Home / Actualitate / Soluția colonelului Vasile Zărnescu la problema feminismului și a deviaționismului LGBTist

Soluția colonelului Vasile Zărnescu la problema feminismului și a deviaționismului LGBTist

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Aprilie 11, 2023

Soluția colonelului Vasile Zărnescu la problema feminismului și a deviaționismului LGBTist

Soluția colonelului Vasile Zărnescu la problema feminismului și a deviaționismului LGBTist

Redau comentariul d-lui Vasile Zărnescu lăsat la articolul despre smiorcăielile feministe din Buzău:

Să le dea primăria prezervative! Iar dacă rămîn borțoase, să le ia statul copiii și să îi crească pe spezele sale, sau să îi dea spre înfiere familiilor care vor copii, mamele respective fiind decăzute din calitatea de mamă!

Eventual, să le scoată ovarele și să le fie implantate femeilor care vor copii și nu pot rămîne gravide! Sau să fie băgate în lagăre de concentrare și să fie futute pînă fac scântei: va fi și în beneficiul lor, căci se vor distra pînă la destrăbălare, iar de rămîn gestante, copiii să îi ia statul. Dar minoritarele să fie, inițial, castrate.

Iată soluția și la problema LGBTismului din școli:

Trebuie aplicat proverbul românesc „Cui pe cui se scoate!” Adică trebuie împușcați toți cei din LGBT, cu excepția lesbieneleor: acestea trebuie internate în școli de corecție și educate de sportivi dotați și frumoși, care să le „instruiască” pînă fac scîntei la păsărică și să vizeze numai penisuri.

Bazat?

7 comments

  1. Pe vremea Mareșalului Ion Antonescu era expus public mesajul: „Francmasonii sunt slugile jidanilor!”. Acum ar trebui „Leghebetiștii sunt slugile jidanilor!”. Aceste personaje abjecte sunt pioni și victime în același timp, susținute de complexul jidănesc multinaționale – ONG-uri – mass-media.
    În Georgia, unde deocamdată nu există asemenea blestemății, a fost organizată de către ONG-uri acum 2 ani o primă manifestație leghebetistă într-o clădire cu balcon unde a fost afișat steagul LGBT(un simbol ocult jidănesc folosit de mult timp); georgienii s-au mobilizat și au atacat manifestația, i-au bătut măr pe ONG-iști, au devastat clădirea și au pus la balcon steagul Georgiei și crucea ortodoxă.
    Deci, cu asta trebuie început!

  2. tre’ să ieșim din tentaculele “occidentului colectiv” sa fim neutri, cu o armata tehnologica de prima mana, ca sa putem pune in aplicare prop domnului Zarnescu. altfel ne bombardează imperiul anal pina ajunge Romania ca Bahmutul..

  3. Jos cu acest LGBT de kkt o mizerie sinistra 100%

  4. Lmao doar gura e de voi goyimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *