de ajuns ce am facut? Probabil ca nu, dar macar m-am simtit eu mai bine ca am facut ce e corect, si ca nu m-am mai complacut. Daca toti am face asa poate am schimba ceva. Dar cu tacutul si complacerea nu rezolvam nimic.

In weekend stiu de 2 localuri care tin party-uri pline ochi de oameni. Voi suna la nr TelVerde – 0800800165 si voi raporta.

Ne plangem de situatia in care ne aflam dar nu facem nimic. Ne plangem de educatie dar nu incercam la randul nostru sa ii educam pe cei din jur.

*

Astfel de individ ar fi fost în stare să-și bată conaționalii în Pitești. Astfel de individ este un monstru al zilelor noastre,  un turnător și un ignorant incapabil de discernământ, cu mintea închisă, inima împietrită și fața schimonosită de ură.

3 comments

  1. Botnita nu tine loc de minte.

  2. Contraatacul este sa nu purtam masca si sa facem misto de oile care o poarta

  3. Vechea Frontieră

    Nu poți să ai pretenții de la cretinii ăștia de pe reddit, ei sunt un specimen aparte. Dacă nu ești de acord cu ideologiile lor tâmpite, imediat te dau pe mâna poliției și se bat pe singuri pe umăr. Dacă n-ar fi avut un impact direct asupra noastră, aș zice să-i dăm dracului, dar din păcate nu-i cazul…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *