Home / Actualitate / Naționaliștii Români nu Votează nici Dăncilă, nici Iohannis!

Naționaliștii Români nu Votează nici Dăncilă, nici Iohannis!

Incorect Politic
Noiembrie 24, 2019

Naționaliștii Români nu Votează nici Dăncilă nici Iohannis!

Comunicat primit pe adresa redacției:

Partidul Noua Dreaptă nu susține niciun candidat în turul II al alegerilor prezidenţiale.

Naționaliștii nu-și vor da votul nici pentru candidatul internaţionalei socialiste și nici pentru cel al internaționalei populare. De ce am valida acest scrutin prin votul nostru, în condiţiile în care ambii candidaţi sunt practic exponenţii unor ideologii şi ai unor găşti politice transnaţionale care nu au nimic în comun cu Interesul Naţional Românesc, cu interesele României şi ale românilor?

Celor care văd în Klaus Iohannis “candidatul dreptei” le atragem atenția că acesta este exponentul unei drepte liberale, laice şi capitaliste, în timp ce Noua Dreaptă reprezintă o dreaptă naţională, creştină şi socială. Nu există deci absolut niciun punct de convergenţă între idealurile şi obiectivele Noii Drepte şi cele ale lui Iohannis. Celor care au uitat, le aducem aminte că Iohannis a fost susţinut de PSD şi PNL în 2009 la funcţia de prim ministru iar dacă Traian Băsescu l-ar fi numit în funcţie, ar fi devenit prim-ministrul unui guvern socialist! Așadar cine crede că are de ales între doi candidaţi cu viziuni şi propuneri antagonice, se înşeală amarnic. Stăpânii străini ai României ne oferă pe 24 noiembrie cele două faţete ale aceleiaşi monede. Și chiar dacă românii vor putea alege liber unul din cei doi candidaţi, atât Dăncilă cât și Iohannis sunt susţinuţi de aceiaşi asasini politici şi economici care au jefuit România în ultimii 30 de ani, prin intermediul partidelor şi guvernelor pe care le-au creat şi impus în fruntea României.

Suntem din multe puncte de vedere în situaţia ţărilor africane care în anii ’60 luptau pentru scuturarea jugului colonial, atâta doar că pe 24 noiembrie nu avem ocazia să scuturăm niciun jug ci din contră, ni se oferă ocazia să ne strângem şi mai mult laţul în jurul gâtului. Iar naționaliștii nu doresc să fie părtași la această farsă electorală.

Îi îndemnăm în încheiere pe cei pentru care “a vota este o datorie cetăţenească” să-i voteze pe ambii candidaţi, aplicând două ştampile pe buletinul de vot, ca să nu se supere nici unul din cei doi prezidenţiabili!

Iar celor hotărâţi să voteze “răul cel mai mic” le amintim că aşa s-a prăbuşit România, o dată la 4 sau 5 ani, prin votul milioanelor de români care au ales de fiecare dată “răul cel mai mic”.

10 comments

  1. Iohanis nu e “de dreapta”.
    Dancila – nici atat…
    Dreapta – in Romania – NU EXISTA!
    Domnilor (si doamnelor?) de la numita formatiune “Noua Dreapta”, nu aveti solutie pentru pentru “tehnologia guvernarii” si nici pentru metoda de curatire a Tarii de talmudistii babilonieni.
    Nu exista “Dreapta” care nu stie sa pastreze unitatea de sange a poporului, a natiei.
    Spun bine – unitate de sange a natiei fiindca de vreo 75 de ani nu mai exista asta ci unitatea de teritoriu, limba, aspiratii…. fara “sange”, fara credinta.
    Daca vreti sa aveti succes, spuneti-o pe-a’ dreapta: interzicerea ocuparii functiei de catre cine nu este de etnie romana si de credinta Crestina – doar ortodox!
    Pana atunci, puteti sa mergeti la taifas la o cafenea si sa construiti universuri paralele…
    —-
    CUM SA STAI SA TE UITI CUM SE PRABUSESTE TARA???
    Vii si-o faci pe filozofu’ – mesake de tip: nu ma bag, rezultatul potrivnic nu e din cauza mea …., nu raspund pentru altii…
    Ba da, SI din cauza ta care dai din pix si doar mai arunci cate un text pe ‘net…
    Talmudistii si slugile lor franc-masonii si sclavii lor – papistasii si sectantii si-au dat mana sa-L rastigneasca din nou pe Hristos si “Dreapta Nationala” sfatuieste – imi pare rau sa constat asta, sfatuieste in mod schizofrenic sa te uiti, sa nu faci nimic!!!
    Nu ai de ales, ai DE APĂRAT!

    • “Vă spun atât: în 2021 se vor împlini 200 de ani de la revoluția lui Tudor Vladimirescu. Știți pentru ce a făcut-o? Pentru ca țara să fie condusă de domni pământeni. Adică români. De neam și de cuget. Nu pentru domni pământeni competenți, ci pentru domni pământeni. Dacă a vota ca reprezentant al țării un semen de-al tău este o rușine, de ce mai învățăm la școală de Tudor Vladimirescu? Să scriem că s-a revoltat pentru drepturile minorităților sexuale, nu pentru domni pământeni.”

      https://www.activenews.ro/stiri-politic/Duminica-merg-si-votez-158894

  2. Eu votez Dancila (pt prima data psd) nu pentru ca eu cred ca ea este “raul mai mic”, si nici ca sa iasa presedinte (nu are sanse), ci doar pentru a nu castiga johannis la o diferenta enorma de voturi si a se crede apoi stapan absolut peste plantatia de sclavi numita Romania.

  3. ..si cam ce ar fi de facut (CONCRET) sa fie curatata Romania de talmudisti, masoni, sectanti, papistasi, tradatori romani (etnici) etc..? asa pe puncte..1-2-3…ca populatia (din ’89 incoace) e prea indobitocita de “calea europeana” de democracy, de manele, de tembelizor de junk food..in fine..nu le insir pe toate.

    • Medicina tradiţională chineză spune că “o boală se vindecă în tot atât timp cât a durat îmbolnăvirea”. Dci cam tot atât ar trebuie să treacă până se văd rezultatele: 30 de ani.
      Pe de altă parte, aici am citit “Caietele lui Turner” o carte care mi-a părut ca un duş rece, înviorător. În cartea asta găseşti acele 1,2,3…
      Partea urâtă este că trebuie luptat global împotriva globalismuli, altfel, e ca şi cum ai stăvili apa cu o piatră, nu cu un baraj.

  4. Dragi compatrioti din Noua Dreapta. Sunt de acord cu voi ca nici Werner nici Viorica nu merita votul nostru. Dar daca unii dintre nationalisti considera ca ROMANCA DANCILA este raul mai mic si ca Romania se mai poate recupera dupa mandatul acesteia, nu-i descurajati sa voteze!
    Si nici nu putem privi contemplativ cum este asasinata Romania! Trebuie sa trecem la actiune, voi stiti mai bine ce trebuie facut. Nu se mai poate sta, nu avem ce astepta, nu putem sa ne retragem in fotoliile de spectatori!

    • Eu sunt de la Noua Dreapta, total de acord la nivel principial si doctrinat cu camarazii mei. Dar azi m-am dus si (deja) am votat-o pe Dancila. Fara chef, cu inima grea, asteptandu-ma la dezbateri interioare in urmatoarele zile. Dar nu puteam sta efectiv sa vad cum sasul netrebnic iese cu peste 70% din voturi (apropo: cica un sondaj de la ora 11.30 indica Iohannis 60%, Dancila 40%). Cine m-a convins sa votez? Gerula: https://www.youtube.com/watch?v=vKTZn6odDoc
      Si apropo, si prietenul meu Mihai Tociu (ne vedeti pe amandoi in pozele din articolul “Protest soc la SNSPA pentru familia Smicala”) s-a dus, impreuna cu sotia, s-o voteze pe Dancila. Dupa ziua de azi eu nu voi putea spune decat Dumnezeu cu mila de-acum incolo! Iohannis si “guvernul meu” vor fi bine instalati la butoane, stapanii coloniei si-au pierdut rabdarea, vant puternic, România inca rezista. Si apropo de “guvernul meu”, multi credem ca e doar de sacrificiu, in primavara Iohannis se va debarasa si de slugile de la PNL in frunte cu Orban si-l va aduce premier pe cel pus intr-adevar sa distruga ce mai e de distrus: scarba numita Dacian Ciolos, care deja se agita sa preia fraiele USR-PLUS dupa ce Barna sia luat-o in bârnă sa zicem asa. Iohannis presedinte – Ciolos premier – USR la guvernare, din acel moment prigoana si dictatura vor fi pe fata si necrutatoare, la nivelul anilor ’50. Doamne-ajuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *