Home / Educativ / Să rezistăm nu mai este suficient! A sosit momentul să participăm efectiv la fermentarea unei Revoluții

Să rezistăm nu mai este suficient! A sosit momentul să participăm efectiv la fermentarea unei Revoluții

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 19, 2021

Să rezistăm nu mai este suficient! A sosit momentul să participăm efectiv la fermentarea unei Revoluții

De câțiva ani suntem într-un război total între popor și alogenii care s-au cocoțat la putere. Oricâte restricții vor impune, oricât de inventive vor fi constrângerile în vederea vaccinării, nu vom face compromis. Rezistați, regimul dement are zilele numărate și vom trăi să-l vedem prăbușindu-se.

Totuși a venit momentul să facem mai mult decât să rezistăm.

A venit momentul să participăm activ la fermentarea unei revoluții. Sădiți neîncredere în autoritățile ticăloase, sădiți neîncredere în guvern și în aripa criminală a sistemului sanitar. Sabotați unde puteți, concedii medicale în locurile în care se impune vaccinare obligatorie, dacă sunteți polițiști și jandarmi, nu-i faceți nimic omului liber fără botniță pe stradă, dacă lucrați într-un restaurant, nu controlați clienții pentru certificat vaccinal. Dacă sunteți într-un sat pe la țară, vorbiți cu fiecare locuitor, înfierați-i împotriva celor care vor să vaccineze copiii, arătați cazuri de tineri sănătoși, morți după vaccin, legați pandemia de scumpirile recente, alimentați starea generală de revoltă. Avertizați că vor veni după ei în sat cu jandarmii și seringile, vorbiți despre acest scenariu, își vor aminti că au la îndemână toporul, furca și coasa. Dacă lucrați în spital, filmați paturile goale, filmați acte de neglijență sau malpraxis, distribuiți informațiile reale despre cazuri, decese și banii primiți de la Big Pharma. Orice amendă primiti, contestați-o în instanță. Orice politist care vă dă amendă are un nume și prenume, luați numele și faceți plângere pentru abuz în serviciu. Știi vreun magazin sau restaurant care controlează clienții pentru certificat? Fă plângere la ITM, la protecția consumatorului, trimite controale peste ei. Oriunde v-ați afla, căutați alți colegi care refuză vaccinarea, grupați-vă, întâlniți-vă periodic, organizați-vă, împreună sunteți mai puternici. Informați-vă corect semenii prin distribuirea articolelor care contrazic narativa oficială. Umbriți “sursele oficiale” cu articole din presa liberă, răspândiți-le pe toate rețelele și vorbiți de la om la om, cu prietenii, cu taximetristul, cu oameni la coadă, oriunde se poate, puneți întrebări pentru a încuraja gândirea critică, apoi arătați cu degetul spre cei răspunzători de situația în care ne aflăm, la urmă oferiți soluția care nu poate fi alta decât pedepsirea fizică a criminalilor. Amintiți oamenilor credincioși cine a închis bisericile, cine a impus botnița în casa Domnului, treziți-i din letargie și îndemnați-i să-l urmeze pe Hristos care a pătruns în templu cu biciul, alungând schimbătorii de bani.

18 comments

 1. Exceptional articol! Respect.
  Mai nou de patru zile internet samsung indiferent de browser de cautare ma blocheaza cate o zi daca accesez incorectpolitic.com, asa ca folosesc Duckduckgo.
  In halul acesta au ajuns cei de la STS Romania.

 2. ”De câțiva ani suntem într-un război total între popor și alogenii care s-au cocoțat la putere…”

  GREȘIT

  Suntem în ”război total” de ….200 ANI … D O U Ă S U T E A N I !!!
  De la momentul Tudor Vladimirescul…

  ”A venit momentul să participăm activ la fermentarea unei revoluții….”

  REVOLUȚIILE, NU SE CÂȘTIGĂ, ÎN STRADĂ !
  ACOLO, DOAR SE CIMENTEAZĂ(CONSFINȚEȘTE).

  SUCCES, s-aveți.

  • Eu as folosi termenul de Revolta, chiar Rascoala. Revolutiile sunt apanajul stangii anti-crestine si globaliste, de la revolutia franceza incoace. Niciodata nu vorbesc de exemplu de revolutia din ’89 ci de Revolta din ’89. Iliescu si restul gastii repetau obsesiv, revolutia, revolutia…pentru ei da, a fost o revolutie, prin care România trebuia sa devina iar o colonie sub stapanire straina.

   • ”…Alexandru Balcu October 19, 2021 at 10:34 pm
    Eu as folosi termenul de Revolta, chiar Rascoala”
    Termenii folosiți ”revoluție” ”revoltă” ”răscoală” nu cred că sunt cei mai …potriviți.
    Am făcut câteva postări, pentru a testa …reacția comentatorilor… Aproape…zerooo !!!! 🙁
    Cei mai mulți vorbesc dar, nu se aud nici pe ei !!!!
    Majoritatea reacționează, nu încearcă să treacă dincolo de …cuvinte. Sunt multe de…spus, dar și mai multe de…făcut.
    Majoritatea ”faptelor”(realitatea de azi) sunt consecința deciziilor luate cu ceva timp, în urmă.
    În simplu ”revoluție” este OPUSUL, evoluției. Am mai scris pe câteva blog-uri și am renunțat, pierdere de..timp, energie…..speranță. Nu-i bai, viitorul este …cam colorat, sper nu în…roșu.
    Apreciez valoarea comentariilor tale și…justețea lor.

    Succes

    • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

     @ MOȘU Ai dreptate când afirmi “REVOLUȚIILE, NU SE CÂȘTIGĂ, ÎN STRADĂ!”. Din păcate, românii nu au vrut să învețe nimic de la evrei. Spre exemplu, tenacitatea lor în susținerea unui obiectiv țintă. Eu încă susțin valabilitatea cuvintelor evreului Wurmbrandt din temnița penitenciar Tg. Ocna: “Cu o sută de români ca voi (Valeriu gafencu și Ioan Ianolide) eu aș schimba fața României.”. Pe acest site am încercat să prezint un model de acțiune. Românii se rezumă la vorbe în vânt, fără fapte. În schimb preiau papagalicește și se cramponează de niște texte ale Vechiului Testament folosite chiar împotriva lor. Important este să se declare ortodocși naționaliști. Restul nu contează.

 3. politist cu amenda?
  -plangere pentru constituire de grupare de crima organizata!

 4. https://rumble.com/vnm873-quest-ce-quune-rvolution-..html

  Qu’est-ce qu’une révolution ?
  Cercles Nationalistes Français Published October 11, 2021 2,214 Views
  Spune Philippe Ploncard d’Assac:
  “Toate revolutiile au esuat atunci cand pe comandant l-a troznit angelismul fata de dusman !”

  Ce vine , ori este care pe care ori mai bine sa nu vina !
  Sa nu uitam cine sunt Macherii de azi care conduc si devasteaza Romania !
  Ei sunt mostenitorii criminalilor care au mai devastat Romania odata, spre a instala comunismul .

  Sunt aceiasi carnassieri, reprezentati si intruchipati de copiii lor .

 5. INCEPETI REVOLUTIA PRIN A TRAGE LA RASPUNDERE PE CINE BLOCHEAZA INTRAREA MEDICAMENTELOR IN TARA, A ACELOR MEDICAMENTE DE PREVENTIE SI DE PROFILAXIE DEJA INTREBUINTATE CU SUCCES IN ALTE TARI !
  ASTA CA SA VA MANE CRIMINALII SA FACETI VAXXURILE LOR OTRAVITE !

  APOI EXPLICATI OAMENILOR CA IN ISRAEL, ANUMITE PUBLICATII OFICIALE – NU TOATE – ARATA CA MOR OAMENII CA MUSTELE ! O ZICE MEDICUL CITAT MAI SUS, PHILIPPE PLONCARD ‘ASSAC !
  DECE ?
  CACI IN ISRAEL LUMEA ESTE DEJA LA AL PATRULEA :

  NE-VACCIN !

  ATI INTELES ?
  AICI AVETI DOVADA PENTRU PROSTI CA VAXXURILE SUNT TOXICE .!

  • Doamna Caroline, imi face placere sa va citesc articolele si comentariile dar faptul ca scrieti cu majuscule imi da dureri de cap si de ochi si de multe ori renunt la a va mai citi comentariile. Va intelegem la fel de bine daca scrieti cu litere mici tot ce aveti de spus, credeti-ma, fara sa ne dati dureri de cap si de ochi.

 6. Domn Ciumetti , nea Sterica ai uitat ca , mai anul trecut scosesera astia armata pe ulitze cu mitralierele pe piept { NU MA-NDOIESC DE FAPTUL CA AR FI DESCHIS FOCUL } si nu mai indraznea nimeni sa guitze ? Consideri dumneata c-a venit vremea sa….fermentam o revolutie ? Asta-i o gluma in avans la 1 Aprilie 2021 ? Hristos , este adevarat c-a patruns cu biciul in Templu luandu-i p’aia la cafteala insa , de ce uiti pe cine avea in sprijin ? Noi…pe cine , noi cu cine caci si dumneata noul ” revolutionar ” , parca vad cum vei da dosul la vederea huidumelor alea din Jandarmerie sau la vederea mitralierelor Armatei !? Asa , stai si bagi batzul prin gard iar daca tine , bine , daca nu.. nici usturoi n-ai mancat nici covid n-ai facut ! Te crezi cumva Nicolae Balcescu ? Pai , ala avea relatii in Armata , dumneata in afara de-a scrie la redactia Neamul Romanesc altceva…nema : te salta astai de nu te mai vezi . P.S. Postarea in sine este excelenta si merita felicitari , rau este cand incepem sa-i si intelegem continutul si vedem cu ce ne confruntam !

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Marian Trebuie să înțelegi elanul revoluționar al tinerilor. Și eu, pe vremuri credeam că tot ceea ce zboară se mănâncă. Cei 17 ani de ședere în creierii munților Neamțului, la Petru Vodă mi-au deschis ochii. Am învățat multe de la oameni puțini, dar de calitate. Sunt adeptul teoriei lui MOȘU potrivit căreia Revoluțiile nu se fac în stradă. Susțin și faptul că isteria covidiană a cuprins naționalismul românesc și constituie o temă falsă. În capcana luptei cu o himeră au vrut păpușarii să bage societatea. Și au reușit excelent. Temele majore ale unei scoietăți normale au dispărut în ceață. În acest timp, ei își consolidează pozițiile câștigate. Iar fraierii luptă cu himera covidiană. Don Quijote era un mic copil. Nu am văzut la liderii AUR fapte care să demonstreze că susțin ceea ce spun. Doar vorbe parlamentare acoperite de imunitate. Eu am crezut că fiecare parlamentar AUR este un lider intrinsec. FALS. Un partid controlat de generalul Mircia Chelaru nu va face nimic bun pentru români.

 7. La concret, via Mihai Tirnoveanu:

  Astăzi 20 octombrie 2021, începând cu 10,30, lumea se adună la Cotroceni! Este o primă reacție spontană împotriva unui președinte care respinge un întreg popor la ordinul OMS.
  OMS, condusă de Tedros Adhanom, fost membru de vârf al Partidului Comunist din Etiopia, trimite la București o delegație care pune presiune maximă pe [email protected] obligatorie și introducerea de restricții draconice. În aceeasi zi, Klaus Iohannis își face apariția și anunță de astăzi restricții foarte dure. Posibil să declare starea de urgență.
  Oamenii se vor aduna din nou la Cotroceni, începând cu ora 10,30, într-un protest spontan, ca urmare a acestor declarații. În paralel dictatura lucrează pe mai multe fronturi pe plan legislativ. Avem proiectul de lege 393 (prevede Certificatul ”Verde” si puteri sporite pentru Arafat) care trebuie să ajungă la vot în Camera Deputaților, cameră decizională. Mai nou însă avem un nou proiect de lege 454 ([email protected] obligatorie pentru cadrele medicale) care ajunge cel mai probabil astăzi la votul Senatului, dacă trece pe repede înainte de comisii. Proiectul 454 este practic ”o bucată” din proiectul de lege 393. Senatul nu este nici în acest caz cameră decizională, proiectul 454, urmând să ajungă si el la Camera Deputaților. Avalanșa aceasta este menită a crea derută si lărgi atacul împotriva Libertății pe mai multe fronturi.
  Klaus Iohannis vorbeste de situația extrem de gravă din România, dar până mai ieri râdea cu gura până la urechi la un congres care a adunat 5000 de oameni într-un spațiu închis. Singura măsură ”genială” a puterii constă în [email protected] obligatorie, dar absolut nimeni nu s-a preocupat de creșterea imunizării naturale a oamenilor prin subvenționarea diverselor tipuri de vitamine, căci este clar că în sezonul rece, lumea oricum răcește, oricum se îmbolnăvește. Nimeni nu s-a preocupat de achizitionarea de medicamente eficiente sau de tratamentul cu anticorpi monoclonali la care toți cei aflați în nevoie să aibă un acces facil. Desigur, toate acestea costă, dar importul a zeci de milioane de doze de [email protected] care stau să expire nu a costat? Ce costă mai mult, închiderea economiei sau prevenția și tratamentul cu adevărat eficient? Care este interesul real, sănătatea oamenilor sau implementarea dictaturii OMS? Este vorba aici despre grija față de popor sau de fapt despre controlul si falimentarea lui?
  Vestea proastă (vorba unui prieten) pentru politrucii de la OMS si din țară este că din ce în ce mai multi oameni, inclusiv dintre cei care s-au [email protected], își dau seama de ipocrizia lor. Dictatura nu a salvat niciodată pe nimeni de nimic și nici nu va salva. Avem exclusiv o singură variantă: Libertatea

 8. Perfect de acord cu articolul!
  Cand Guvernul a tradat, Parlamentul a tradat, Justitia a tradat, Presa a tradat, doar populatia mai poate face ceva. Primul pas e solidarizarea. Apoi organizarea.
  Daca cineva n-a inteles in aproape 2 ani cine e dusmanul, ce vrea sa faca, faptul ca dispune de toti banii din lume cu care poate sa cumpere pe oricine, ce rol are cacialmaua Covid in povestea asta, de ce se doreste vaccinarea in masa, atunci ori este un idiot sinistru, ori este corupt.
  La fel, daca cineva incearca sa descurajeze revolta si presiunea din partea populatiei pentru revenirea la normalitate, democratie, la litera si spiritul Constitutiei, la suveranitate ca persoana si ca tara, este de rea-credinta.

 9. Un articol entuziast si mobilizator, care spune si lucruri reale, insa nu da o solutie concreta. Mai precis, cum sa declansam o revolta? Cu cei maximum 25.000 oameni care se aduna in toata tara atunci cind se lanseaza chemarea la miting antiglobalist? Pentru organizarea unei revolte iti trebuie 2 elemente: o masa critica de participanti si mijloace de comunicare prin care acestia sa se organizeze.
  1. Masa critica e departe de a se coagula, atunci cand cea mai mare prezenta la vreun miting antiglobalist a adunat 25-30.000 oameni in toata tara. Restul au stat legume in fata TV, preferind eventual sa injure din fotoliu. O masa critica se va aduna doar cind romanului ii va ajunge cutitul la os. Au trebuit 5 ani de foame, frig si privatiuni extreme pe vremea Raposatului ca sa convinga masele de romani sa iasa in strada. Inca suntem departe de situatia de atunci, deci nu contati pe romanul mediu ca sa iasa in numar suficient de mare.
  2. Mijloacele de comunicare, pentru a se organiza o eventuala revolta ampla, sunt toate controlate strict de sistem. Cu actualul nivel tehnologic, organele de represiune vor afla din start orice plan de actiune si vor interveni brutal, ca si pina acum. Nu mai suntem pe vremea pasoptistilor, cind se puteau intalni prin paduri sau case conspirative. Azi exista microfoane la distanta, supraveghere prin satelit, controlul comunicatiilor (de la telefoane si SMS-uri la orice fel de mesaje transmise pe internet), orice actiune este cunoscuta in timp real de sistem. Deci cum se va organiza o eventuala revolta?
  Sper sa apara acel geniu care sa ofere solutii viabile pentru cele 2 aspecte de mai sus, insa ramin sceptic privind posibilitatea reala de a mai “coace” o revolta de proportii in acest moment si in viitor.

  • Inainte de orice declansator este nevoie de prepropaganda. Asta e solutia momentan, pana sa existe o masa critica pentru a putea fi chemata la actiune.

  • ”…Azi exista microfoane la distanta, supraveghere prin satelit, controlul comunicatiilor (de la telefoane si SMS-uri la orice fel de mesaje transmise pe internet), orice actiune este cunoscuta in timp real de sistem…”
   @Mako
   :))))
   Ai omis ceva important!!??!! Dacă pentru ”vânarea” legionarilor prin munți, păduri, punând în pericol viața altora(militari, securiști minoritari)….acum nici nu mai trebuie să-și ”mute picioarele de pe birou”, cu ajutorul dronelor te vânează, pe oriunde…pe glob. Din păcate, pentru ”ei” această acțiune riscă să le fie…fatală.

   Succes

 10. He he, de vede ca multi dintre voi nu l-ati citit pe Vadim-originalul (ala macar avea ceva carte in cap). Ati fi inteles poate ca Securitatea a avut grija sa-i creeze fiecarei generatii post-revolutionare “nationalisti” de tinichea, sosoace sau pidosnici travestiti in mari aparatori ai valorilor traditionale, usor de strans de ouțe cu dosare sau informatii compromitatoare.
  Reteta e aceeasi: vorbarie goala, patriotism de mahala in jurul unor subiecte total neesentiale, subiectele cu adevarat importante sunt duse in derizoriu prin intermediul unor mahalagioaice sau al unor papitoi efeminati, indemnuri la “rezistenta” si revolta, mesaje voit contradictorii, amenintari cu miscari sociale de amploare care in mod evident nu vor avea niciodata loc in lipsa unor lideri credibili si a unor obiective serioase, invocarea de “patrioti” cu multa evlavie a “Legiunii” si “Capitanului” (fara sa fi citit probabil in viata lor vreo pagina din ce au scris Zelea Codreanu sau Nae Ionescu).
  Totul este condimentat cu grohaieli de sprijin si dragoste fraterna ale “generalilor patrioti” (adica tinerii pensionari si imbuibatii tuturor regimurilor post-revolutionare), pentru ca poporul sa priceapa, atunci cand isi ia pulanele pe spinare, ca “Armata si Militia e cu noi, baa!”.
  Pentru dezamorsarea uriaselor tensiuni si nemultumiri acumulate in societatea romaneasca, SRI-ul condus de feciorul de casa al lui Felix organizeaza regulat “mitinguri” (un fel de invitatii la ciomageala, ca sa iti amintesti ca esti doar un iobag in tara ta).
  Acestea sunt anuntate, pe modelul deschiderilor de magazine corporatiste, cu surle si trambite, cu data stabilita si “animate” cu “protestatari” adusi cu autocarul.
  Cele mai importante sunt obiectivele infantile. Aflam astfel ca protestele nu trebuie sa duca la vreo schimbare si ca noi protestam ca “sa tragem un semnal de alarma”, “sa aratam ca suntem multi”, sa-i facem pe stapanii plantatiei “sa constientizeze ca bla bla bla” (probabil la sfarsitul protestelor li se da un test, sa vedem daca au priceput mesajul subtil), “sa-i obligam sa respecte … Constitutia” (adica marele rahat ticluit de Iliescu, Bolcas si Antonie Iorgovan) si alte nimicuri.
  La opresiune noi trebuie sa raspundem cu floricele, la bocancul pus pe gat raspundem cu argumente “inteligente”, “logice” si “de bun simt” (vezi interminabilele baliverne legate de covid si de cei care au murit “in ciuda faptului ca aveau deja 3-10 doze de vaccin”) iar la jaf si batjocura cu mult umor si cu poze haioase. Mai pe romaneste, noi trebuie sa mancam mereu kkt, ca doar “asta e destinul nostru”, cica mioritic.
  Totul se sfarseste cu ragetul care unge la inima masele de nemultumiti “Iesi afara bla bla bla!”. E foarte interesant, papusarii ne lasa sa ii cerem javrei de la Cotroceni sa iasa afara (de parca ar putea iesi inauntru) dar nu si sa cerem plecarea sau judecarea ei pentru aducerea Romaniei la nivel de republica bananiera.
  Sunt tare curios, pentru viitoarele proteste pe care le “fermenteaza” SRI-ul, oare ce “placuta suedeza” mai trage prin gura manifestantilor, ca sa nu mai stie nici ei ce vor sa ceara.

  Se face totul pentru a duce in derizoriu ideea de nationalism (mai jos de ex. un fecior ne propune sa ne facem ninjalini pentru a sluji “cauza nationalista”), pentru a preveni coagularea unei forte patriotice autentice scapate de sub controlul sistemului (in genul Legiunii) sau miscari de strada in genul Pietei Universitatii 1990.
  In strada se poate cere si striga orice, dar nu schimbarea regimului, inlaturarea clasei politice, pedepsirea jefuitorilor si vanzatorilor de tara, lustratie, scoaterea Romaniei din jugul UE-NATO sau schimbarea sistemului constitutional mosit de Iliescu. Chiar nu ati inteles? In Romania orice este posibil doar pentru ca fituica numita de Iliescu “Constitutie” poate fi interpretata dupa bunul plac de cei noua basinosi (un fel de dumnezei) din CC. Pui acolo pe cine trebuie si ai in stapanire 20 de milioane de suflete.

  Asadar, daca am tot facut “revolutii de catifea” in ultimii ani, pregatiti-va acum pentru dictatura eunucului Bashar Klauss Pinochet al-Assad. Prin desemnarea unui burtos in uniforma drept PM, ni se transmite ca modelul pregatit Romaniei de stapanirea CIA-Mossad-SRI e foarte apropiat de juntele Americii Latine din anii ’60-’80 sau de dictaturile “luminate” (alea de-si transeaza opozantii inca de vii) sprijinite de SUA prin lumea araba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *