Home / Articole Promovate / Rezistența Naționalistă din Bulgaria

Rezistența Naționalistă din Bulgaria

Haiduc
Incorect Politic
August 16, 2019

O nouă organizație naționalistă în Bulgaria își face simțită prezența.

Organizația Evreilor din Bulgaria pe nume „Shalom”, care înseamnă „pace” în mod ironic, spunea că Rezistența Națională sau mai bine spus Национална съпротива propagă o ideologie periculoasă, folosind lozinci antisemite și discursuri împotriva minorităților din Bulgaria, potrivit site-ului The Sofia Globe (https://sofiaglobe.com/2019/08/08/call-to-prosecutor-general-to-act-against-national-resistance-over-anti-democratic-ideology-hate-speech/)

Liderul Rezistenței Naționale din Bulgaria este Blagovest Assenov.

Pe profilul acestuia de Facebook a primit multe astfel de lozinci, de exemplu „Primul pas spre mântuirea Bulgariei este izolarea evreilor de la putere.”

Organizația „Shalom” mai susține că Assenov administrează o sală de sport, unde se antrenează împreună cu alți naționaliști.

Pe Nova Ordem Social (https://nova-ordem-social.blogspot.com/2017/11/interview-with-national-resistance.html) există un interviu cu cei de la Rezistența Națională din Bulgaria.

1. Ne puteți oferi o scurtă introducere asupra istoriei, principiilor, ideilor și obiectivelor Rezistenței Naționale?

Suntem cea mai mare organizație naționalistă din Bulgaria. Avem divizii în cele mai mari orașe ale țării. Organizăm marșuri împotriva comunismului, a minorităților și împotriva existenței orgoliului homosexual. Luptăm împotriva aceste perversități prin diverse campanii și un contra-marș în ziua când comunitatea LGBT iese în stradă. Am organizat și puține proteste uriașe împotriva imigranților ilegali și acest lucru a dus la reducerea numărului acestora în Sofia. Am construit un club sportiv, în care membrii noștri se antrenează și practică diverse sporturi: box, kick-box, MMA și judo. Unii dintre ei practică chiar și lupte profesionale aici și în străinătate. În general, ne-am construit bazele pe 7 puncte:

1) Suntem naționaliști bulgari, luptând pentru a asigura existența națiunii noastre. Ne luptăm pentru crearea Bulgariei drepte și puternice din punct de vedere social. Rezistența Națională este formată din toți naționaliștii autonomiști, care nu recunosc partidele „naționaliste” create de guvern. Rezistența Națională neagă toate separațiile bazate pe prejudecățile de fotbal, oraș și cartier! Pentru noi, mai presus de orice este Bulgaria.

2) Luptăm împotriva tuturor ideologiilor străine care au infestat Bulgaria în ultimii 70 de ani. Considerăm ostil și dușman:
– Comunismul
– Democrația parlamentară
– Liberalismul
– Anarhia și tot ceea ce a fost „importat” din afară pentru a distruge tradițiile și virtuțile națiunilor noastre

Rezistența Naționalistă din Bulgaria

3) Suntem împotriva tuturor influențelor străine care erodează și distrug națiunea noastră din interior, mascată prin partide. Suntem în favoarea Bulgariei unificate, suverane și puternice, iar singurul interes pentru care suntem noi aici este cel național.

4) Ne manifestăm împotriva parazitismului social al minorităților și negăm total politica socială care discriminează bulgarii.

5) Suntem împotriva structurilor bancare și financiare străine, care sunt doar rechini de împrumut și hoți care terorizează bulgarii muncitori și afacerile locale.

6) Suntem în favoarea monopolului național asupra resurselor naturale ale țării noastre. Toate bunurile naționale ar trebui să fie pentru bulgari și nu pentru hoții internaționali.

7)  Suntem conștienți că degradarea morală duce la distrugerea națională. Deci, suntem în mod expres împotriva acestei degradări și a propagandei sodomiei. Suntem în fața valorilor și valorilor morale tradiționale creștine bulgare. Vom lupta cu toate mijloacele necesare și nu ne vom opri în fața nimănui pentru a ne atinge obiectivele.

2. În ce activități politice este implicat NR și care sunt obiectivele pe termen lung ale organizației?

Am indicat cea mai mare parte. Scopul nostru principal în acest moment este să ne menținem progresul și când va veni momentul, să luăm toată puterea politică din Bulgaria. Acesta este singurul mod în care națiunea noastră ar putea avea șansa de a se salva. Deci, intenționăm să începem propriul proiect politic, care să participe la alegeri.

3. Care sunt principalele probleme cu care Bulgaria se confruntă în prezent și care sunt soluțiile pe care NR le propune?

Avem aceeași problemă ca majoritatea țărilor europene. Probleme ale minorităților, economie slabă, dependență de politica externă, lipsa suveranității, criza demografică … și singura soluție stă în acțiunile noastre.

4. Blagovest Asenov, am dori să aflăm mai multe despre dumneavoastră: cum vă dedicați pentru NR și care au fost motivațiile dvs. personale de a vă alătura?

Am 34 de ani și sunt în mișcarea naționalistă de la 14 ani. Toată viața mea a fost în această mișcare și intenționez să rămân așa până voi muri. Dacă un om nu face nimic pentru țara sa înseamnă că trăiește ca un parazit, un vițel. Și vreau să fiu om, să lupt…

5. Cât de importantă este pentru dvs. cooperarea dintre naționaliști din diferite țări?

Avem legături cu alți naționaliști, dar problemele noastre pe care fiecare națiune le are pe umerii propriilor patrioți. Este bine să ne cunoaștem, să facem schimb de bune practici și să fim în relații bune, dar lupta pentru Bulgaria depinde de bulgari, lupta pentru Portugalia depinde de portughezi, etc.

6. Care este opinia dvs. cu privire la proiectul european?

Negativ! Acesta este doar un alt proiect internațional evreiesc, care are ca scop distrugerea țărilor naționale și transformarea omului european în consumator materialist, fără creier, fără formă umană.

Rezistența Naționalistă din Bulgaria

7. Care este peisajul politic și situația din Bulgaria dintr-o perspectivă naționalistă și care sunt planurile dvs. de a-l schimba pozitiv?

Bulgaria, atât timp cât toate țările din UE nu este gratuită, ci distrusă de marionete. Planul nostru este să ne eliberăm sau să murim încercând. Libertate sau moarte!

Vă mulțumim foarte mult pentru timpul acordat, vă dorim tot ce este mai bun pentru lupta dvs. din Bulgaria.

Aceștia nu sunt singurii naționaliști care luptă pentru Bulgaria totuși. Recent s-a creat o grupare naționalistă de tineret, numită White Front (Бял фронт).

Îi puteți găsi aici: http://bfront.blogspot.com/

Rezistența Naționalistă din Bulgaria

4 comments

  1. Cel Mai Mare Aliat

    Bulgarii o duc mult mai bine ca românii când vine vorba de naționalism. Ei fac marșuri pentru un general numit Hristo Lukov, un fel de Antonescu bulgar și nu au legi precum 31/2002 și “derivatele” sale 217/2015 și Legea Vexler. Au și de 3 ori mai multe arme per 100 locuitori, 8.4 mai precis în timp ce noi avem 2.6.

  2. Ha ! Victor Grigor vrea sa para util pe situl asta, asa ca a tradus si el un interviu, in care, si-a pus “amprenta” ideii fixe (boul/vitelul bantuie mintea lui permanent) care straluceste in fiecare poezie a-poetica: a tradus “vitel” in loc de “vite”! HA HA HA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *