Home / Actualitate / TIRANIA SE CUTREMURĂ – Curtea de apel Cluj desființează Certificatul Verde

TIRANIA SE CUTREMURĂ – Curtea de apel Cluj desființează Certificatul Verde

Incorect Politic
Septembrie 28, 2021

Curtea de apel Cluj desființează Certificatul Verde

Via Cristian Terhes (Facebook)

Curtea de Apel Cluj a anulat, in prima instanta, hotararile de guvern care impun Certificatul Verde Digital si continuarea starii de alerta. Actiunea a fost initiata de avocatii Mikolt Kapcza și Gabriel Marin. Nr. de dosar pe rolul Curtii de Apel Cluj e 607/33/2021.

Aceasta hotarare poate fi atacata cu recurs. Daca anularea ramane definitiva, dat fiind ca DEJA s-au incalcat in baza acestor acte foarte multe drepturi si libertati fundamentale ale cetatenilor, intregul Guvern este grup infractional organizat ce a comis infractiunea de abuz in serviciu in forma continuata.

Camera Deputatilor are obligatia, in acelasi context, sa respinga abjectia impunerii Certificatului Verde Digital si sa redea romanilor dreptul sa-si exercite libertatile fara conditionari.

Nu in ultimul rand, Parlamentul are obligatia sa demita prin motiune de cenzura acest guvern PNL tradator condus de Florin Citu, guverncare a ingradit abuziv drepturile romanilor.

Lupta pentru libertate continua! E important sa intelegeti fiecare ca aceasta lupta e una perpetua. Ne vedem in strada, in Bucuresti, pe 2 octombrie 2021!

Felicitari inca odata celor doi avocati clujeni Mikolt Kapcza și Gabriel Marin!

======================
Cele 3 hotarari guvern anulate sunt:

– HG 826/5 aug 2021 – prin care s-a prelungit starea de alerta incepand cu 11 august 2021;

– HG 932/9 sept 2021 – prin care s-a prelungit starea de alerta incepand cu 10 septembrie 2021;

– HG 990/17 sept 2021 – pentru modificarea și completarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 932/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 septembrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Acest din urma HG prevede impunerea “Certificatului Verde Digital”.

Link la cele 3 hotarari de guvern in comentariu.

15 comments

 1. Bravo clujenilor, nu va dati batuti si sper ca toate celelalte judete sa ia exemplul vostru.

 2. Optimism moderat. Poate chiar foarte moderat. E doar primă instanță, și pe termen lung cum noi facem ce fac alții, nu prea cred că o să scăpăm. Afară doar de cazul că americanii sau Europa de Vest o să facă ceva, si o mișcare de asemenea anvergură e greu de crezut că va avea loc imediat.

 3. art 72.1 e Decis neconstitutional,
  nu mai exista nu mai au baza legala pentru masti ca “mijloc de rezilienta”
  deja e un guvern de criminali!

 4. art 72.1 al sinistrei L55/2020-prevazuta ca temporara dar fara termen de expirare dinainte stabilit.
  (nici nu se putea-doar legea bugetului expira programatic,anual).L55 in integralitate este anulabila.
  apucata morcovie a poporului e moarta in cotetz,aviz amatorilor.

 5. daca masca e mijloc de preventie SA ARATE CE AU PREVENIT!
  izraelienii au toti mashti de gaze,din motive specifice,uite ca nu le-au prevenit nimic,
  MOARTEA VINE PRIN INJECTZIE!

 6. Vai de voi! In cine aveti asa mare speranta? In Justitie = Cancerul Romaniei? Cand au fost facute praf legile anticoruptie, au fost cei mai vocali, pana au redobandit imunitatea deplina. Acum sunt de neatins si isi bat iar joc de popor alaturi de infractorii din clasa politica si din servicii. Tot ce fac e un teatru gretos, nimic altceva.
  Vreti dreptate si libertate? Iesiti in strada, dati jos gunoaiele puse de Occident sa conduca Romania, scoateti tara din UE si NATO, scoateti in afara legii organizatiile iudeo-masonice, bagati in puscarii tradatorii din servicii si vanzatorii de tara.
  Reformati Constitutia, justitia, invatamantul, opriti hemoragia de capital si jaful practicat aici de guvernele straine prin corporatii si prin statul roman (in fapt, o adevarata armata de ocupatie), nationalizati resursele tarii.
  IESITI DIN SCLAVIE, DATI ROMANIA ROMANILOR!

  • Exceptional comentariu! Realist, patriotic si cerebral. Felicitari.

  • OK. Ieșim în stradă dar nu-mi dau seama cum să scăpăm de gunoaiele puse de occident să ne conducă! Restul sunt povești dacă nu reușim să trecem de prima etapă.

   • E simplu: cand iesi in strada, uita de Covid, de LGBT si de alte abureli ale ocultei. Nu mai striga “Jos masca!” si “Jos restrictiile” cum te invata unele tate isterice si “nationalisti” pidosnici inventati prin laboratoare securisto-masonice. Nu cere firimituri pentru tine si pentru copiii tai!
    Cere judecarea plavanului eunuc si a intregii clase politice postrevolutionare pentru subminarea economiei nationale si inglodarea tarii in datorii, pentru incalcarea drepturilor fundamentale ale populatiei, pentru saracirea sistematica a romanilor, pentru jaful practicat aici vreme de 30 de ani si pentru distrugerea viitorului acestei tari.
    Cere eliberarea tarii din jugul UE-NATO-Israel, cere reforme reale, cere lustratie, cere pedepse pentru crimele Revolutiei, mineriadelor si tuturor reprimarilor violente din istoria recenta a Romaniei, cere respectarea drepturilor tale de om, cere sa te bucuri tu si copiii tai de bogatiile cu care Dumnezeu a binecuvantat aceasta tara.
    In 1989 nu dorea nimeni nici 100 de lei nici 1 kg de mamaliga in plus. A, ca Iliescu&PCR si Securitatea au aplicat aici tehnicile testate deja in juntele din America de Sud cu cativa ani inainte, confiscand Revolutia si transformand Romania intr-o feuda a capitalului occidental, asa e deja o alta poveste (una sinistra, al carei deznodamant il simtim acum pe pielea noastra). De altfel, ar fi foarte interesanta o paralela Iliescu-Pinochet, de exemplu.
    Nu degeaba s-a scandat regulat la protestele postrevolutionare: “Ultima solutie, inc-o revolutie!”. Cam asta ar fi solutia sa scapam de gunoaie, sa eliberam tara de sub parsiva ocupatie actuala si sa ne cladim viitorul: REVOLUTIA. Alta solutie nu mai avem.

 7. Vrem libertate! Jos Mascarada!

 8. https://www.activenews.ro/stiri/Clujul-si-Bucurestiul-au-depasit-6-la-mie.-Se-instituie-CARANTINA-de-noapte.-Scolile-restaurantele-cafenelele-si-barurile-se-inchid-169667
  Sper să greșesc, dar să vedeți cum or să stea toți fricoșii în casă și n-or să vină la protest. Sau dacă totuși se ține, s-ar putea să se lase cu intervenția poliției pentru că acum or să aibă pretext (combaterea pandemiei).

 9. Așa si daca Guvernul o sa se faca că plouă cum face cu toate ce tin de “pandemie” ce o sa se intâmple? Murim cu dreptatea in mana?

 10. N-am nicio îndoială că la recursul de la Înalta Curte sentința va fi cu totul alta. Judecătorii cu nașu-n suflet sunt slugi credincioase, n-au nicio problemă cu deontologia profesională.

 11. De ieri incerc să aflu dacă decizia ( are e ordonanță prezidențială) este executorie (așa cum aslus Pioerea la Rtv) sau nu. Tăcere de mormânt peste tot 😡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *