Home / Internațional / Noul Hit Muzical – Fut Franța, Ard Franța

Noul Hit Muzical – Fut Franța, Ard Franța

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 22, 2019

Noul Hit Muzical - Fut Franța Ard Franța

Noul Hit Muzical - Fut Franța Ard Franța

Anul trecut, rapperul “francez” Nick Conrad a lansat un cântec intitulat “Spânzură-i pe albi.” În videoclipul muzical, acesta a ucis un om și a spus “Merg la maternități. Ucid bebeluși albi.”

În mod surprinzător, acest lucru a provocat reacții în administrația franceză. A fost denunțat de către politicieni și acuzat cu incitare la violență.

Luna trecută, justiția franceză l-a pedepsit tare pe acest cioroi tupeist.

A fost condamnat să plătească o amendă de 5000 de euro, cu suspendare. În fapt, a fost lăsat liber.

Iar acum a lansat un nou “hit”, intitulat “Doux Pays” (Dulce țară).

În acest cântec, Franța e asemuită cu o femeie albă pe care o violează și ucide.

Iată videoclipul întreg, împreună cu subtitrări în engleză:

În videoclipuri se dă mare cioară bazată cu lanțuri de aur, masini scumpe și târfe. În realitate, Nick Conrad a fost un biet recepționist la un hotel până când a pierdut locul de muncă din cauza cântecului “Spânzură-i pe albi.”

În ciuda mesajelor pline de ură împotriva albilor, opera lui Conrad este încă disponibilă pe Facebook, YouTube, Apple și Twitter. Big Tech este împotriva “urii de rasă”, dar doar atunci când este vorba de oameni albi apărându-și interesele.

Noul Hit Muzical - Fut Franța Ard Franța

Articol preluat și adaptat de la colegii de pe Daily Stormer

6 comments

  1. O intrebare logica este: Asa si? Nimeni nu o sa ii faca nimic iar etnicii francezi o sa accepte lucrul asta.

  2. Cum promovează BBC clipul unui pakistanez care se laudă că le exploatarea sexual pe englezoaice: https://youtu.be/iCpneTFYfE4?t=2889

  3. "Franta nu apartine francezilor! Toata lumea are drepul sa fie aici!"

    Sute de imigranti ilegali au ocupat zilele trecute un terminal al aeroportul Charles de Gaulle din Paris si au blocat imbarcarea pasagerilor, cerand sa vorbeasca cu primul ministru.

    https://www.youtube.com/watch?v=M_jCZ2Fd_V8&feature=share

    “Franta nu apartine francezilor! Toata lumea are drepul sa fie aici!”, s-a auzit in portavoce.

    Au cerut statut legal permanent si documente de sedere in Franta. Au cerut si liniilor aeriene “sa inceteze orice participare financiara, logisitica sau politica in deportari”.

    Protestul a fost organizat de grupul de suport pentru imigranti “La Chapelle Debout,” al caror membri isi spun“Vestele Negre.”

    https://www.zerohedge.com/news/2019-05-20/hundreds-black-vest-migrants-seize-paris-airport-terminal-france-does-not-belong?fbclid=IwAR1L3j_3XdAJLt4c39MkR9n0SstCQ96iA54djkcSgOITfTwRfaxoYQadwAE

    • Tupeu de imigrant ilegal

      https://youtu.be/NaCEcxAr27M?t=4m30s

      Care are pretentia ca orice imigrant ilegal, odata ajuns intr-o tara straina, sa aiba automat dreptul nu doar la legalizarea statului si cetatenia “plina” dar si la acordarea cetateniei pentru alti membri ai familiei care vor fi si ei adusi din tara de origine.

      Cam cum ar suna logica asta, aplicata in cazul in care am vorbi de intrarea prin efractie in casa cuiva? Tot atat de firesc pe cat le suna unora cand e vorba de intrarea ilegala in tara altcuiva?

      Asa vom ajunge si la “proprietatea comuna” de care vorbea PLUS-ista Oana Bogdan, dupa ce unii se vor instala pe sest pe proprietatile altora, ca doar au vazut ca e OK si la case mai mari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *