Home / Actualitate / EXEMPLUL SUEDEZ: Cum Să Sinucizi O Nație

EXEMPLUL SUEDEZ: Cum Să Sinucizi O Nație

Pandurul
Incorect Politic
Aprilie 6, 2018

După cum bine știm, facebook-ul e plin de pițipoance și cocalari care dau exemplu Suedia, când vine vorba de o țara de top, în care poți trăi bine.

Desigur, ei cred că ne dau un exemplu, dar ei nu au legătură cu politică și economia unei țări, ei doar văd ce e gratis și hop! Repede și ei :)).

Să încep cu ce este mai cald:

Parlamentul Suediei a avut un vot dacă un minor se poate căsători cu un adult.

De ce mama mă-sii niște creștini din Europa ar vota așa ceva?!

Păi treaba e așa, nu au votat pentru poporul suedez, ci pentru imigranții musulmani veniți în ultimul deceniu ce încă pratica “Child Marriage”.

De ce au venit acești “imigranți”, care nici macar nu sunt legali?

Ca să colonizeze!

Nu, aici nu e vorba de o copilă la 17 ani, la 16…Este vorba de un adult și o copilă între 9-17 ani, poate și mai puțin, depinde de fiecare grup.

Deci, de ce mai dăm model Suedia pentru România? De ce presă din România sare-n sus când prinde un preot ortodox că e corupt, dar când S.R.I a prins un jihadist ce plănuia un atentat în România nici măcar nu a stat pe primele pagini ale ziarelor o săptămâna?

Despre imigranții ilegali ce ne traversează țara să ajungă în Occident de ce nu se spune mai nimic? Dar despre faptul că dacă nu reușesc să treacă granița, aplică aici pentru azil?

De ce ajutorul financiar pentru un refugiat e mai mare decât pensia unui bătrân sau alocația unui copil? Voi nu vedeți dragii mei români, că politicienii ăștia valorează niște invadatori străini, în defavoarea proprilor cetățeni? Asta se numește colonizare!

Revenind la Suedia, Suedia a fost considerată un paradis înainte, asta nu o să neg. Dar de la influxul mare de refugiați și culturi străine, unele orașe din Suedia au căzut pradă anarhiei.

În Malmo sunt zone în care poliției îi e frică să trimită patrule din cauza grupărilor criminale care se găsesc la orice colț de stradă.

Ce este mai trist este faptul că guvernul Suedez încearcă să-i cenzureze pe cei care relatează știri în mod obiectiv și vorbesc despre aceste probleme, îi fac rasiști, misogini și îi izolează de societate.

Uneori îi fac și naziști, dar ironic este faptul că un stat ce se crede democratic cenzurează mai mult decât un stat fascist/nazist!

Asta ne așteaptă și pe noi dacă luăm căile Uniunii Europene și ale marxiștilor din Occident! Deja se întâmplă treabă asta, suntem cum aș putea spune cel mai bine: Islamizați pe ascuns!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *