Home / Actualitate / „Soldații. Poveste din Ferentari” – Film Homosexual Difuzat în Buzău

„Soldații. Poveste din Ferentari” – Film Homosexual Difuzat în Buzău

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 7, 2018

Soldații. Poveste din Ferentari

Există (((interese))) care vor să facă din luna februarie o lună dedicată homosexualității și a perversiunilor sexuale.

Februarie este luna sărbătorii non-româneaști  “Valentine’s Day” , sărbătoare foarte promovată în occident.

În jurul acestei sărbători iese și ultima parte a filmului 50 de umbre, cel mai popular film soft-porn din vremurile noastre.

Dar întorcându-ne pe meleagurile noastre, după profanarea Muzeului Țăranului Român cu difuzarea unui film cu homosexuali, următoarea localitate vizată de cosmopoliți este Buzău:

Naționaliști:

CUM SUNTEM INDOBITOCITI -FARA SA STIM- DE CEI CE PROMOVEAZA „VALORILE LUMII MODERNE”, FALSA TOLERANTA SI „DIVERSITATEA”:

„Soldaţii. Poveste din Ferentari” va rula în Buzău (Happy Cinema) , potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Dupa scandalaul de la Bucuresti, unde un grup de crestini a protestat impotriva filmului gay 120 Batai pe minut, a venit si randul altor orase printre care si Buzaul, unde homosexualitatea este promovata in cel mai josnic mod de un cinematrogaf local, Happy Cinema.

„Soldaţii. Poveste din Ferentari” spune povestea lui Adi, un antropolog, cu probleme la mansarda, în vârstă de 40 de ani, părăsit de curând de iubita lui, care se mută în Ferentari pentru a documenta un doctorat despre manele. Acolo îl întâlneşte pe Alberto, un tigan hot, fost puşcăriaş, care promite să îl ajute să cunoască cântăreţi. Destul de repede, cei doi încep o relaţie gay. Când banii se termină, amândoi se trezesc captivi într-un apartament în care se babardesc şi se folosesc unul de altul. Adrian Schiop şi Vasile Pavel Digudai interpretează rolurile principale.

Producţia a primit o menţiune specială din partea juriului celei de 18-a ediţii a Premios Sebastiane, secţiune a Festivalului de Film de la San Sebastián ce recompensează peliculele care reflectă cel mai bine valorile şi realităţile comunităţii Lesbian, Gay, Transgender, Bisexual şi Intersex (LGBTI).

Premiază non-valorile în realitate.

Comunitatea de bolnavi mintali nu reprezintă vreo valoare.

Pelicula a mai fost selectată în competiţii ale Filmfest Hamburg, Central and Eastern European Film Festival Luxemburg (CinEast), Reykjavik International Film Festival, CPH PIX şi „Bright Future” a Festivalului Internaţional de Film de la Rotterdam, care are loc în perioada 24 ianuarie – 4 februarie.

În octombrie 2017, lungmetrajul a fost recompensat cu Prix Découverte la cea de-a 32-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Francofon de la Namur.

„Soldaţii. Poveste din Ferentari” este adaptare liberă a romanului omonim scris de Adrian Schiop şi apărut la editura Polirom în 2013.

Scenariul este semnat de Ivana Mladenovic şi Adrian Schiop, imaginea – de Luchian Ciobanu, montajul a fost realizat de Cătălin Cristuţiu, costumele – de Maria Pitea, de scenografie a fost responsabil Adrian Cristea, iar de machiaj – Maria Andreescu. Producători sunt Ada Solomon, Jelena Mitrovic (Serbia), Cassandre Warnauts şi Jean Yves Roubin (Belgia).

Făcând o mică cercetare pe google se poate vedea că scenarista Ivana Mladenovic a mai colaborat cu Radu (((Jude))), regizor căruia îi place foarte mult să denigreze cultura română și să ne bage pe gât otrava vinovăției pentru crime fictive (“Holocaust” din România).

Vestea bună este că o peliculă despre un țigan și un homosexual nu va avea prea mult succes, mai ales în România.

One comment

  1. 1. Ce faci ca parinte atunci cand iti este omorat (fizic) copilul si stii cine e criminalul ?
    2. Ce faci ca parinte atunci cand iti omorat (psihic si moral) copilul si stii cine sunt criminalii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *